Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No nadrobiłam Ale żeście popisały dziewczyny
Januszkowa - cierpliwości tak jak Ci tu wszystkie pisały. A jak małpa przyjdzie to zrób faktycznie badania. Czasami "tam" jest wszystko ok, a problem leży gdzie indziej... Jednak wciąż trzymam kciuki za to by... dopiero w przyszłym roku małpa przyszła
Zawsze też chętnie odstąpię swój wykres
Rubi, zgadzam się. Jak sie kobieta długo stara to ma wiedzę większą niż niejeden lekarz Na tym forum jest już mnóstwo specjalistek
Daria, a jak ten śluz sprawdzasz? Na szyjce czy na papierze?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2014, 08:41
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
Januszkowa tak mi przykro <przytula>
A jakie badania chcesz sobie zrobić?
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Januszkowa wrote:Poza marginesem- siostra starala sie 6 miesiecy, zaszla w ciaze w momencie gdy odpuscila starania.
Zwykle tak bywa - człowiek odpuszcza, przestaje się martwić i... udaje się.Januszkowa lubi tę wiadomość
Bardzo mi przykro Ja z kolei robie z mężem piąte podejście :p Może uda nam sie razem w kolejnym cyklu
Troche mi ciężko, bo jestem zarejestrowana na innym forum i właśnie sie dowiedziałam, że czwarta osoba zaszła w ciążę. Ahh... Ciesze sie ze innym sie udaje, ale ja sie pytam czmu ja tak długo musze czekac troche egoistyczne podejście ale cóż..Januszkowa lubi tę wiadomość
-
Nie przesadzaj Wiolu. Uważam, że każda z nas ma prawo do odrobiny egoizmu, bo... gdy pojawi się w końcu dziecko to pochłonie (przynajmniej na początku) praktycznie całą naszą uwagę
Januszkowa lubi tę wiadomość
Januszkowa przykro mi... wydaje mi się, ze faktycznie troszkę musisz sobie odpuscic i moze wtedy się uda. Rozumiem, ze pragnienie dziecka jest mega silne i ciezko jest sie zdystansowac, ale wlasnie dlatego musisz sprobowac nabrac odrobine dystansu. Zrob sobie badania i jak juz pisalam przytulajcie sie w nastepnym cyklu, lecz z troszke wiekszym naciskiem na samo przytulanie zrelaksujcie sie, pomyslcie tylko o sobie. Ja rowniez znam takie przypadki gdy dopiero jak para odpuscila to pojawila sie fasolka. I wam sie uda! Trzymam mocno kciuki!
Ja tez jestem w trakcie @ i dzis mega umieram. Ostatnio w ogole mam bardzo bolesne miesiaczki eh my kobiety mamy przerabane ... -
Januszkowa jestem w 14. dniu cyklu, ale temperature mierzę od 9dc, bo właśnie wtedy kupiłąm termometr. Nie wiem czy ovu wskaże mi owulacje, bo tak późno zaczełam mierzyć. Robie testy owulacyjne, wczoraj i przedwczoraj negatyw. Za godzine zrobie dzisiejszy. Zobaczymy... Wczoraj płodnego śluzu dużo, dziś śluz jest ale kremowy, nierozciągliwy. Może w trakcie dnia pojawi się ten płodny. Juz chciałabym żeby był 16 kwietnia. Mąż wtedy idzie do urologa z wynikami badania nasienia. Ciekawa jestem co nam powie na tą aglutynacje.. W tym tygodniu musze męża wysłać do lekarza rodzinnego po skierowanie do urologa. A mąz sie stresuje, bo nie wie jak ma wyjaśnic rodzinnemu po co chce do urologa. Eh.. chłopy :p ciężko jest im się przyznac jak potrzebują pomocy :p
Co do tego cyklu.. Mnie i tak sie wydaje ze w tym miesiącu będą nici z dziecka właśnie ze względu na tą aglutynacje witamine C bierze, ale mnie sie wydaje ze to przez ta infekcje. -
Wiolu nie smutaj się, na tym forum/w pamiętnikach jest trochę historii gdzie przy fatalnych wynikach ciąża jednak była Głowa do góry i myśl pozytywnie
I zgadzam się - my kobiety mamy bardzo przerąbane...Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
nick nieaktualny
-
Januszkowa przykro mi...nie poddawaj się...naczytałam się już tyle na tych forach..i kobiety, które już urodziły po przejściach piszą, że warto walczyć, warto czekać nawet kilka lat, warto przebrnąć przez te wszystkie badania, monitoringi, łykać to tamto sramto...jeśli na końcu tej drogi ma być ten mały człowieczek, który wszystko wynagrodzi...Ja już sobie wyobrażam jeśli będzie mi dane mieć malucha, to będę chyba jeszcze miesiąc po narodzinach ryczeć ze szczęścia...to musi być tak niesamowite uczucie, że aż teraz mam łezkę jak pomyślę, że kiedyś doczekam dzidka...
lenka123321, Wiola25, kwiatuszek789, kiniucha89, marysia7812, Januszkowa lubią tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Chyba każda z nas już chce, inaczej byśmy się nie starały
lenka123321, Wiola25 lubią tę wiadomość
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka