Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyjanuszkowa a kiedy@??? powinna byc juz.?? nie pamietam przepraszam. no sloiczek z libido wyslalam wiec dziewczyny korzyajcie. ja to przy owul. bylam nakrecona ale mysle ze to przez to tez bo trzeba zmajstrowac malenstwo. teraz juz nie mam ochoty. czekam na@ i na kolejna owulacje. bo nie wydaje mi sie by sie od razu udalo
-
nick nieaktualny
-
witam, wrocilam z pracy
co do libido to w okres i po mnie ciśnienie nosi
poźniej gorzej i nie wiem co sie stało bo kiedys to moglam codziennie a nawet pare razy dziennie chyba te starania mnie dobijają zwyczajnie z jednej strony nie chce robić tego tylko dla dziecka ale z drugiej nie chce bo przecież i tak nie wychodzi i tak i tak nie dobrze.
-
Ja tez foliku używałam. A później zastąpilam go Prenathalem jak miałam mega skurcze nóg w ciąży. Polecam w razie tych dolegliwości bo w moim przypadku jak ręką odjął!
lenka123321 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydaria no wlasnie i tak zle i tak niedobrze. dIewczyny nie wiem czy po prostu wczesniej nie zwracalam uwagi czy to po ziolach o.sroki ale jesem 4 dni po owu a mam tyle sluzu kremowego. myslalam ze @ dostalam bo tak mi sie mokro w majtach zrobilo. musialam sie przebrac i bez wkladki sie nie obejdzie
-
nick nieaktualny
-
Właśnie taki kupiłam :
http://www.doz.pl/apteka/p48677-Pregnamed_kwas_foliowy_tabletki_60_szt
Marronek kupiam w pierwszej lepszej aptece i nawet nie wiem jak sie nazywa apeka. Ostatnio folic mialam i za 90 sztuk zaplacilam cos kolo 17 zl a tu za 60 + wit C 6zł z haczykiem. Działanie takie same a cena duzo korzystniejsza -
lenka123321 wrote:daria no wlasnie i tak zle i tak niedobrze. dIewczyny nie wiem czy po prostu wczesniej nie zwracalam uwagi czy to po ziolach o.sroki ale jesem 4 dni po owu a mam tyle sluzu kremowego. myslalam ze @ dostalam bo tak mi sie mokro w majtach zrobilo. musialam sie przebrac i bez wkladki sie nie obejdzie
-
Ja również mam folik - chyba najpopularniejszy. Wcześniej używałam suplementu witamin plus mama, ale... zawierał on też wapno po którym uczulenia dostawałam.
Lenka, a te zioła są na śluz czy na co?Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
a propo kwasu, powiedzcie mi, bo ja biorę od listopada odkąd zaszłam w ciąże...czy myślicie, że jak się go za długo bierze to organizm już tak dobrze nie przyswaja?? czy kombinuje za bardzo..bo wszędzie piszą że na 3 m-ce przed ciążą można już brać..a ja po poronieniu postanowiłam go nie odstawiać no i zaraz się z tego zrobi pół roku...Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
mnie pani w szpitalu powiedziała, żebym nie przerywała, bo można brać nawet rok...ale to była mama dzidziusia z którą leżałam a nie lekarz...chociaż szczerze, to wydaje mi się, że mamy i przyszłe mamy czasem wiedzą lepiej niż niektórzy lekarze...Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualnyziola na plodnosc. na owulacje. tez maja wplyw na sluz. ziola ojca sroki nr3
http://allegro.pl/listing/listing.php?category=0&category_radio=1&distance=1&listing_sel=2&listing_interval=7&search_type=1&selected_country=1&sg=0&state=0&buyNew=0&buyUsed=0&order=t&string=zio%C5%82a+sroki -
Kiniucha witam Cie serdecznie
Januszkowa jak to mówią - póki nie ma okresu jest NADZIEJA głowa do góry, trzymamy kiukasy za Ciebie
Jesli chodzi o kwas foliowy to ja biore taki: http://www.firmy.net/Y3D63,drmax-kwas-foliowy-800g-90-tabletek,Z2CR.html Nie wiem czym sie różni od tego popularnego FOLIKU.. wczesniej brałam inny, jeszcze wcześniej tez inny jaki sie trafi taki biore. Farmaceutka powiedziała, że skoro staram sie o dziecko to taki bedzie ok
O dziecko świadomie staramy sie od grudnia. Tabletki przestałam brac w czerwcu i właśnie od tego czerwca zaczęłam zażywać kwas, tak na wszelki wypadek :)Nie wiedziałam tez o tym, ze nie mozna go długo brać. Gdzies wyczytalam (chyba na ulotce <??>), że kwas przyjmowac powinna każda kobieta w wieku rozrodczym. o jak to w koncu jest?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2014, 21:59
-
Januszkowa nie trać nadziei ! Ja miałam tak podczas starania się o córcie. Zrobiłam też test ale go wyrzuciłam. I co? Tydzień później zrobiłam znów tescik i okazało się ze jest fasolka, a na drugi dzień potwierdził lekarz jeśli jednak @ przyjdzie to pamiętaj, ze ciągle możecie się starać.! Tylko przytulać się i przytulać jak nie dostaniesz @ to zrób sobie betę hcg i będziesz wiedziała co i jak .
wiola25 co do kwasu foliowego to nie słyszałam żeby miał on jakieś szkodliwe właściwości a przez to byłyby jakieś ograniczenia w zażywaniu go. -
nick nieaktualny
-
Witam środowo ;)standardowo szykuje sie do pracy popijac kawkę. Przeglądałam wczoraj wykresy innych kobiet i powiem szczerze że nie umiem nic z nich odczytać Dziś tempka poszła o dwie skale w górą ale śluzu płodnego brak czyli do Owu jeszcze pare dni tak??