Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiolu robiłam dla pewności wczoraj - był negatywny.
Na 17:45 mam już lekarza umówionego (jak ja kocham prywatnych lekarzy - dzwonisz , wysłuchuje Cię i od ręki zapisuje tego samego dnia).
A sam wykres jest tak bo... zobacz ile leków biorę... pod hasłem antybiotyk kryją się 3 różne... Ogólnie do obiadu mam 4 kapsułki (antybiotyku), a do kolacji 5 różnych tabletek... no i czopki...Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
Marronek wrote:Wiolu robiłam dla pewności wczoraj - był negatywny.
Na 17:45 mam już lekarza umówionego (jak ja kocham prywatnych lekarzy - dzwonisz , wysłuchuje Cię i od ręki zapisuje tego samego dnia).
A sam wykres jest tak bo... zobacz ile leków biorę... pod hasłem antybiotyk kryją się 3 różne... Ogólnie do obiadu mam 4 kapsułki (antybiotyku), a do kolacji 5 różnych tabletek... no i czopki...
A myślałam, że będzie a kuku No nic, trzymam kciuki żeby w kolejnym cyklu było tak wysoko :* -
Wiola25 wrote:A myślałam, że będzie a kuku No nic, trzymam kciuki żeby w kolejnym cyklu było tak wysoko :*
W kolejnym tez pewnie jeszcze nie... Jeszcze kilka trzeba będzie odczekać, póki tarczyca się nie uspokoi a cała reszta nie zniknie...Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
nick nieaktualny
-
lenka123321 wrote:gdzie mierzycie temp?? w pochwie czy ustach?? ja mierzylam w ustach ale od nastepnego cyklu mierze w pochwie. bo np dzis mierzac w ustach 36.7 a w pochwie 37
W pochwie - według mnie najwygodniej.Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
Ja mierze w ustach, pod językiem. Dużo wygodniej mi tak. Dzwoni budzik, wylączam go, łapie termometr, ciach go pod jęzor i sobie leżakuje chwilke. Jakbym miała "tam" sie gimnastykować to chyba szybko by mi sie odechciało. Jesli tempka miedzy tymi dwoma miejscami mierzenia różni sie o 0,3 stopnia to na wykresie i tak bedzie to widoczne.
-
nick nieaktualny
-
A no czasami przesuwa i termin owulacji i termin okresu, bazując na statystyce.
Wróciłam od gina - na razie mam jeszcze tydzień zaczekać, jak nie dostanę to mam receptę na leki co mają mi wywołać okres... Póki co nic złego się nie dzieje, po tej dawce co od niego brałam to okres powinien się do 2 tygodni po skończonej terapii pojawić, a u mnie od tej terapii minął dopiero tydzień.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 19:22
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
dziekuję za pokierowanie na ten wątek, założylam kolejny, ale pogoszczę u Was, jak napisalam wczesniej moj pierwszy cykl z mierzeniem temperatury , powiem szczerze ze wczesniej w to za bardzo nie wierzylam, że to coś da ale jestem na etapie ze łapię sie wszystkiego
-
Witam Cie Dariaa
Klikasz pod wykresem na "udostępnij wykres", potem przechodzisz na zakładkę "miniatura" i masz twój link na forum. Klikasz kopiuj i zamykasz. Potem przechodzisz do ustawień -> społeczność i w rubryce twój podpis na forum wklejasz skopiowany linkHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
Marronek wrote:Witam Cie Dariaa
Klikasz pod wykresem na "udostępnij wykres", potem przechodzisz na zakładkę "miniatura" i masz twój link na forum. Klikasz kopiuj i zamykasz. Potem przechodzisz do ustawień -> społeczność i w rubryce twój podpis na forum wklejasz skopiowany link -
Witam drogie Panie, ale ze mnie gapa nie przywitałam się oficjalnie
Jestem Daria walczę z mężem o dziecko od września 2011 r.
na razie bezskutecznie jestem po badaniach wszystko w porządku w czerwcu naj poźniej w lipcu idziemy na inseminację którą zaproponował mi lekarz do tego czasu nadal walczymy dlatego zaczełam mierzyć temp i brać wiesiółek, a może któraś z Pań mi powie coś o wiesiółku więcej?Januszkowa lubi tę wiadomość
-
Dariaa wrote:Witam drogie Panie, ale ze mnie gapa nie przywitałam się oficjalnie
Jestem Daria walczę z mężem o dziecko od września 2011 r.
na razie bezskutecznie jestem po badaniach wszystko w porządku w czerwcu naj poźniej w lipcu idziemy na inseminację którą zaproponował mi lekarz do tego czasu nadal walczymy dlatego zaczełam mierzyć temp i brać wiesiółek, a może któraś z Pań mi powie coś o wiesiółku więcej?
A jakie badania miałaś robione?
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
Marronek wrote:A jakie badania miałaś robione?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 19:54
-
A mąż?Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
No to superHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
Dariaa wrote:nadal walczymy dlatego zaczełam mierzyć temp i brać wiesiółek, a może któraś z Pań mi powie coś o wiesiółku więcej?Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️