Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dariaa wrote:hej ja okresu nadal czuje się źle dziwnie zalewa mnie gesty śluz nie wiem czy testować zawsze co 28 dni jak w zegarku @ ty razem nadal nic
Ja bym jutro zrobiła testaHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
nick nieaktualnykwiatuszek789 wrote:Czesc dziewczynki
Ania a Ty to na serio masz poknocone te temperatury fale dunaju normalnie. Ale solidarnosc jajników trwa nadal bo moja tempka tez za przeproszeniem h****a
Daria zatestuj jutro z rana Będzie dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2014, 19:58
-
Daria tak jak mowi Magda testuj jutro rano i pisz nam od razu dobre wieści
Ania niby 1,2 cykle moga byc bezowulacyjne wiec moze to nic złego. Tylko najgorzej, z one sie trafiaja kiedy najmniej tego oczekujemyWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2014, 20:00
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny.
Dalej trzyma mnie nie zbyt pozytywny nastrój po wczorajszym. Facet we mnie rąbnął jak cofał po czym zwyzywał mnie od najgorszych i zaczął grozić bo odważyłam się mu napomnieć, że jak się cofa to nie patrzy się wprzód tylko w tył lub chociaż w lusterka. Czasem poziom buractwa niektórych ludzi bywa nie do opisania.
Ania u mnie to samo. Kilka dni w górę i znów dupa, w dół.
Madzia moja koleżanka miała podobną sytuację, po clo piękny pęcherzyk, pregnyl, bum - pęcherzyk pękał. Wszystko elegancko ale z ciąży nic. Wyluzowała, zapomniała o staraniach i zorientowała się dopiero w 7 tygodniu że jest w ciąży. A powiedz mi co z Twoim mężem ,badał się?
Daria cholerka no, testuj plissss! -
nick nieaktualny
-
natt wrote:Cześć dziewczyny.
Dalej trzyma mnie nie zbyt pozytywny nastrój po wczorajszym. Facet we mnie rąbnął jak cofał po czym zwyzywał mnie od najgorszych i zaczął grozić bo odważyłam się mu napomnieć, że jak się cofa to nie patrzy się wprzód tylko w tył lub chociaż w lusterka. Czasem poziom buractwa niektórych ludzi bywa nie do opisania.
Jakiś ham i prostak! Wyzej sra niz dupe ma za przeproszeniem i lewnie jest typem tekiego cwaniaczka, który uwaza sie za macho za kierownica i najlepszego kierowce z najlepszych... pfff w mojego tez walnął przy cofaniu ale na szczescie bez gadania było, spisali oświadczenie i powiedział, ze to jego pierwsza stłuczka w życiu a miał troszke ponad 50 lat
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTen cykl Dorotka jest podobny do naszych. Może mamy mniejsze lub większe wahania tempki ale mimo wszystko jest podobny Ej może my też skończymy na zielono? Hahahaha...ciekawy ten wykres. Ciekawe jak to działa, babeczka miałą tempki w okolicy 36,5 i też dwa dni wyższe i spadek i tak w kółko...
-
No właśnie dlatego sie nakreciłam ostatnio jak go znalazłam. Dlatego poczekam u siebie jeszcze kilka dni. W dzien spadku u mnie bolal mnie brzuch i jajcorki troche i albo to była owulka alllbo łudze sie glupia. Niby wiem, ze nie ma szans ale tez patrzac na takie wykresy iskierka nadziei sie zapala
-
nick nieaktualny
-
ooo a mnie po nim nic nie bolało ale moze u ciebie jednak przyblokowało owulkę? Do kiedy go bedziesz brała?
Ja zmniejszyłam sobie o połowe dawke bromocornu, biore magnez ale z nastawieniem że dla zdrowia a nie do łatwiejszego zagniezdzenia, pije inofolic ale juz nie tak skrupulatnie po 2 saszetki tylko jak mi sie chce rozpuscic ale 1 staram sie pic no i odtawiłam kwas foliowy bo jakos nie po drodze mi do apteki mimo, ze mijam dwie w drodze z i do pracy. Ale jest on w inofolicu wiec jakis tam dostarczam organizmowi. Aaa no i dupka nie brałam jeszcze w tym cyklu a dzis juz 30dcWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2014, 20:55
-
Tak na przyszlosc dziewczyny. Pamiętajcie! Jeżeli kiedykolwiek uderzy was ktoś kto cofa to nie ma znaczenia czy ma pierwszeństwo, wyjeżdża z głównej, podporządkowanej nie ma znaczenia... To i tak jego wina! Ustawa prawo u ruchu drogowym mówi, że w takiej sytuacji ten co cofa ma nakaz szczególnej ostrożności co równa się jego winie w przypadku stłuczki.
kwiatuszek789, Ana89, natt lubią tę wiadomość
-
W naszym przypadu koles zatrzymał sie, mój za nim i czekał co ten zrobi a on nagle zaczal cofac i do tego mial jakas awarie bo swiateł wstecznych nie miał. Zanim moj sie zorientowal co ten robi to juz było po wszystkim. I teraz tylko problemów wiecej