Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
W sumie u niektórych jest tak, że przy owulacji libido rośnie
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
nick nieaktualny
-
Ja mam podobnie - czasami w trakcie małpy czy tuż po niej, a potem zwykle średnio mam ochotę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2014, 14:27
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
nick nieaktualny
-
może dlatego, że ukrwienie wtedy lepsze?Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
Ja to wcześniej miałam tak, że zawsze mi się chciało w trakcie @, co doprowadzało mojego N do wariactwa
Ale teraz mam tak porąbane poziomy hormonów że nie jestem w stanie nic po sobie poznać, albo mam ochotę codziennie, albo nie mam przez miesiąc lub dłużej. To takie trochę dezorganizujące -
nick nieaktualny
-
Ooo to ja też się do zamówienia podłączam
Kiniucha witam Cię w naszym gronieHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lenka - wygrałaś
Januszkowa... tak mi przykro Może za wcześnie ten test?Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
Jutro wybieram się do apteki po kwas foliowy. Czas zacząć przygotowywać się do fasolkowania rozpocznie się znów (mam nadzieję) czas, który tak pieknie wspominam. Januszkowa! Nie przejmuj się. Moze faktycznie trzeba więcej czasu żeby pojawily sie dwie kreseczki !
-
Czasami dużo po dniu spodziewanej @ wychodza testy wiec jeszcze nic straconego. Czekamy dalej i kibicujemy
Ja dzis kupilam sobie 60 tabl kwasu foliowego i 30 wit C dla mezulka i zapłaciłam niewiele ponad 5 zl. W szoku byłam ze tak tanio Przyzwyczaiłam sie że za leki kartą płacę bo grubszy wydatek albo przez neta a tu takie miłe zaskoczenie
Januszkowa - jeśli Twój słoiczek zdziała cuda to mozesz go opatentowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2014, 19:14
-
Ooo, a gdzie tak tanio Kwiatuszku kupiłaś?Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka