X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
Odpowiedz

Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2014, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatuszek789 wrote:
    No to prawie to samo bo mnie piknie i przestaje :-D moze u Ciebie owulka cos tamkombibuje. Zobaczymy jak to z nia bedzie :-)
    Ogolnie czuje sie jakbym sie czyms zatrula, glowa peka cala jak sie przychyle, rozsadza mi ja, nos zatkany, spiaca jestem i taka jakby ktos dechal walnal :-\ masakra jakas. Ide pod prysznic i sie klade bo nie nadaje sie do niczego.
    Asia Ty mozesz z nami zostac nie jako staraczka tylko jako nasza rowiesniczka z zacznego rocznika '89 :-) zostan z nami po znajomosci ;-)
    A może jakaś choroba Cię łapie? Bierz mężusia niech Cię wygrzeje i zaopiekuje się Tobą :D

• Januszkowa Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotko będę wpadać co jakiś czas, ciężko ogarnąć wszystkie strony. Brakuje mi czasu, ale może za jakiś czas będę go miała więcej. Pozdrawiam Was kochane i trzymam mocno kciuki za wszystkie:*

kwiatuszek789, pleasure lubią tę wiadomość

16.02.2015 Powitaliśmy na świecie Natalkę :)
    z789jaq.png
  • kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shit nie zdazylam sie ulozyc w wyrku a juz komar mi bzyka nad glowa :-\
    Nie wiem co mi jest ale czuje sie lipnie. Chyba ze to po bromocornie ale jesli miewalam jakies skutki uboczne po nim to inaczej sie czulam.
    Przez komara spoliczkowalam sama siebie, ałłć boli :-\
    Jakas niedokolysana dzis jestem i nadrabiam chyba za piatek 13ego :-\
    Ide lulu sama bo mezus ma nocki, dobranoc :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2014, 22:10

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Dariaa Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej hej :)
    szlag by to wzioł zakusiło mnie zatestować dziś :( tempka ładna wiec wstałąm do toalety mówię, co mi szkodzi? no i bach sikaniec... oczywiście 1 krecha chyba nie jest mi dane dwie nigdy zobaczyć !

Miłego dla wszystkich :*

2.06.2019 <3 mama Marysi nasz cud :*

phv3n5q.png

Wysłany: 17 czerwca 2014, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej

Daria czesto testy nie wychodza od razu. Bywa ze w krwi juz jest hcg a w moczu nie. Poczekaj kilka dni i zatestuj jeszcze raz :-) kciukam mocno :-)

A noja tempka dalej leci w dol i jak przyjdzie @ w czwartek i bedzie to 28dc bez dupka to bede w szoku!
    Wczoraj jjeszcze dobrze sie nie ulozylam a juz spalam. Nie wiem ci sie dzialo ale dzis jestem w miare wypoczeta przynajmniej :-)

Slonecznego dnia moje kochane :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 07:44

klz9io4pkfldzhbc.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam dzisiaj chyba jakiś kryzys... Jestem tak śpiąca, że ledwo do roboty doszłam... Krew mnie znowu zalała :/ wczoraj wieczorem już nic nie było, nawet było serduszko dla czystej przyjemności no cud miód i orzeszki wstaje rano a tam bach! Mam nadzieję, że to nie sprawka ziół i teraz nie będę miała okresu przez dwa tygodnie :(

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • Marronek Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)

Daria - może faktycznie za szybko ten test. Poczekaj jeszcze kilka dni, a jak Cie bardzo korci to zawsze jest beta :)

Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
    25.03.2015 - biochemiczna.
    6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).

Naturalny cud w czerwcu 2020 roku :) Spodzewamy się synka :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2014, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariaa wrote:
    szlag by to wzioł zakusiło mnie zatestować dziś :( tempka ładna wiec wstałąm do toalety mówię, co mi szkodzi? no i bach sikaniec... oczywiście 1 krecha chyba nie jest mi dane dwie nigdy zobaczyć !

Daria, wydaje mi się, że za wcześnie zatestowałaś :/ To jest dopiero 10dpo, więc spokojnie Kochana :)
    U mnie tempka leciutko w górę, prawy jajnik cały czas czuję, nie boli, ale wiem, że jest :)
    Miłego dnia Dziwczyny :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 08:34

Wysłany: 17 czerwca 2014, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jakos balabym sie tych ziolek :-\ pewnie jakos dzialaja ale dopuki ich nie stosuje yto jestem antyziolkowa. Ale dziwne te plamienia masz :-\

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Aneczka98 Przyjaciółka

Wysłany: 17 czerwca 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariaa wrote:

za szybko trochę. Poczekaj jeszcze parę dni. Ja tez dziś walczyłam sama z sobą, żeby nie wziąć testu do łazienki. Całe szczęście akurat na dole była mama i brat i sie spieszyli, więc nie było szans na spokojne zrobienie testu, więc jak jutro tempka będzie taka ładna jak dziś to może jutro zrobię. Choć też się niecierpliwię strasznie.

Ale ja wczoraj miałam dzień. Cały czas mi się spać chciało. Wieczorem zrobiłam sobie przejażdżkę rowerem, wróciłam napiłam się herbatki z mamą i o 21 taki mnie sen zmógł, że się poszłam położyć. Zasnęłam. Mąż wrócił po 22 i się śmieje ze mnie, że ja już śpię. Nakrzyczałam na niego przez sen, czego kompletnie nie pamiętam. Zimno mi się zrobiło, kazałam mu zamknąć okno, otuliłam się najgrubszą kołdrą jaką miałam i znów zasnęłam. I tak spałam do 6. Zmierzyłam tempkę i znów spałam do 8.30. No i powinnam już mieć @ objawy, a nie mam. Nakręcam sie okropnie, co nie? Ale muszę to gdzieś z siebie wyrzucić, a nie chcę mężowi nic mówić...

Dzień dobry
    Mimo, że powinnam się wyspać, to dalej ziewam jak szalona i oczy mi się kleją...

yuuds65gn1dknp0o.png
    scwz7xi.png
  • pleasure Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 18:48

Marzec x 2 <3 <3

Wysłany: 17 czerwca 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj chyba rzeczywiscie pogoda tak dzialala. Dzis lekko zaczynam ziewac ale przez to ze mimo wszystko trzebabylo wstac do pracy.
    Zagniezdzenie moze wystapic nawet 12dpo wiec spokojnie laski z testami :-) niby u mnie temp nie wskazuje na owu ale spadek tempki jakiego chyba jeszcze nie mialam i od wczoraj pobolewania brzucha i lampeczka sie zapalila ale rozum mnie stawia do pionu i mowi ze przeciez to nierealne zeby fasolka sie wtulala :-) chyba ze zbiera sie rzeczywiscie na @a :-) 3 awaryjne trsty lleza sobie w domku ale niech czekaja na swoj dzien :-)

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatuszek789 wrote:
    Wczoraj chyba rzeczywiscie pogoda tak dzialala. Dzis lekko zaczynam ziewac ale przez to ze mimo wszystko trzebabylo wstac do pracy.
    Zagniezdzenie moze wystapic nawet 12dpo wiec spokojnie laski z testami :-) niby u mnie temp nie wskazuje na owu ale spadek tempki jakiego chyba jeszcze nie mialam i od wczoraj pobolewania brzucha i lampeczka sie zapalila ale rozum mnie stawia do pionu i mowi ze przeciez to nierealne zeby fasolka sie wtulala :-) chyba ze zbiera sie rzeczywiscie na @a :-) 3 awaryjne trsty lleza sobie w domku ale niech czekaja na swoj dzien :-)
    Wczorajszy dzień zaliczam do śpiących :) Chciałam wczoraj z K ten teges no i zasnęłam :( :D Masakra była wczoraj. Dorotka widzę Ty też pojechałaś ze swoimi myślami :D Ja dzisiaj sobie pomyślałam, że idę 23 do gina i fajnie byłoby usłyszeć, że ja tu z problemem, że ciąży brak, a on mi po badaniu usg, że ja jestem w ciąży. Ale byłoby super :D Ale zaraz sprowadziłam się na ziemię, popukałam w czoło - co za czubek ze mnie :D

Wysłany: 17 czerwca 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania my to chyba nieskromnie mowiac jestesmy pozytywne wariatki :-D ponosi nas ale szybko schodzimy na ziemie :-D ale pomarzyc warto :-D

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Rubi Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już chyba wszystkie Ci powiedziały, ale ja też się dorzucę :P Chyba za wcześnie na test Daria, za dwa dni będą dwie krechy :P

ja dziś umówiłam się z koleżanką i jej 4-miesiącznym dzidkiem..zobaczymy jak to przetrwam..ostatnim razem się poryczałam jak mnie dziecko kuzynki złapało za palec więc trzymajcie kciuki żebym nie zrobiła sceny...;/

Styczeń 2014 [*] 9t
    Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️

Wysłany: 17 czerwca 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ela przyzwyczajaj sie do widoku i obecnosci takiej kruszynki :-)

klz9io4pkfldzhbc.png

Wysłany: 17 czerwca 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale wszystkie zarobione dzisiaj :D

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Niecierpliwa Pola Ekspertka

Wysłany: 17 czerwca 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :) Jestem tu dopiero od kilku dni i widzę, że się już tutaj dobrze znacie. To może powiem o sobie chociaż kilka słów, co bym nie była taka anonimowa :P Obecnie jestem na 3 roku architektury krajobrazu, w przyszłym semestrze będę się bronić. Wcześniej zrobiłam licencjat z ochrony środowiska, ale to nie było moje powołanie. Dzisiaj byliśmy na zajęciach terenowych. Niedawno wróciłam do domu i muszę robić projekty zaliczeniowe na jutro, a tak strasznie mi się nie chce. Znając życie długa nocka przede mną :P Na szczęście nie muszę dziś wymyślać co na obiad zrobić, bo mąż zadzwonił z pracy i stwierdził, że ma straszną ochotę na kebap.

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy Polę :) (Pola to twoje prawdziwe imię?)

Cicho tu dzisiaj, pusto i do domu daleko :)

Zawsze się zastanawiałam od czego to zależy, że jednego dnia nie można za nami nadążyć a drugiego jednej strony nawet nie zapiszemy ;)

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • Niecierpliwa Pola Ekspertka

Wysłany: 17 czerwca 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adk_1989 wrote:
    Witamy Polę :) (Pola to twoje prawdziwe imię?)

Na imię mam Paulina, ale nie przepadam za nim :P Prawie wszyscy mówią na mnie Pola - takie "zdrobnienie", skrót

‹‹ 199 200 201 202 203 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ