Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykwiatuszek789 wrote:No to prawie to samo bo mnie piknie i przestaje moze u Ciebie owulka cos tamkombibuje. Zobaczymy jak to z nia bedzie
Ogolnie czuje sie jakbym sie czyms zatrula, glowa peka cala jak sie przychyle, rozsadza mi ja, nos zatkany, spiaca jestem i taka jakby ktos dechal walnal masakra jakas. Ide pod prysznic i sie klade bo nie nadaje sie do niczego.
Asia Ty mozesz z nami zostac nie jako staraczka tylko jako nasza rowiesniczka z zacznego rocznika '89 zostan z nami po znajomosci -
Dorotko będę wpadać co jakiś czas, ciężko ogarnąć wszystkie strony. Brakuje mi czasu, ale może za jakiś czas będę go miała więcej. Pozdrawiam Was kochane i trzymam mocno kciuki za wszystkie:*
kwiatuszek789, pleasure lubią tę wiadomość
-
Shit nie zdazylam sie ulozyc w wyrku a juz komar mi bzyka nad glowa
Nie wiem co mi jest ale czuje sie lipnie. Chyba ze to po bromocornie ale jesli miewalam jakies skutki uboczne po nim to inaczej sie czulam.
Przez komara spoliczkowalam sama siebie, ałłć boli
Jakas niedokolysana dzis jestem i nadrabiam chyba za piatek 13ego
Ide lulu sama bo mezus ma nocki, dobranocWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2014, 22:10
-
hej hej
szlag by to wzioł zakusiło mnie zatestować dziś tempka ładna wiec wstałąm do toalety mówię, co mi szkodzi? no i bach sikaniec... oczywiście 1 krecha chyba nie jest mi dane dwie nigdy zobaczyć !
Miłego dla wszystkich :* -
Hej
Daria czesto testy nie wychodza od razu. Bywa ze w krwi juz jest hcg a w moczu nie. Poczekaj kilka dni i zatestuj jeszcze raz kciukam mocno
A noja tempka dalej leci w dol i jak przyjdzie @ w czwartek i bedzie to 28dc bez dupka to bede w szoku!
Wczoraj jjeszcze dobrze sie nie ulozylam a juz spalam. Nie wiem ci sie dzialo ale dzis jestem w miare wypoczeta przynajmniej
Slonecznego dnia moje kochaneWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 07:44
-
A ja mam dzisiaj chyba jakiś kryzys... Jestem tak śpiąca, że ledwo do roboty doszłam... Krew mnie znowu zalała wczoraj wieczorem już nic nie było, nawet było serduszko dla czystej przyjemności no cud miód i orzeszki wstaje rano a tam bach! Mam nadzieję, że to nie sprawka ziół i teraz nie będę miała okresu przez dwa tygodnie
-
Cześć dziewczyny
Daria - może faktycznie za szybko ten test. Poczekaj jeszcze kilka dni, a jak Cie bardzo korci to zawsze jest betaHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
nick nieaktualnyDariaa wrote:hej hej
szlag by to wzioł zakusiło mnie zatestować dziś tempka ładna wiec wstałąm do toalety mówię, co mi szkodzi? no i bach sikaniec... oczywiście 1 krecha chyba nie jest mi dane dwie nigdy zobaczyć !
Miłego dla wszystkich :*
U mnie tempka leciutko w górę, prawy jajnik cały czas czuję, nie boli, ale wiem, że jest
Miłego dnia DziwczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 08:34
-
Dariaa wrote:hej hej
Miłego dla wszystkich :*
Ale ja wczoraj miałam dzień. Cały czas mi się spać chciało. Wieczorem zrobiłam sobie przejażdżkę rowerem, wróciłam napiłam się herbatki z mamą i o 21 taki mnie sen zmógł, że się poszłam położyć. Zasnęłam. Mąż wrócił po 22 i się śmieje ze mnie, że ja już śpię. Nakrzyczałam na niego przez sen, czego kompletnie nie pamiętam. Zimno mi się zrobiło, kazałam mu zamknąć okno, otuliłam się najgrubszą kołdrą jaką miałam i znów zasnęłam. I tak spałam do 6. Zmierzyłam tempkę i znów spałam do 8.30. No i powinnam już mieć @ objawy, a nie mam. Nakręcam sie okropnie, co nie? Ale muszę to gdzieś z siebie wyrzucić, a nie chcę mężowi nic mówić...
Dzień dobry
Mimo, że powinnam się wyspać, to dalej ziewam jak szalona i oczy mi się kleją...
-
Wczoraj chyba rzeczywiscie pogoda tak dzialala. Dzis lekko zaczynam ziewac ale przez to ze mimo wszystko trzebabylo wstac do pracy.
Zagniezdzenie moze wystapic nawet 12dpo wiec spokojnie laski z testami niby u mnie temp nie wskazuje na owu ale spadek tempki jakiego chyba jeszcze nie mialam i od wczoraj pobolewania brzucha i lampeczka sie zapalila ale rozum mnie stawia do pionu i mowi ze przeciez to nierealne zeby fasolka sie wtulala chyba ze zbiera sie rzeczywiscie na @a 3 awaryjne trsty lleza sobie w domku ale niech czekaja na swoj dzien
-
nick nieaktualnykwiatuszek789 wrote:Wczoraj chyba rzeczywiscie pogoda tak dzialala. Dzis lekko zaczynam ziewac ale przez to ze mimo wszystko trzebabylo wstac do pracy.
Zagniezdzenie moze wystapic nawet 12dpo wiec spokojnie laski z testami niby u mnie temp nie wskazuje na owu ale spadek tempki jakiego chyba jeszcze nie mialam i od wczoraj pobolewania brzucha i lampeczka sie zapalila ale rozum mnie stawia do pionu i mowi ze przeciez to nierealne zeby fasolka sie wtulala chyba ze zbiera sie rzeczywiscie na @a 3 awaryjne trsty lleza sobie w domku ale niech czekaja na swoj dzien -
Już chyba wszystkie Ci powiedziały, ale ja też się dorzucę Chyba za wcześnie na test Daria, za dwa dni będą dwie krechy
ja dziś umówiłam się z koleżanką i jej 4-miesiącznym dzidkiem..zobaczymy jak to przetrwam..ostatnim razem się poryczałam jak mnie dziecko kuzynki złapało za palec więc trzymajcie kciuki żebym nie zrobiła sceny...;/Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Cześć Jestem tu dopiero od kilku dni i widzę, że się już tutaj dobrze znacie. To może powiem o sobie chociaż kilka słów, co bym nie była taka anonimowa Obecnie jestem na 3 roku architektury krajobrazu, w przyszłym semestrze będę się bronić. Wcześniej zrobiłam licencjat z ochrony środowiska, ale to nie było moje powołanie. Dzisiaj byliśmy na zajęciach terenowych. Niedawno wróciłam do domu i muszę robić projekty zaliczeniowe na jutro, a tak strasznie mi się nie chce. Znając życie długa nocka przede mną Na szczęście nie muszę dziś wymyślać co na obiad zrobić, bo mąż zadzwonił z pracy i stwierdził, że ma straszną ochotę na kebap.