Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Daria tez dla mnie dziwne ze 1 krecha jest. Ale dopuki nie ma @ jest nadzieja.
Madzia gratuluje egzaminu!
Ela miłej zabawy
Paulina trzymam kciuki aby to nie była jednak toksoplazmoza i o ironio aby ten cykl skonczył sie po Waszej myśli, chyba, że tokso to fałszywy alerm
A ja sie zastanawiam bo wczoraj wieczorem jak byłam w wc to przepraszam za dosłownosc ale zobaczylam wielka "grudke" sluzu takiego jak płodny ale był żółto-kremowy taki jakby o konsystencji mlecznej ale zbity w jedna "kulkę". Wydawał się rozciagac ale to raczej nie taki typowo płodny, wydawał sie byc cięzszy? Dzis rano tez tak mialam a pozniej troszke takiego "sliskiego" ale raczej to nie owulacyjny. Sama nie wiem co jest grane. Chyba sobie pykne jutro z ciekowsci test, leza 3 w domu to co mi tam. Chyba, ze tempka poleci w dół.
Skopiowałam nasze imiona wiec nowe dziewczynki niech tez kopiuja i sie dopisuja.
Kwiatuszek 789 -Dorota
Natt - Natalia
Marronek - Magda
Marysia7812- Maria
Pleasure -Magda
Adk_1989 - Kamila
Jaskołka89 - Justyna
Januszkowa -Asia
Ana89 - Ania
Rubi -Elka
Tinusia -Justyna
Kniucha89- Kinga
Michelle -Michalina
Jolaaa 89 -Jolka
Czekolada - Marlena -
Witam was w ostatni dzień długiego weekendu
kwiatuszek789 wrote:A ja sie zastanawiam co tam u naszej Asi i jej KropkaHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
Dzien Dobry wszystkim to ja też się dopisuje
margoo- Gosia
Kwiatuszek 789 -Dorota
Natt - Natalia
Marronek - Magda
Marysia7812- Maria
Pleasure -Magda
Adk_1989 - Kamila
Jaskołka89 - Justyna
Januszkowa -Asia
Ana89 - Ania
Rubi -Elka
Tinusia -Justyna
Kniucha89- Kinga
Michelle -Michalina
Jolaaa 89 -Jolka
Czekolada - Marlena
margoo89
-
Dzień dobry ja też się dopisuję do listy
Niecierpliwa Pola - Paulina
margoo- Gosia
Kwiatuszek 789 -Dorota
Natt - Natalia
Marronek - Magda
Marysia7812- Maria
Pleasure -Magda
Adk_1989 - Kamila
Jaskołka89 - Justyna
Januszkowa -Asia
Ana89 - Ania
Rubi -Elka
Tinusia -Justyna
Kniucha89- Kinga
Michelle -Michalina
Jolaaa 89 -Jolka
Czekolada - Marlena -
cześć dziewczyny ja też sie dopisze
kasss-Kasia
margoo- Gosia
Kwiatuszek 789 -Dorota
Natt - Natalia
Marronek - Magda
Marysia7812- Maria
Pleasure -Magda
Adk_1989 - Kamila
Jaskołka89 - Justyna
Januszkowa -Asia
Ana89 - Ania
Rubi -Elka
Tinusia -Justyna
Kniucha89- Kinga
Michelle -Michalina
Jolaaa 89 -Jolka
Czekolada - Marlena
[/url]
-
kasss-Kasia
margoo- Gosia
Kwiatuszek 789 -Dorota
Natt - Natalia
Marronek - Magda
Marysia7812- Maria
Pleasure -Magda
Adk_1989 - Kamila
Jaskołka89 - Justyna
Januszkowa -Asia
Ana89 - Ania
Rubi -Elka
Tinusia -Justyna
Kniucha89- Kinga
Michelle -Michalina
Jolaaa 89 -Jolka
Czekolada - Marlena
Niecierpliwa Pola - Paulina
Aktualizuje bo Kasia zubiła Pauline przy kopiowaniu.
U mnie pogoda w kratke, raz słonce raz chmury i deszcz. Tak jak w piosence "troche chmur, troche słonca" -
kasss wrote:U mnie taka paskudna pogoda leje od rana u was też? ja to mam zawsze pecha 2 niedziele wolne w miesiacu i nie pamietam kiedy było ładnie a dzisiaj 2 dzien lata;)
Wcześniej padało, teraz ładnie słonko świeci
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
A jak ja pisałam poprzedniego posta to jeszcze słonko było a teraz juz leje. Taka głupia pogoda, nie lubie tak bo nie wiadomo jak sie ubrac jak sie gdzies wychodzi.
Dziewczyny niedawno trzymałyście kciuki za mojego psiaka i pomogły wiec dzis poprosze za kota bo zaczal kuleć na łape, która była operowana i ma tam drut łączący kość udową. Miauczał z bólu biedak wiec musimy jechac na rtg. Jes li okaze sie ze cos sie dzieje to znowu do Wawy kurs na operacje -
Dorotko - już z całej siły zaciskam
kwiatuszek789 lubi tę wiadomość
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
A tak poza tym to troszke dowiedziałam sie co do mojej pracy i chca mnie przeniesc na stanowisko takie gdzie tez byłabym na zastepstwie ale za osobe, która raczej nie wroci juz do pracy. Teraz wiem ze predzej czy pozniej dziwczyna wroci (tu gdzie teraz jestem) a tam jest wieksza szansa ze juz bym zostala. Tylko teraz pytanie jak dlugo by trwało zastepstwo i czy czekac z dzidzią. Ehh.
-
Sorry dziewczęta, ale albo ja inaczej podchodzę albo mamy inne piorytety.
Jak sobie postawiłam, że chce mieć dziecko to żadna praca dla mnie się nie liczy, nawet w pewnym momencie chciałam się zwolnić bo sądziłam, że przez stres nie mogę zajść w ciąże. I nic nie liczyło się oprócz tego aby się udało. Czym później tym trudniej zajść a praca jak nie ta to inna znajdzie się a czas na macierzyństwo może być troszkę za późno, mylę się?
Kwiatuszku więc odpowiedź sobie na pytanie co jest ważniejsze na twoim etapie życia? Niestety ale życie nie jest usłane różami i na każdym kroku mamy przeszkodę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2014, 17:43
-
Niestety w mojej sytuacji druga szansa takiej pracy sie nie powtórzy a nie ma co sie oszukiwac, ale nie mamy 40 lat na karku, zeby zegar biologiczny tykał. Oczywiście denerwują mnie słowa, ze jest sie młodym wiec nie ma co sie leczyc bo na dziecko jest czas. Stabilność pracy a co za tym idzie stabilność finansowa to dla mnie wiekszy spokoj i mniejszy stres. Jakbym nie miała pracy to bym sie bała, ze zabraknie na pieluchy. Teraz to kwestia zastanowienia sie bo chce sie miec tą prace i dziecko juz. I ciezko podjac decyzje jak obydwie te kwestie są ważne. A niech odpukać dziecko bedzie chore to wtedy kazdy grosz sie liczy a i tak jeszcze mało. I w zasadzie za darmo kasa co miesiąc na macierzynskim. Gdybym miala kilka lat wiecej to bym wiedziała, ze dziecko najwazniejsze a teraz kieruje sie rozsądkiem. Tym bardziej, ze moze byłaby to kwestia 1 roku odczekania z ciąża. A później wejsc na rynek pracy po dłuższej przerwie jest trudno. Więc jeśli tak jak wspomniałam kwestia roku to z bólem serca ale wole odczekac z dzieckiem by miec stabilność finansową, w zasadzie na całe życie prace i wtedy na spokojnie dziecko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2014, 18:10
-
To prawda cięzko jest o stabilność finansową i z pracą, a same wiemy że leki, lekarze kosztują a przy dziecku to kasa płynie. Ja wtedy to chcialam się zwolnić też mi mówili poczekaj bo później macierzyński, wychowawczy a pensja nie chodzi piechotą i na pieluchy będzie.
Kwiatuszku życzę Ci aby dobrze poukładało się, a może ktoś ma inne plany wobec Ciebie i samo się poukłada