X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
Odpowiedz

Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)

Oceń ten wątek:
  • Dariaa Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej ja okresu nadal czuje się źle dziwnie zalewa mnie gesty śluz nie wiem czy testować zawsze co 28 dni jak w zegarku @ ty razem nadal nic

2.06.2019 <3 mama Marysi nasz cud :*

phv3n5q.png
  • kasss Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariaa wrote:
    hej ja okresu nadal czuje się źle dziwnie zalewa mnie gesty śluz nie wiem czy testować zawsze co 28 dni jak w zegarku @ ty razem nadal nic
    testuj kochana co ci szkodzi trzymamy kciuki ;-)

3i49io4pte9np2kc.png[/url]
    gann3e3k1ojenyv4.png
  • Marronek Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariaa wrote:

Ja bym jutro zrobiła testa :)

Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
    25.03.2015 - biochemiczna.
    6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).

Naturalny cud w czerwcu 2020 roku :) Spodzewamy się synka :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2014, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatuszek789 wrote:
    Czesc dziewczynki

Ania a Ty to na serio masz poknocone te temperatury :/ fale dunaju normalnie. Ale solidarnosc jajników trwa nadal bo moja tempka tez za przeproszeniem h****a :/
    Wiesz co Dorota te nasze wykresy to w tym cyklu można sobie w d*** wsadzić. Ty masz górki i doliny, a ja fale dunaju. Aż mnie szlag trafia jak patrzena ten mój wykres, sama nie wiem co o nim myśleć. Zeszły cykl był taki ładny a teraz jakaś masakra. :( Wydrukuje chyba ten wykres i z zeszłego cyklu i wezmę na wizytę do gina.Może coś mu te wykresy pomogą.
    Daria zatestuj jutro z rana :) Będzie dobrze :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2014, 19:58

• kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria tak jak mowi Magda testuj jutro rano i pisz nam od razu dobre wieści <3

Ania niby 1,2 cykle moga byc bezowulacyjne wiec moze to nic złego. Tylko najgorzej, z one sie trafiaja kiedy najmniej tego oczekujemy :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2014, 20:00

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2014, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny.
    Dalej trzyma mnie nie zbyt pozytywny nastrój po wczorajszym. Facet we mnie rąbnął jak cofał po czym zwyzywał mnie od najgorszych i zaczął grozić bo odważyłam się mu napomnieć, że jak się cofa to nie patrzy się wprzód tylko w tył lub chociaż w lusterka. Czasem poziom buractwa niektórych ludzi bywa nie do opisania.

Ania u mnie to samo. Kilka dni w górę i znów dupa, w dół.

Madzia moja koleżanka miała podobną sytuację, po clo piękny pęcherzyk, pregnyl, bum - pęcherzyk pękał. Wszystko elegancko ale z ciąży nic. Wyluzowała, zapomniała o staraniach i zorientowała się dopiero w 7 tygodniu że jest w ciąży. A powiedz mi co z Twoim mężem ,badał się?

Daria cholerka no, testuj plissss! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania i Dorota może otworzymy trio o nazwie 'beznadziejny wykres' co?! :D

kwiatuszek789, Ana89 lubią tę wiadomość

Wysłany: 20 czerwca 2014, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natt wrote:
    Cześć dziewczyny.
    Dalej trzyma mnie nie zbyt pozytywny nastrój po wczorajszym. Facet we mnie rąbnął jak cofał po czym zwyzywał mnie od najgorszych i zaczął grozić bo odważyłam się mu napomnieć, że jak się cofa to nie patrzy się wprzód tylko w tył lub chociaż w lusterka. Czasem poziom buractwa niektórych ludzi bywa nie do opisania.

Jakiś ham i prostak! Wyzej sra niz dupe ma za przeproszeniem i lewnie jest typem tekiego cwaniaczka, który uwaza sie za macho za kierownica i najlepszego kierowce z najlepszych... pfff :/ w mojego tez walnął przy cofaniu ale na szczescie bez gadania było, spisali oświadczenie i powiedział, ze to jego pierwsza stłuczka w życiu a miał troszke ponad 50 lat

klz9io4pkfldzhbc.png

Wysłany: 20 czerwca 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natt wrote:
    Ania i Dorota może otworzymy trio o nazwie 'beznadziejny wykres' co?! :D
    haha polubiłam ale tu nie ma czego lubic oprócz tego, ze uśmiałam sie z pomysłów Natt <3 ;D

klz9io4pkfldzhbc.png
  • pleasure Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 18:48

Marzec x 2 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatuszek789 wrote:
    haha polubiłam ale tu nie ma czego lubic oprócz tego, ze uśmiałam sie z pomysłów Natt <3 ;D
    Dokładnie :D Tu nie ma z czego się cieszyć, ale pomysł trafiony :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2014, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aj Dorota szkoda słów normalnie... Totalny pajac.

Co zrobić, szkoda płakać więc lepiej się pośmiać. ;)

Wysłany: 20 czerwca 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wklejam Wam ten wykres, o którym wspominałam ostatnio. Zakończony jest zieloną kropeczką ale psitka ze mnie i nie przesunełam suwaczka aby było widac. Ale wygląda jak bezowulacyjny i dopiero po implntacji chyba zaczeła sie podnosic lekko

670ea536ef3b0ed6med.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2014, 20:15

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strasznie dziwaczny ten wykres... :O ale kropek jest? Jest! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2014, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ten cykl Dorotka jest podobny do naszych. Może mamy mniejsze lub większe wahania tempki ale mimo wszystko jest podobny :) Ej może my też skończymy na zielono? Hahahaha...ciekawy ten wykres. Ciekawe jak to działa, babeczka miałą tempki w okolicy 36,5 i też dwa dni wyższe i spadek i tak w kółko...

Wysłany: 20 czerwca 2014, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie dlatego sie nakreciłam ostatnio jak go znalazłam. Dlatego poczekam u siebie jeszcze kilka dni. W dzien spadku u mnie bolal mnie brzuch i jajcorki troche i albo to była owulka alllbo łudze sie glupia. Niby wiem, ze nie ma szans ale tez patrzac na takie wykresy iskierka nadziei sie zapala :)

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehhh...ciężko się nie nakręcać jak się widzi coś takiego. Ten wykres daje nadzieje :) Mnie Dorotka odkąd biorę dupka codziennie pobolewa prawy jajnik. Nie jakoś że wytrzymać nie mogę, po prostu czuję go, że jest.

Wysłany: 20 czerwca 2014, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo a mnie po nim nic nie bolało ale moze u ciebie jednak przyblokowało owulkę? Do kiedy go bedziesz brała?

Ja zmniejszyłam sobie o połowe dawke bromocornu, biore magnez ale z nastawieniem że dla zdrowia a nie do łatwiejszego zagniezdzenia, pije inofolic ale juz nie tak skrupulatnie po 2 saszetki tylko jak mi sie chce rozpuscic ale 1 staram sie pic no i odtawiłam kwas foliowy bo jakos nie po drodze mi do apteki mimo, ze mijam dwie w drodze z i do pracy. Ale jest on w inofolicu wiec jakis tam dostarczam organizmowi. Aaa no i dupka nie brałam jeszcze w tym cyklu a dzis juz 30dc

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2014, 20:55

klz9io4pkfldzhbc.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak na przyszlosc dziewczyny. Pamiętajcie! Jeżeli kiedykolwiek uderzy was ktoś kto cofa to nie ma znaczenia czy ma pierwszeństwo, wyjeżdża z głównej, podporządkowanej nie ma znaczenia... To i tak jego wina! Ustawa prawo u ruchu drogowym mówi, że w takiej sytuacji ten co cofa ma nakaz szczególnej ostrożności co równa się jego winie w przypadku stłuczki.

kwiatuszek789, Ana89, natt lubią tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png

Wysłany: 20 czerwca 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W naszym przypadu koles zatrzymał sie, mój za nim i czekał co ten zrobi a on nagle zaczal cofac i do tego mial jakas awarie bo swiateł wstecznych nie miał. Zanim moj sie zorientowal co ten robi to juz było po wszystkim. I teraz tylko problemów wiecej

klz9io4pkfldzhbc.png
‹‹ 207 208 209 210 211 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ