Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWreszcie do was dotarłam Dzisiejszy dzień mam bardzo pracowity, w pracy to dosłownie nie wiem w co ręce włożyć i chyba będę musiała polubić nadgodziny Byłam dziewczyny dzisiaj u mojego brata z K u naszych chrześniaczek, jedna ma 7 lat,a druga 1,5 roku Normalnie myślałam, że się rozpłynę, są takie kochane Ta starsza uwielbia się tulić, przytulać, więc siedziała u mnie na kolanach i grałyśmy w gry planszowe, a ta młodsza to taki rozrabiaka, że oczy trzeba mieć do okoła głowy, chwili spokojnie nie usiedzi i wiecznie uśmiechnięta
Dorotka jesteśmy pozytywnie zwariowane i widać, że mamy niezłą wyobraźnię
Justyna gratuluję nowej pracy i życzę powodzenia -
Uwielbiam takie kochane dzieciaczki takie tulasy
Wyobraźnie to ja mam. Śmieje sie ze głowa mi dokucza bo juz "siu-bździu" sie skumulowało (albo poziom bety wzrósł żarcik )
A ja sie musze pochwalić bo moja mojej suni dzis robiłam badania kontrolnie i nie zdazyli wszystkich zrobic ale wiem ze watroba jest w normie a to juz duzo -
Ja niestety pracująco, Boże Cialo wolne i oczywiście zero %%%%.
Ostatnio byliśmy w klubie wszyscy piwko a ja zieloną herbatę i brecht wszystkich ale ja się cieszę z takiego powodu nie pijęWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 22:03
-
nick nieaktualnyTeż uwielbiam takie dzieciaczki Zresztą Młoda podbiła moje serce i ma szczególne w nim miejsce
Widzisz kolejna wspólna rzecz, ja również mam bujną wyobraźnię Mój K się śmieje, że drugiej takiej jak ja to nie ma No ja właśnie muszę dziś zbałamucić tego mojego...hihihi...
Cieszę się, że z sunią coraz lepiej i, że badania w normie. A tak się wszystkie martwiłyśmy... -
kwiatuszek789 wrote:Widziałam własnie że są te badania i w wawie tez chyba zapisy od 23 wiec moze skusimy sie
a cisnienie jak dla mnie niskie bo u mnie w rodzinie wszyscy nadcisnieniowcy są
No w kato są 4 ośrodki - dwa zapisy od 23 przyjmują a dwa od początku czerwca. Oczywiście wszędzie liczba miejsc ograniczona. Mój się załapał tam gdzie 50 badań było.
A co do długiego weekendu to... w czwartek robimy urodziny mojego miśka, a w sobotę mam... egzamin...Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
adk_1989 wrote:A co takiego ciekawego na allegro oglądasz? Mam nadzieję, że nie wózeczki!
My na długi weekend jedziemy nad morze rodzinnie, z moimi rodzicami, bratem i jego narzeczoną do tego dwa psiaki. Niestety zapowiada się paskudna pogoda
Niee, niee ten temat juz kiedys wałkowałam ma okragło. Zerkałam na ubrania ale teraz przesyłka ddrogawa jest i w sumie nie oplaca sie zamawiac na allegro w zasadzie w ciemno.
Nie bedzie goraco ale caly zcas ma nie padac wiec troszke sie zrelaksujesz
Co do badan to pogadam z moim moze sie wybierzemy jesli uda sie zapisac
I egzamin mało motywujacy jest jak na długi weekend
-
czekolada wrote:Korzystajcie dziewczęta i szalejcie bo gdzie nie pójdę to wszyscy ostro szaleją
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 22:29
czekolada lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki już jestem!
Miałam lekkie urwanie tyłka ale już się ogarnęłam.
Chyba za wcześnie się podnieciłam owulką bo po spadku temp znów mi ją usunęło ale mam to w nosie.
Dariaa nie martw się. Wiem że łatwo się gada ale za wcześnie ten test zrobiłaś... Powtórz za kilka dni. -
nick nieaktualnyWiem Dorcia ale miałam trochę zamoty w pracy i jakoś nie miałam czasu.
Powiem Ci ,że tak patrzę z dystansem na ten wykres teraz bo przez tą chorobę nie do końca ufam tym temperaturą. Na dodatek na Wyspie ładna pogoda i znów nasiliły mi się objawy alergii i prawie ciągle na przeciwbólowych jadę.
A już za tydzień moja siostra przylatuje i o niczym innym nie mogę nawet myśleć!
Jak tam z Twoją pracą, wyjaśniło się coś? -
Stękniona za siostrą rozumiem? Kurcze ja bym nie dała rady mieszkac tyle km od Polski...
Z praca narazie nie udało sie nic wyjasnic. Kompetentna osoba w tej kwestii nie miała kiedy na spokojnie pogadac i tak ooo. Spróbuje w nast tyg.
W ogole dzis mojemu powiedzialam ze w sumie w tym cyklu narazie jestem bez dupka, tempka w dol i wypytywal czy dobrze ze tak w dol i mowie ze jesli @ za rogiem to dobrze bo narazie wyglada na to ze dupek poderegulował cykl ale za kilka dni sie okaze. I pyta "czyli jednak odstawiasz leki?" a ja mowie ze stopniowo tak a on "ale to jak, chyba cos musisz brac zeby te jajeczko czy cos było?" a ja usmialam sie w duchu bo dzwoni mu w kosciele ale nie wie w którym. Chyba kojarzy ze leki miały wpłynać na jajniki zeby były "jajeczka" ale nie garnia jak owulka przebiega
Tez go chyba boli fakt odlozenia staran
A ja sie boje czy jakas torbiel mi sie nie zrobila bo trzeci dzien pobolewanie brzucha dziwne a jak owulki nie bylo to moze pecherzyk nie pekl i teraz torbiel sobie rośnie -
U mnie tempka dalej wysoka, no i cień cienia na teście. Nie wytrzymałam już. Taka ta kreseczka delikatna, że aż sie boję, ze za chwilę zniknie. Jeśli to nie sen to w piątek powtórka, bo wtedy teoretycznie mam termin @...
Boję się, ze mnie zalejeDariaa lubi tę wiadomość
-
Aneczka98 wrote:U mnie tempka dalej wysoka, no i cień cienia na teście. Nie wytrzymałam już. Taka ta kreseczka delikatna, że aż sie boję, ze za chwilę zniknie. Jeśli to nie sen to w piątek powtórka, bo wtedy teoretycznie mam termin @...
Boję się, ze mnie zaleje
Zamiast test kolejny robić - leć prędziutko na betę Ona prawdę Ci powieHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka