Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Januszkowa i jak poranny test?Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
Januszkowa wrote:Coś mnie podkusiło i zrobiłam teraz test. Wyszedł negatywnie. Co prawda to 29 d.c.i test robiony wieczorem. Do tej pory miałam dzisiaj wszystkie objawy ciąży. Eh... Znowu sie nie udało. Zrobie jeszcze jeden rano.
właśnie jak test? -
Każda z nas funkcjonuje inaczej, ale nie widzę na twoim wykresie powodów do niepokojuHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Marronek wrote:Każda z nas funkcjonuje inaczej, ale nie widzę na twoim wykresie powodów do niepokoju
nie korzystam ze zwyklego termometru myślę czy to normalne. dziękuję za pomoc -
Nie ma tak, że musi rosnąć. Temperatura po owulacji rośnie bo wydzielany jest progesteron (on właśnie odpowiada za podwyższoną temperaturę w 2 fazie cyklu.
Za to opadająca temperatura w 2 fazie cyklu zwykle oznacza zbliżającą się małpę.kwiatuszek789 lubi tę wiadomość
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
Januszkowa wrote:Coś mnie podkusiło i zrobiłam teraz test. Wyszedł negatywnie. Co prawda to 29 d.c.i test robiony wieczorem. Do tej pory miałam dzisiaj wszystkie objawy ciąży. Eh... Znowu sie nie udało. Zrobie jeszcze jeden rano.
Januszkowa i jak tam, zrobiłas rano test?
Daria to że tempki w I fazie masz niższe to nic złego. Ważne żeby był skok oznaczający owulacje i pokazujacy II faze cyklu.
Miłego, słonecznego dnia Dziewuszki -
Kwiatuszku tobie również miłego dnia życzę
A tobie Dario oprócz miłego dnia, to też powodzenia w pracykwiatuszek789 lubi tę wiadomość
Dariaa wrote:Dziękuję za okazaną pomoc, muszę się nauczyć interpretacji wykresów w wolnej chwili sobie poczytam jak to powinno być.
Daria jak troszke poobserwujesz wykresy to samo wszystko sie nasunie jak powinno byc. Popatrz w galerii wykresów jak wygladaja cykle dziewczyn z roznymi dolegliwosciami.
Marronek lubi tę wiadomość
-
Witaj Wiolu
No to jak masz taki cudowny śluz to... do dziełaHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
Wczoraj było to nie wiem czy sensownie jest dziś czy poczekać do jutra?? mąż ma aglutynację 2 stopnia. Nie wiem czy lepiej co 2-3 dzień :p z ilością plemników chyba ok, ale te jego gluty... :] za tydzień idzie do urologa z wynikami. może przepisze cos na infekcje, bo mąż miał takie problemy 2-3 tyg przed badaniem nasienia. No i obowiązkowo cos dla mnie, żeby leczyc równolegle. Mnie nic nie dolega ale kto wie czy bakterie sie gdzies nie czają i nie podajemy sobie ich nawzajem :p
Post chaotyczny ale nie mam dzis glowy do układania pieknych zdań :pWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2014, 11:27
-
Hej dziewczyny. Wiolu na aglutynację czytałam, że dziewczyy dają swoim mężom syrop na kaszel np. mucosolvan. Ja bym jutro rano zadziałała ale jak jest ochota, to możecie i dzisiaj.
https://ovufriend.pl/forum/meskie-sprawy/aglutynacja-plemnikow,921.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2014, 11:40
-
Wiola25 wrote:Wczoraj było to nie wiem czy sensownie jest dziś czy poczekać do jutra?? mąż ma aglutynację 2 stopnia. Nie wiem czy lepiej co 2-3 dzień :p z ilością plemników chyba ok, ale te jego gluty... :] za tydzień idzie do urologa z wynikami. może przepisze cos na infekcje, bo mąż miał takie problemy 2-3 tyg przed badaniem nasienia. No i obowiązkowo cos dla mnie, żeby leczyc równolegle. Mnie nic nie dolega ale kto wie czy bakterie sie gdzies nie czają i nie podajemy sobie ich nawzajem :p
Post chaotyczny ale nie mam dzis glowy do układania pieknych zdań :p
Ja tam uważam, że nie ma co robić jak w zegarku tylko... macie ochotę to nie to niekwiatuszek789 lubi tę wiadomość
Dziekuje za odpowiedzi wczoraj nie bylo mechanicznie a z jan największa chęcią z tym syropem to tez wiem narazie funduje mu większą dawkę wit. C. Zobaczymy co powie lekarz. Ja mam tylko nadzieje ze to przez tą infekcję i ze przepisze antybiotyk i bedzie ok A jak nie pomoze to guajazyl zakupie i zaserwuje zaraz ide zrobic test owu - wczoraj słabiuteńka kreseczka była. Testy robie zawsze 12-14, bo jak robiłam wieczorem tj. 17-18 to nie wychodziły.
sara_nar lubi tę wiadomość
-
No dokładnie. Takie mechaniczne jest najgorsze... W pewnym momencie dochodzi się do tego, że są tylko w dni płodne i to tak bez większego uczucia...
Ale z drugiej strony jak z żołnierzami twojego Męża nie najlepiej to można spróbować się wstrzymać.Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka