SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
Odpowiedz

Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)

Oceń ten wątek:
  • kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Natalka :-) milo ze sie dopisalas do nas :-)

Przykro mi ze tak sie u Ciebie zle potoczylo ale trzymam kciuki aby kolejnym razem juz wszystko bylo dobrze. Trzeba wierzyc, ze tak bedzie :-) a kiedy bedziesz mogla wznowic starania?

Dziewczynki lece spac a wszystkie nieobecne dzisiaj dziewczyny w ramach rekompensaty serwuja mi rano po duzym kubku kawusi z mlekiem i dwiema lyzeczkami cukru :-D ott tak sobie wymyslilam :-D dobranoc :-)

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Niecierpliwa Pola Ekspertka

Wysłany: 22 czerwca 2014, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Natalia :)

Przykro mi z powodu Twojej sytuacji, ale wierzę, że następnym razem będzie dobrze. Trzymam kciuki :)

• Dariaa Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 06:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dostalam okres :( zaczynam nowy cykl z metformaxem i inofolic.
    Mam nadzije że ten bedzie wkoncu pozytywny...

2.06.2019 <3 mama Marysi nasz cud :*

phv3n5q.png

Wysłany: 23 czerwca 2014, 06:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej

Wspieram Daria :-*

Udanego tygodnia dziewcznyny

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Marronek Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 06:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Cię Natalio w naszym gronie :)

Daria... współczuje... Tak obiecująco to wyglądało :(

Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
    25.03.2015 - biochemiczna.
    6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).

Naturalny cud w czerwcu 2020 roku :) Spodzewamy się synka :)
  • kasss Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Część dziewczynki Natalia strasznie mi przykro z powodu waszej straty oby jak najszybciej udało ci się zajść w ciążę. Daria powodzenia w nowym cyklu oby ten był szczesliwy;-)

3i49io4pte9np2kc.png[/url]
    gann3e3k1ojenyv4.png
  • Marronek Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie od wczoraj jajcory (że się tak brzydko wyrażę) napier****ją...
    Najpierw lewy, a potem prawy uznał, że nie będzie gorszy i też się przyłączył :/ Momentalnie zginam się w pół jak mocniejsze ukłucie przyjdzie :(
    Zwykle mnie tak przed owulka bolały, ale... na to chyba za wcześnie... Chociaż, moje cykle są ostatnio tak pokręcone, że już niczego nie mogę być pewna...

6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was Kochane po weekendzie :)
    Niestety nie miałam w week dostępu do kompa, ale już wszystko nadrobiłam :) Spędziliśmy weekend ze znajomymi i tak było super, że zapomniałam o wszystkich problemach, staraniach, totalny luzik :D Nawet zapomniałam, że idę dzisiaj do gina :) Trzymajcie kciuki Kochane bo obawiam się tej wizyty :(
    Natalia witam Cię w naszych skromnych progach, fajnie, że dołączyłaś i przykro mi z powodu tego co się stało :( Mam nadzieję, że już niedługo ponownie zobaczysz II kreseczki :D
    Daria, wspieram Cię i ściskam :( Współczuje... :(
    Miłego dzionka Kobietki :)

• Marronek Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana89 wrote:
    Witam was Kochane po weekendzie :)
    Niestety nie miałam w week dostępu do kompa, ale już wszystko nadrobiłam :) Spędziliśmy weekend ze znajomymi i tak było super, że zapomniałam o wszystkich problemach, staraniach, totalny luzik :D Nawet zapomniałam, że idę dzisiaj do gina :) Trzymajcie kciuki Kochane bo obawiam się tej wizyty :(
    Natalia witam Cię w naszych skromnych progach, fajnie, że dołączyłaś i przykro mi z powodu tego co się stało :( Mam nadzieję, że już niedługo ponownie zobaczysz II kreseczki :D
    Daria, wspieram Cię i ściskam :( Współczuje... :(
    Miłego dzionka Kobietki :)

Trzymam z całej siły :) I nie ma co się obawiać, będzie dobrze :)

Ana89 lubi tę wiadomość

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również się witam w ten okropny poniedziałkowy poranek. Niestety oprócz tego, że jest on okropny bo to przecież poniedziałek po długim weekendzie a on nigdy nie jest łatwy to na dodatek idę dzisiaj na pogrzeb :( Tak strasznie dużo ostatnio dostaję złych wiadomości. Mogłoby zdarzyć się coś pozytywnego... To już mój drugi pogrzeb w tym roku i każda z osób była w kwiecie wieku... Jedna zmarła na raka a druga w sumie z niewyjaśnionych dotąd przyczyn (skrzepy krwi w sercu i mózgu które doprowadziły do śpiączki a w konsekwencji do śmierci). Okropnie mnie to smuci i udowadnia, że nigdy nie wiesz czy wychodząc rano z domu i żegnając się z mężem do niego wrócisz albo czy on wróci do Ciebie... :(

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • Marronek Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh.... coś pesymistyczny nastrój dziś u nas panuje :(

Wysłany: 23 czerwca 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde jak smutno :-\ kiepsko sie tydzien zaczal :-\

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Aniiusiaaa5 Ekspertka

Wysłany: 23 czerwca 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja w ten ponury poniedziałek. Sporo się rozpisałyście przez weekend, ja niestety już nie zdążę nadrobić, wpadam tylko na chwile @ do mnie przyszła w tamtym tyg, właściwie już sobie poszła:) trochę się podłamałam na początku bo miałam wielkie nadzieje na tamten cykl. Ale teraz już jest ok, postanowiłam wrzucić na luz przez wakacje i na razie nie myślę o staraniach, we wrześniu umawiam się do gina i zaczynam działać pełną parą... Forum też postanowiłam odpuścić, ale będe do was zaglądać sporadycznie. Miłego poniedziałku :)

• Marronek Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniiusiaaa5 wrote:
    Witam się i ja w ten ponury poniedziałek. Sporo się rozpisałyście przez weekend, ja niestety już nie zdążę nadrobić, wpadam tylko na chwile @ do mnie przyszła w tamtym tyg, właściwie już sobie poszła:) trochę się podłamałam na początku bo miałam wielkie nadzieje na tamten cykl. Ale teraz już jest ok, postanowiłam wrzucić na luz przez wakacje i na razie nie myślę o staraniach, we wrześniu umawiam się do gina i zaczynam działać pełną parą... Forum też postanowiłam odpuścić, ale będe do was zaglądać sporadycznie. Miłego poniedziałku :)

Takie wrzucenie na luz jest jak najbardziej wskazane :) I często kończy się bardzo szczęśliwie :)

Wysłany: 23 czerwca 2014, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania przykro mi i trzymam kciuki zebys we wrzesniu szla do gina w celu potwierdzenia ciazy a nie zeby zaczac dzialac :-)

W ogole przez weekend poginely cos dziewczyny! Hallo hallo!

Jak mija dzionek? Mi sennie i leniwie. I zastanawiam sie kiedy zaczac dupka lykac na wywolania bo w kulki leci sobie ze mna tempka w tym cyklu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 12:29

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Marronek Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie do dupy...
    Dziś dzień ojca... trza ojca odwiedzić, a to oznacza kolejne komentarze i pytania o dzieci... Moja psychika zaczyna wysiadać...

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spokojnie Dorcia, jestem! :P

Witam imienniczkę. ;)

Daria strasznie mi przykro... Taki piękny wykres i dupa. :(

U mnie ostatnia nadzieja na owulkę. W ostatnim cyklu też była w 28 dc. Jeśli do środy nic nie pokaże to przestaje mierzyć temp do połowy sierpnia. Niech, że moja cipka też ma trochę wakacji! :D :D :D

Lecę do pracy, paaaaaa! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi jest dzisiaj sennie i nie chce mi się pracować :/ Czekam na 16 i spadam stąd, chociaż zastanawiam się czy nie wyjść ciut wcześniej :D

Wysłany: 23 czerwca 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciezko jakos przestawic sie na tryb pracy. Marzy mi sie juz kolejny urlop. A najlepiej roczny macierzynski:-D

czekolada lubi tę wiadomość

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taki urlop to się każdej z nas marzy :D

‹‹ 211 212 213 214 215 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ