X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
Odpowiedz

Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)

Oceń ten wątek:
  • kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Natalka :-) milo ze sie dopisalas do nas :-)

Przykro mi ze tak sie u Ciebie zle potoczylo ale trzymam kciuki aby kolejnym razem juz wszystko bylo dobrze. Trzeba wierzyc, ze tak bedzie :-) a kiedy bedziesz mogla wznowic starania?

Dziewczynki lece spac a wszystkie nieobecne dzisiaj dziewczyny w ramach rekompensaty serwuja mi rano po duzym kubku kawusi z mlekiem i dwiema lyzeczkami cukru :-D ott tak sobie wymyslilam :-D dobranoc :-)

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Niecierpliwa Pola Ekspertka

Wysłany: 22 czerwca 2014, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Natalia :)

Przykro mi z powodu Twojej sytuacji, ale wierzę, że następnym razem będzie dobrze. Trzymam kciuki :)

• Dariaa Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 06:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dostalam okres :( zaczynam nowy cykl z metformaxem i inofolic.
    Mam nadzije że ten bedzie wkoncu pozytywny...

2.06.2019 <3 mama Marysi nasz cud :*

phv3n5q.png

Wysłany: 23 czerwca 2014, 06:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej

Wspieram Daria :-*

Udanego tygodnia dziewcznyny

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Marronek Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 06:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Cię Natalio w naszym gronie :)

Daria... współczuje... Tak obiecująco to wyglądało :(

Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
    25.03.2015 - biochemiczna.
    6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).

Naturalny cud w czerwcu 2020 roku :) Spodzewamy się synka :)
  • kasss Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Część dziewczynki Natalia strasznie mi przykro z powodu waszej straty oby jak najszybciej udało ci się zajść w ciążę. Daria powodzenia w nowym cyklu oby ten był szczesliwy;-)

3i49io4pte9np2kc.png[/url]
    gann3e3k1ojenyv4.png
  • Marronek Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie od wczoraj jajcory (że się tak brzydko wyrażę) napier****ją...
    Najpierw lewy, a potem prawy uznał, że nie będzie gorszy i też się przyłączył :/ Momentalnie zginam się w pół jak mocniejsze ukłucie przyjdzie :(
    Zwykle mnie tak przed owulka bolały, ale... na to chyba za wcześnie... Chociaż, moje cykle są ostatnio tak pokręcone, że już niczego nie mogę być pewna...

6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was Kochane po weekendzie :)
    Niestety nie miałam w week dostępu do kompa, ale już wszystko nadrobiłam :) Spędziliśmy weekend ze znajomymi i tak było super, że zapomniałam o wszystkich problemach, staraniach, totalny luzik :D Nawet zapomniałam, że idę dzisiaj do gina :) Trzymajcie kciuki Kochane bo obawiam się tej wizyty :(
    Natalia witam Cię w naszych skromnych progach, fajnie, że dołączyłaś i przykro mi z powodu tego co się stało :( Mam nadzieję, że już niedługo ponownie zobaczysz II kreseczki :D
    Daria, wspieram Cię i ściskam :( Współczuje... :(
    Miłego dzionka Kobietki :)

• Marronek Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana89 wrote:
    Witam was Kochane po weekendzie :)
    Niestety nie miałam w week dostępu do kompa, ale już wszystko nadrobiłam :) Spędziliśmy weekend ze znajomymi i tak było super, że zapomniałam o wszystkich problemach, staraniach, totalny luzik :D Nawet zapomniałam, że idę dzisiaj do gina :) Trzymajcie kciuki Kochane bo obawiam się tej wizyty :(
    Natalia witam Cię w naszych skromnych progach, fajnie, że dołączyłaś i przykro mi z powodu tego co się stało :( Mam nadzieję, że już niedługo ponownie zobaczysz II kreseczki :D
    Daria, wspieram Cię i ściskam :( Współczuje... :(
    Miłego dzionka Kobietki :)

Trzymam z całej siły :) I nie ma co się obawiać, będzie dobrze :)

Ana89 lubi tę wiadomość

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również się witam w ten okropny poniedziałkowy poranek. Niestety oprócz tego, że jest on okropny bo to przecież poniedziałek po długim weekendzie a on nigdy nie jest łatwy to na dodatek idę dzisiaj na pogrzeb :( Tak strasznie dużo ostatnio dostaję złych wiadomości. Mogłoby zdarzyć się coś pozytywnego... To już mój drugi pogrzeb w tym roku i każda z osób była w kwiecie wieku... Jedna zmarła na raka a druga w sumie z niewyjaśnionych dotąd przyczyn (skrzepy krwi w sercu i mózgu które doprowadziły do śpiączki a w konsekwencji do śmierci). Okropnie mnie to smuci i udowadnia, że nigdy nie wiesz czy wychodząc rano z domu i żegnając się z mężem do niego wrócisz albo czy on wróci do Ciebie... :(

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • Marronek Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh.... coś pesymistyczny nastrój dziś u nas panuje :(

Wysłany: 23 czerwca 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde jak smutno :-\ kiepsko sie tydzien zaczal :-\

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Aniiusiaaa5 Ekspertka

Wysłany: 23 czerwca 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja w ten ponury poniedziałek. Sporo się rozpisałyście przez weekend, ja niestety już nie zdążę nadrobić, wpadam tylko na chwile @ do mnie przyszła w tamtym tyg, właściwie już sobie poszła:) trochę się podłamałam na początku bo miałam wielkie nadzieje na tamten cykl. Ale teraz już jest ok, postanowiłam wrzucić na luz przez wakacje i na razie nie myślę o staraniach, we wrześniu umawiam się do gina i zaczynam działać pełną parą... Forum też postanowiłam odpuścić, ale będe do was zaglądać sporadycznie. Miłego poniedziałku :)

• Marronek Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniiusiaaa5 wrote:
    Witam się i ja w ten ponury poniedziałek. Sporo się rozpisałyście przez weekend, ja niestety już nie zdążę nadrobić, wpadam tylko na chwile @ do mnie przyszła w tamtym tyg, właściwie już sobie poszła:) trochę się podłamałam na początku bo miałam wielkie nadzieje na tamten cykl. Ale teraz już jest ok, postanowiłam wrzucić na luz przez wakacje i na razie nie myślę o staraniach, we wrześniu umawiam się do gina i zaczynam działać pełną parą... Forum też postanowiłam odpuścić, ale będe do was zaglądać sporadycznie. Miłego poniedziałku :)

Takie wrzucenie na luz jest jak najbardziej wskazane :) I często kończy się bardzo szczęśliwie :)

Wysłany: 23 czerwca 2014, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania przykro mi i trzymam kciuki zebys we wrzesniu szla do gina w celu potwierdzenia ciazy a nie zeby zaczac dzialac :-)

W ogole przez weekend poginely cos dziewczyny! Hallo hallo!

Jak mija dzionek? Mi sennie i leniwie. I zastanawiam sie kiedy zaczac dupka lykac na wywolania bo w kulki leci sobie ze mna tempka w tym cyklu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 12:29

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Marronek Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie do dupy...
    Dziś dzień ojca... trza ojca odwiedzić, a to oznacza kolejne komentarze i pytania o dzieci... Moja psychika zaczyna wysiadać...

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spokojnie Dorcia, jestem! :P

Witam imienniczkę. ;)

Daria strasznie mi przykro... Taki piękny wykres i dupa. :(

U mnie ostatnia nadzieja na owulkę. W ostatnim cyklu też była w 28 dc. Jeśli do środy nic nie pokaże to przestaje mierzyć temp do połowy sierpnia. Niech, że moja cipka też ma trochę wakacji! :D :D :D

Lecę do pracy, paaaaaa! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi jest dzisiaj sennie i nie chce mi się pracować :/ Czekam na 16 i spadam stąd, chociaż zastanawiam się czy nie wyjść ciut wcześniej :D

Wysłany: 23 czerwca 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciezko jakos przestawic sie na tryb pracy. Marzy mi sie juz kolejny urlop. A najlepiej roczny macierzynski:-D

czekolada lubi tę wiadomość

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taki urlop to się każdej z nas marzy :D

‹‹ 211 212 213 214 215 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ