Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ana89 wrote:Aż tak źle nie jest, aczkolwiek, wiesz jak to jest, każdy dzień się liczy
Wiem, wiem... Niestety niektórych rzeczy nie da się przyspieszyć...Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
nick nieaktualnyDziewczyny ja od następnego cyklu chcę zacząć pić zioła o. sroki. Słyszałam i czytałam dużo dobrego o nich. Sporo Kobiet zaszło po nich w ciążę. Przepis to:
ziele lebiotki 50gr
koszyczek rumianku 50
ziele macierzanki 50
liść pokrzywy 50
ziele dziurawca 50
ziele rdestu ptasiego 50
ziele ruty20
kwiat nagietka 20
ziele nostrzyka 20
zioła zmieszać, wsypać łyżeczkę na szklankę wrzątku, naparzać pod przykryciem 1/2 godz, przecedzić i pić wieczorem małymi łyczkami, mogą oboje małżonków pić. Może warto spróbować, podobno dobrze działają na gospodarkę hormonalną, owulację, pije się przez 3 cykle od początku i cykl przerwy lub do owulacji (jeśli jest), a później pije się ziółka na II fazę cyklu
-
nick nieaktualnypleasure wrote:Też się właśnie nad tym zastanawiałam kiedyś ale ja mam sceptyczne podejście do ziół. Nie każdy dobrze reaguję na zioła. Ja się już boję żeby sobie nie pogorszyć.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja piję te ziółka już 5 dzień chyba Od wczoraj mąż też kazał sobie robić. Zobaczymy jak pójdzie. Ale co mogę już powiedzieć to wysikłama z siebie jakiejś 4kg przez te 5 dni (zawsze przed okresem nabieram dużo wody a potem ciężko mi ją z siebie wyrzucić). No i był troszkę inny ten okres, na pewno mniej bolesny i z większymi niż zazwyczaj kawałkami endometrium.
-
adk_1989 wrote:Ja piję te ziółka już 5 dzień chyba Od wczoraj mąż też kazał sobie robić. Zobaczymy jak pójdzie. Ale co mogę już powiedzieć to wysikłama z siebie jakiejś 4kg przez te 5 dni (zawsze przed okresem nabieram dużo wody a potem ciężko mi ją z siebie wyrzucić). No i był troszkę inny ten okres, na pewno mniej bolesny i z większymi niż zazwyczaj kawałkami endometrium.
Mogę wiedzieć od którego dnia cyklu piłaś ziółka? Czytałam że należy je pić od 1 dc ale zastanawiam się czy muszę jeszcze tyle czekać. -
Hej dziewczyny musze przyznać że fajne to forum i wątek fajnie ze z jdnego roku jestesmy tylko szkoda ze w wieku 25 lat tyle problemów żeby miec upragnione dziecko. u mnie dzis chyba ovu bedzie choc na tescie od 3 dni2 kreski zobaczymy czy temp jutro skoczy pierwszy raz robiłam te testy ovu i jak zobaczyłam 2 kreski pomyslalam ze jaka była bym szczesliwa gdyby to był test ciażowy a nie ovulacyjny...[/url]
-
binka wrote:Mogę wiedzieć od którego dnia cyklu piłaś ziółka? Czytałam że należy je pić od 1 dc ale zastanawiam się czy muszę jeszcze tyle czekać.
Piłam od pierwszego. Nie pomogę Ci co do tego czy możesz je pić jeszcze przed małpą od połowy cyklu. Zapytaj na zielarkach z części dotyczącej pomocy medycznej. Na pewno Ci poradzą. Ale sam ojciec Sroka tak radził więc chyba powinnyśmy się tego trzymać. Może to tylko zioła ale działają więc jakieś oddziaływanie na organizm mają. -
binka wrote:hej Kass,
ale ile się staracie?
Ja też kiedyś stosowałam testy owulacyjne ale po 3 miesiącach zrezygnowałam, i w następnym cyklu zaszłam w ciąże, która niestety poroniłam w 6 tyg:([/url]