Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witaj Natalka milo ze sie dopisalas do nas
Przykro mi ze tak sie u Ciebie zle potoczylo ale trzymam kciuki aby kolejnym razem juz wszystko bylo dobrze. Trzeba wierzyc, ze tak bedzie a kiedy bedziesz mogla wznowic starania?
Dziewczynki lece spac a wszystkie nieobecne dzisiaj dziewczyny w ramach rekompensaty serwuja mi rano po duzym kubku kawusi z mlekiem i dwiema lyzeczkami cukru ott tak sobie wymyslilam dobranoc -
Witam Cię Natalio w naszym gronie
Daria... współczuje... Tak obiecująco to wyglądałoHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
A mnie od wczoraj jajcory (że się tak brzydko wyrażę) napier****ją...
Najpierw lewy, a potem prawy uznał, że nie będzie gorszy i też się przyłączył Momentalnie zginam się w pół jak mocniejsze ukłucie przyjdzie
Zwykle mnie tak przed owulka bolały, ale... na to chyba za wcześnie... Chociaż, moje cykle są ostatnio tak pokręcone, że już niczego nie mogę być pewna...Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
nick nieaktualnyWitam was Kochane po weekendzie
Niestety nie miałam w week dostępu do kompa, ale już wszystko nadrobiłam Spędziliśmy weekend ze znajomymi i tak było super, że zapomniałam o wszystkich problemach, staraniach, totalny luzik Nawet zapomniałam, że idę dzisiaj do gina Trzymajcie kciuki Kochane bo obawiam się tej wizyty
Natalia witam Cię w naszych skromnych progach, fajnie, że dołączyłaś i przykro mi z powodu tego co się stało Mam nadzieję, że już niedługo ponownie zobaczysz II kreseczki
Daria, wspieram Cię i ściskam Współczuje...
Miłego dzionka Kobietki -
Ana89 wrote:Witam was Kochane po weekendzie
Niestety nie miałam w week dostępu do kompa, ale już wszystko nadrobiłam Spędziliśmy weekend ze znajomymi i tak było super, że zapomniałam o wszystkich problemach, staraniach, totalny luzik Nawet zapomniałam, że idę dzisiaj do gina Trzymajcie kciuki Kochane bo obawiam się tej wizyty
Natalia witam Cię w naszych skromnych progach, fajnie, że dołączyłaś i przykro mi z powodu tego co się stało Mam nadzieję, że już niedługo ponownie zobaczysz II kreseczki
Daria, wspieram Cię i ściskam Współczuje...
Miłego dzionka Kobietki
Trzymam z całej siły I nie ma co się obawiać, będzie dobrzeAna89 lubi tę wiadomość
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
Ja również się witam w ten okropny poniedziałkowy poranek. Niestety oprócz tego, że jest on okropny bo to przecież poniedziałek po długim weekendzie a on nigdy nie jest łatwy to na dodatek idę dzisiaj na pogrzeb Tak strasznie dużo ostatnio dostaję złych wiadomości. Mogłoby zdarzyć się coś pozytywnego... To już mój drugi pogrzeb w tym roku i każda z osób była w kwiecie wieku... Jedna zmarła na raka a druga w sumie z niewyjaśnionych dotąd przyczyn (skrzepy krwi w sercu i mózgu które doprowadziły do śpiączki a w konsekwencji do śmierci). Okropnie mnie to smuci i udowadnia, że nigdy nie wiesz czy wychodząc rano z domu i żegnając się z mężem do niego wrócisz albo czy on wróci do Ciebie...
-
Eh.... coś pesymistyczny nastrój dziś u nas panujeHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
Witam się i ja w ten ponury poniedziałek. Sporo się rozpisałyście przez weekend, ja niestety już nie zdążę nadrobić, wpadam tylko na chwile @ do mnie przyszła w tamtym tyg, właściwie już sobie poszła:) trochę się podłamałam na początku bo miałam wielkie nadzieje na tamten cykl. Ale teraz już jest ok, postanowiłam wrzucić na luz przez wakacje i na razie nie myślę o staraniach, we wrześniu umawiam się do gina i zaczynam działać pełną parą... Forum też postanowiłam odpuścić, ale będe do was zaglądać sporadycznie. Miłego poniedziałku
-
Aniiusiaaa5 wrote:Witam się i ja w ten ponury poniedziałek. Sporo się rozpisałyście przez weekend, ja niestety już nie zdążę nadrobić, wpadam tylko na chwile @ do mnie przyszła w tamtym tyg, właściwie już sobie poszła:) trochę się podłamałam na początku bo miałam wielkie nadzieje na tamten cykl. Ale teraz już jest ok, postanowiłam wrzucić na luz przez wakacje i na razie nie myślę o staraniach, we wrześniu umawiam się do gina i zaczynam działać pełną parą... Forum też postanowiłam odpuścić, ale będe do was zaglądać sporadycznie. Miłego poniedziałku
Takie wrzucenie na luz jest jak najbardziej wskazane I często kończy się bardzo szczęśliwieHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
Ania przykro mi i trzymam kciuki zebys we wrzesniu szla do gina w celu potwierdzenia ciazy a nie zeby zaczac dzialac
W ogole przez weekend poginely cos dziewczyny! Hallo hallo!
Jak mija dzionek? Mi sennie i leniwie. I zastanawiam sie kiedy zaczac dupka lykac na wywolania bo w kulki leci sobie ze mna tempka w tym cykluWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 12:29
-
Mnie do dupy...
Dziś dzień ojca... trza ojca odwiedzić, a to oznacza kolejne komentarze i pytania o dzieci... Moja psychika zaczyna wysiadać...Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
nick nieaktualnySpokojnie Dorcia, jestem!
Witam imienniczkę.
Daria strasznie mi przykro... Taki piękny wykres i dupa.
U mnie ostatnia nadzieja na owulkę. W ostatnim cyklu też była w 28 dc. Jeśli do środy nic nie pokaże to przestaje mierzyć temp do połowy sierpnia. Niech, że moja cipka też ma trochę wakacji!
Lecę do pracy, paaaaaa! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny