Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny ja sobie w kółko w tym cyklu powtarzam: nie nakręcaj się, nie myśl o tym, jak nie teraz to w następnym cyklu, m,oże wakacyjny będzie szczęśliwy, musi...
a potem łapię się na tym, że liczę w którym dc jestem ile minęło od owulki (o ile była) itp -
Dziewczyny - spokoj, spokoj i jeszcze raz spokoj moze uratowac ale rzeczywiscie jakos ciezko byc spokojnym i cierpliwym jak sie czegos bardzo chce. Ja sie dziwie sama sobie, że tak bardzo zmienilo mi sie podejscie do staran i nakierowalam zycie na prace. I chyba jakbym teraz zobaczyla II kreski to poczatkowo bym sie załamała. Wiem, że w złym miejscu o tym pisze bo wszystkie marzą tutaj o dzidzi ale ustawiłam kolejnosc w życiu i jest mi z tym dobrze. Troszke przykro mi, że czas ucieka ale trudno się mówi. Jakoś sie to poukłada. A co do pracy to smieje sie bo u mnie nawał sie zrobił w pracy sprawozdań i szefowa nie chce mnie nigdzie puscic a przyszły szef koniecznie musi miec juz osobe bo prawie nie ma kto pracowac u niego w wydziale i sie kloca gdzie mam byc zaczyna mi sie podobac to smiesznie jest szybko minie mi rok albo i wiecej bo duzo pracy bedzie. Fajnie
Jajniki dzis troszke mniej dawały o sobie znac, tzn tylko do poludnia za 2 razy dały popalic ale teraz juz spokoj. Przynajmniej narazie.
Strasznie śpiąca jestem i zmeczona i chyba zaraz ide sie myc i spac max o 22
Ciekawe co u Natt słychać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 20:00
-
Cześć No pewnie ze szybko Ci zleci, jak tylko z chęcią się chodzi do pracy to leci że hoho a z tego co widze to fajna masz atmosferkę Pozazdrościć :p ja jestem na stażu w firmie w której odpowiadają mi tylko godziny pracy a szefostwo to same chamy no ale co zrobić i tak mam nadzieje że zaoferują mi prace bo zamierzamy się z mężem zacząć budować i kasa cały czas będzie potrzebna a jeśli nie to jakieś dodatkowe doświadczenie zdobyłam także nie będzie źle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 07:10
margoo89
-
Cześć dziewczyny
Z tą pracą to różnie bywa. Dorotko - fajnie, że masz miłą atmosferę Dużo bym dała, aby taka u mnie była
A u mnie szefostwo nie jest chamskie tylko... niezbyt przemyślanie wszystko robi i czasami brakuje im jaj aby podjąć słuszną decyzję, przez co czasami jest niezbyt ciekawa sytuacja...
A i miłego dnia wam życzę
Dziś nie padaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 08:13
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
hej dziewczyny nie wiem co myslec wg of dzis powinna byc@ wg mnie jutro ale temp wcale nie spada nie wiem co o tym myslec bo na ciąze za niska tak mi sie wydaje a detektor ciazy pokazuje 88% pozytywny test wiem wiem ze to głupota i pewnie bedziecie sie smiać że na to zwracam uwage ale w tamtym cyklu nic nie pokazywał
Januszkowa lubi tę wiadomość
[/url]
-
kasss wrote:hej dziewczyny nie wiem co myslec wg of dzis powinna byc@ wg mnie jutro ale temp wcale nie spada nie wiem co o tym myslec bo na ciąze za niska tak mi sie wydaje a detektor ciazy pokazuje 88% pozytywny test wiem wiem ze to głupota i pewnie bedziecie sie smiać że na to zwracam uwage ale w tamtym cyklu nic nie pokazywał
Po pierwsze - detektor pokazuje nie na ile procent jesteś w ciąży tylko... Jeśli byś była w ciąży to masz 88% szans zobaczyć 2 kreski. Jak minie termin @ to będzie 100%.
A w zeszłym miesiącu dodawałaś jakieś objawy? Procenty czy tam punkty dodają się jak zaznaczysz jakiś objaw (tak w wyjaśnieniach potem jest że XX% dziewczyn z tym objawem było w ciąży więc masz te punkty).
Zawsze jak małpa nie przyjdzie możesz jutro z rana za testowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 08:20
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
kasss wrote:dzieki marronek w tym cyklu zaczełam wszystko dokladnie zaznaczać doczekam do jutra i zobaczymy ale czuje jakby @ miała być ale ja zawsze dostaje jak wstane
No właśnie - zaznaczasz, więc program sobie przelicza. Ale to tylko statystyka... a ona jak wiadomo nie jest zbyt wiarygodna.
Ja właśnie przez ten detektor nie kupuje konta premium - bo niby wiadomo, że to tylko statystyka i nie można na niej do końca polegać, to... i tak się człowiek lekko nakręcał a potem następowało rozczarowanie.
Jak mówisz, że zwykle rano dostajesz to na upartego możesz dziś test zrobić Ale lepiej by chyba było do jutra zaczekać - większa pewnośćHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
Nie no jakieś drobne wahania maszHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
cześć kobiety...jakieś nawet słońce dziś wyszło..
Mi się ten detektor od samego początku nie podobał..jedynie, że zaznaczało przypuszczalny czas owu..ale od razu wiedziałam, że nie będę nic wykupywać...
muszę się zwlec na zakupy a taaaak mi się nie chce...Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
kasss wrote:Dzisiaj w pracy do 21 jestem jak jutro nie dostane to zrobię trzymajcie kciuki;-)
TrzymamHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
Czesc dziewczynki.
Mi nie tyle chodzilo o atmosfere tylko o rodzaj wyonywanej pracy, jest tak intensywna, ze nie ma czasu na nude a ja lubie takie cos dzis bylam juz 4h na moim nowym stanowisku, wprowadzili mnie troszke w to i tak sie zlozylo ze pracuje tuz obok kolezanki mojej mamy z liceum. Cudowna kobitka wiec od razu milej
Po tym przejsciu zauwazylam jacy ludzie sa fałszywi, kiedys jak cos potrzebowali to bylo "dorotko moja kochana" a teraz az przykro mowic co gadaja ale zlota zasada to miec w doopie takich ludzi.
Kasia trzymam kciuki za zielony final
U mnie pogoda w kratke, caly dzien nie padalo a jak wracalam z pracy to luneło i cala mokra wrocilam do domu niech juz sie wypogodzi!
Ja abonamentu nie kupowalam nigdy, szkoda mi na to kasy -
Mamy meza wyniki badan armii i jest normozoospermia czyli nasienie prawidlowe, 24% plemnikow o prawidlowej budowie (norma powyzej 4%), jesli dobrze rozumiem to w 1ml jest 114,1ml plemników. Jesli któras z Was sie zna na interpretacji takich badan to wrzuce fotki wynikow bo troszke martwie sie czy mimo ze niby jest ok to czy nie ma jakiegos innego problemu, ze np troszke za duzo wadliwych plemnikow.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 18:42
-
kwiatuszek789 wrote:Mamy meza wyniki badan armii i jest normozoospermia czyli nasienie prawidlowe, 24% plemnikow o prawidlowej budowie (norma powyzej 4%), jesli dobrze rozumiem to w 1ml jest 114,1ml plemników. Jesli któras z Was sie zna na interpretacji takich badan to wrzuce fotki wynikow bo troszke martwie sie czy mimo ze niby jest ok to czy nie ma jakiegos innego problemu, ze np troszke za duzo wadliwych plemnikow.
A wam lekarka nie tłumaczyła? Bo nam po badaniu wyjaśniła co który parametr oznacza + normy też były więc dało się wszystko wywnioskowaćHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka