X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
Odpowiedz

Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)

Oceń ten wątek:
  • kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ela a Ty jutro nie masz imienin jutro? :)

Rubi lubi tę wiadomość

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wreszcie do was dotarłam :) Dzisiejszy dzień mam bardzo pracowity, w pracy to dosłownie nie wiem w co ręce włożyć i chyba będę musiała polubić nadgodziny :/ Byłam dziewczyny dzisiaj u mojego brata z K u naszych chrześniaczek, jedna ma 7 lat,a druga 1,5 roku :) Normalnie myślałam, że się rozpłynę, są takie kochane :) Ta starsza uwielbia się tulić, przytulać, więc siedziała u mnie na kolanach i grałyśmy w gry planszowe, a ta młodsza to taki rozrabiaka, że oczy trzeba mieć do okoła głowy, chwili spokojnie nie usiedzi i wiecznie uśmiechnięta :D
    Dorotka jesteśmy pozytywnie zwariowane i widać, że mamy niezłą wyobraźnię :D
    Justyna gratuluję nowej pracy i życzę powodzenia :)

Wysłany: 17 czerwca 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwielbiam takie kochane dzieciaczki <3 takie tulasy :)

Wyobraźnie to ja mam. Śmieje sie ze głowa mi dokucza bo juz "siu-bździu" sie skumulowało :D (albo poziom bety wzrósł :D żarcik )

A ja sie musze pochwalić bo moja mojej suni dzis robiłam badania kontrolnie i nie zdazyli wszystkich zrobic ale wiem ze watroba jest w normie a to juz duzo :)

klz9io4pkfldzhbc.png
  • czekolada Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja niestety pracująco, Boże Cialo wolne i oczywiście zero %%%%.
    Ostatnio byliśmy w klubie wszyscy piwko a ja zieloną herbatę i brecht wszystkich ale ja się cieszę z takiego powodu nie piję :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 22:03

Jakub <3
    f2wli09klx6li47m.png
    f2w3rjjgfdv6rpfo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2014, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też uwielbiam takie dzieciaczki :) Zresztą Młoda podbiła moje serce i ma szczególne w nim miejsce :)
    Widzisz kolejna wspólna rzecz, ja również mam bujną wyobraźnię :D Mój K się śmieje, że drugiej takiej jak ja to nie ma :D No ja właśnie muszę dziś zbałamucić tego mojego...hihihi...:)
    Cieszę się, że z sunią coraz lepiej i, że badania w normie. A tak się wszystkie martwiłyśmy...:)

Wysłany: 17 czerwca 2014, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro wyniki reszty badan ale dzisiejsze jedno jest jak cien cienia na tescie :D

A moj pojechal na nocke do pracy wiec zbałamucic mogę siebie w kwestii pojscia sie myc i polozenia lulu. Ale allegro i OF samo sie nie przejrzy :D

klz9io4pkfldzhbc.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co takiego ciekawego na allegro oglądasz? Mam nadzieję, że nie wózeczki!

My na długi weekend jedziemy nad morze rodzinnie, z moimi rodzicami, bratem i jego narzeczoną do tego dwa psiaki. Niestety zapowiada się paskudna pogoda :(

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • Marronek Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatuszek789 wrote:
    Widziałam własnie że są te badania i w wawie tez chyba zapisy od 23 wiec moze skusimy sie :)

a cisnienie jak dla mnie niskie bo u mnie w rodzinie wszyscy nadcisnieniowcy są

No w kato są 4 ośrodki - dwa zapisy od 23 przyjmują a dwa od początku czerwca. Oczywiście wszędzie liczba miejsc ograniczona. Mój się załapał tam gdzie 50 badań było.

A co do długiego weekendu to... w czwartek robimy urodziny mojego miśka, a w sobotę mam... egzamin...

Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
    25.03.2015 - biochemiczna.
    6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).

Naturalny cud w czerwcu 2020 roku :) Spodzewamy się synka :)
  • czekolada Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Korzystajcie dziewczęta i szalejcie bo gdzie nie pójdę to wszyscy ostro szaleją ;-)

Jakub <3
    f2wli09klx6li47m.png
    f2w3rjjgfdv6rpfo.png

Wysłany: 17 czerwca 2014, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adk_1989 wrote:
    A co takiego ciekawego na allegro oglądasz? Mam nadzieję, że nie wózeczki!

My na długi weekend jedziemy nad morze rodzinnie, z moimi rodzicami, bratem i jego narzeczoną do tego dwa psiaki. Niestety zapowiada się paskudna pogoda :(

Niee, niee :) ten temat juz kiedys wałkowałam ma okragło. Zerkałam na ubrania ale teraz przesyłka ddrogawa jest i w sumie nie oplaca sie zamawiac na allegro w zasadzie w ciemno.
    Nie bedzie goraco ale caly zcas ma nie padac wiec troszke sie zrelaksujesz :)

Co do badan to pogadam z moim moze sie wybierzemy jesli uda sie zapisac :)

I egzamin mało motywujacy jest jak na długi weekend :/

klz9io4pkfldzhbc.png

Wysłany: 17 czerwca 2014, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekolada wrote:
    Korzystajcie dziewczęta i szalejcie bo gdzie nie pójdę to wszyscy ostro szaleją ;-)
    Ale my nie szalejemy ostro. Normalnie, wyjazd nad morze, wyjscie na pizze to w sumie nic nadzwyczajnego. Najnormalniejsze czynności

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 22:29

czekolada lubi tę wiadomość

klz9io4pkfldzhbc.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jak dzisiaj sprawdzałam pogodę rano dla Pobierowa to miało nie padać tylko w czwartek. Ale może już się prognozy zmieniły. Ciężko w sumie za zmianami prognozy pogody nadążyć ostatnio...

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png

Wysłany: 17 czerwca 2014, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieje ze pogoda Wam dopisze i miło spedzicie weekend :)

klz9io4pkfldzhbc.png
  • pleasure Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 18:48

Marzec x 2 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2014, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki już jestem! :)
    Miałam lekkie urwanie tyłka ale już się ogarnęłam.

Chyba za wcześnie się podnieciłam owulką bo po spadku temp znów mi ją usunęło ale mam to w nosie.
    Dariaa nie martw się. Wiem że łatwo się gada ale za wcześnie ten test zrobiłaś... Powtórz za kilka dni. :)

Wysłany: 17 czerwca 2014, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalka zaniedbałaś naś i to bardzo :P Cos te owulki nie chca do nas przyjsc. Jakis felerny ten czerwiec. W ogole u Ciebie bardzo skacze tempka wiec moze i hormony niestabilne sa

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2014, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem Dorcia ale miałam trochę zamoty w pracy i jakoś nie miałam czasu.
    Powiem Ci ,że tak patrzę z dystansem na ten wykres teraz bo przez tą chorobę nie do końca ufam tym temperaturą. Na dodatek na Wyspie ładna pogoda i znów nasiliły mi się objawy alergii i prawie ciągle na przeciwbólowych jadę.

A już za tydzień moja siostra przylatuje i o niczym innym nie mogę nawet myśleć! :D

Jak tam z Twoją pracą, wyjaśniło się coś?

Wysłany: 17 czerwca 2014, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stękniona za siostrą rozumiem? :) Kurcze ja bym nie dała rady mieszkac tyle km od Polski...

Z praca narazie nie udało sie nic wyjasnic. Kompetentna osoba w tej kwestii nie miała kiedy na spokojnie pogadac i tak ooo. Spróbuje w nast tyg.

W ogole dzis mojemu powiedzialam ze w sumie w tym cyklu narazie jestem bez dupka, tempka w dol i wypytywal czy dobrze ze tak w dol :P i mowie ze jesli @ za rogiem to dobrze bo narazie wyglada na to ze dupek poderegulował cykl ale za kilka dni sie okaze. I pyta "czyli jednak odstawiasz leki?" a ja mowie ze stopniowo tak a on "ale to jak, chyba cos musisz brac zeby te jajeczko czy cos było?" a ja usmialam sie w duchu bo dzwoni mu w kosciele ale nie wie w którym. Chyba kojarzy ze leki miały wpłynać na jajniki zeby były "jajeczka" ale nie garnia jak owulka przebiega :)
    Tez go chyba boli fakt odlozenia staran :)

A ja sie boje czy jakas torbiel mi sie nie zrobila bo trzeci dzien pobolewanie brzucha dziwne a jak owulki nie bylo to moze pecherzyk nie pekl i teraz torbiel sobie rośnie :/

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Aneczka98 Przyjaciółka

Wysłany: 18 czerwca 2014, 06:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tempka dalej wysoka, no i cień cienia na teście. Nie wytrzymałam już. Taka ta kreseczka delikatna, że aż sie boję, ze za chwilę zniknie. Jeśli to nie sen to w piątek powtórka, bo wtedy teoretycznie mam termin @...
    Boję się, ze mnie zaleje

Dariaa lubi tę wiadomość

yuuds65gn1dknp0o.png
    scwz7xi.png
  • Marronek Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 06:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneczka98 wrote:
    U mnie tempka dalej wysoka, no i cień cienia na teście. Nie wytrzymałam już. Taka ta kreseczka delikatna, że aż sie boję, ze za chwilę zniknie. Jeśli to nie sen to w piątek powtórka, bo wtedy teoretycznie mam termin @...
    Boję się, ze mnie zaleje

Zamiast test kolejny robić - leć prędziutko na betę :) Ona prawdę Ci powie :)

Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
    25.03.2015 - biochemiczna.
    6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).

Naturalny cud w czerwcu 2020 roku :) Spodzewamy się synka :)
‹‹ 201 202 203 204 205 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ