Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Asia w domku na lapku zerkne fotke
Ela na majowkach byla dziewczyna, ktorej caly czas wychodzily testy owu tzn przez kilka dni i pozniej byl zielony kropek dzialaj a nie jest troszke bardziej intensywna kreseczka od poprzedniego testu?Januszkowa lubi tę wiadomość
-
no właśnie nie..ciągle taka sama... no nic...dziś jeszcze zgwałcę mężulka..może namówię go na butelkę winka dzisiaj:P co prawda piłam wczoraj lampkę i w sobotę na weselichu butle obaliłam....Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
ja upierdzieliłam jakąś marną pomidoróweczkę...mąż nie będzie zadowolony, bo obiad bez mięsa to nie obiad a pranie też na mnie czeka a tu jajcory napitalają, że wstać mi się nie chce z kanapy...Dorotka ja opierdzieliłam dzisiaj do kawy 7 ptasich mleczekStyczeń 2014 [*] 9t
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Witam,
Przeczytałam kilka waszych wpisów i bardzo mi się podobają. Dziś wpadłam na tą stronę przez przypadek i choć byłam sceptycznie nastawiona do różnego rodzaju forów internetowych to to mnie zainteresowało. Również jestem rocznik 89 i zaczynam przygotowania do pierwszego dziecka.Januszkowa, kasss, czekolada, Marronek, Ana89 lubią tę wiadomość
-
ja jak mieszkałam z rodzicami to zawsze mówiłam do mamy: " Boże po co Ty się tak spinasz i co do minuty szykujesz ten obiad"...jak tylko tata wchodził z pracy to już miał na talerzu żarcie..niestety to jest chyba dziedziczne, bo robię identycznie i sprawia mi to przyjemność że jak D wchodzi to już mu wykładam jedzonko.. i mama teraz się ze mnie śmieje, że jej kiedyś wypominałamStyczeń 2014 [*] 9t
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
U mnie to 12 cykl, jednak chyba bezowulacyjny, wybieram się do poradni leczenia niepłodności, mam za wysokie tsh (3,73 potem 2,32)i niski progesteron (po owulacji 6,0).
W sumie na ovufriend wychodzi mi, że co 3 cykl mam owulację
Jestem troszkę zagubiona i za bardzo pewnie panikuję. A wiem, że stres nie sprzyja, jednak nie potrafię się wyluzować
Czy testosteron 49,36 to powód do niepokoju? (norma 6-82), jak to jest przy staraniach? -
Witaj Eye
Jesli masz ochote to podaj nam swoje imie bo my zazwyczaj swoimi imionami sie poslugujemy a ze niewiele osob jest tutaj to wszystko na luzie ale jesli nie chcesz to okej
no stres
Dopiero zdecydowaliscie ze chcecie sie starac czy juz moze jakies diagnozy, leczenie macie za soba?