Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny kochane jesteście dobrze ze chociaż tu mogę się wygadać nawet z mężem o tym nie rozmawiam powiedział jak zaczęliśmy starania ze chciałby niespodziankę a ja gadam i gadam na okrągło wiec juz nic mu nie mowie i trochę mnie to gryzie ze nie mam z kim pogadać na ten temat dobrze ze tu do was trafiłam.[/url]
-
ehhh no więc jestem....klucze znalazły się...................w torbie!!!!!!!! szukałam w niej 7 razy i mam akurat obecnie taką niedużą- nie jakiś worek że nic się nie da znaleźć...i mam dużo przywieszek przy kluczach...a one się tak ukryły, że już myślałam, że jestem uziemiona, bo nie było opcji żeby D wrócił do domu...teraz się śmieje, ale rano byłam wściekła...
w ogóle to dziś mi się jakieś mroczki pokazały i jakoś słabo im się na chwilę zrobiło...nie wiem czy to przez nerwy czy ciśnienie czy co..Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Ufff ważne, że są! Jak sie czegos szuka to jak na zlosc sie chwilowo dosłownie "rozplywa".
a te gorsze samopoczucie to mam nadzieje ze chwilowe i to nic groznego a jesli sie powtorzy to sio do lekarza!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 21:22
-
Rubi wrote:ehhh no więc jestem....klucze znalazły się...................w torbie!!!!!!!! szukałam w niej 7 razy i mam akurat obecnie taką niedużą- nie jakiś worek że nic się nie da znaleźć...i mam dużo przywieszek przy kluczach...a one się tak ukryły, że już myślałam, że jestem uziemiona, bo nie było opcji żeby D wrócił do domu...teraz się śmieje, ale rano byłam wściekła...
w ogóle to dziś mi się jakieś mroczki pokazały i jakoś słabo im się na chwilę zrobiło...nie wiem czy to przez nerwy czy ciśnienie czy co..
To dobrze, że się znalazły
Też mi się takie mroczki i ogólne osłabienie/zmęczenie na 3-4 dni przed @ pojawia... Normalnie mi wszystko z rąk zaczyna lecieć... Już kilka kubków/szklanek tak straciłam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 21:29
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
kass to pięknie:)
dziewczyny mam problem, wypiłam rano szklankę soku pomarańczowego jak sie przebudziłam, i teraz nie wiem czy brac euhyrox czy nie ma juz sensu -
hej wpadłam na chwilę, wczoraj byłam u lekarza na monitoringu na 10 dc. wyglądalo to super był już pęcherzyk 17 mm lekarka mówiła 13-14-15 dc bedzie owu ale w tym miesiacu nic nie sprawdzimy dalej, bo mam kiche w robocie i nie dam rady sie urwac na usg za miesiac w razie co mowiła że juz musimy zrobić monitoring.w Każdym razie wygląda obiecująco może wkoncu leki zadziałają i zaskoczy wszystko, tym czasem poszukiwania samochodu trwają chcemy jakiś do 10 tys, ale maż ma juz wymagania co musi mieć i ciezko coś znaleść dobrego.
Miłego dnia
Kasss zaciskam kciuki za II krechy !Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 07:18
-
Cześć Dziewczyny
Kasss trzymam kciuki!!
A u mnie @ przyszła. Nie wiem czy to duphaston ma takie zbawienne działanie czy co, ale nie cierpię. Zawsze bardzo męczył mnie brzuch, było mi zimno, miałam dreszcze, potrafiłam przespać pół dnia i czułam się po prostu chora, a dzisiaj czuję się bardzo dobrze Chciałabym, żeby każdy mój okres był taki łagodny -
kasss wrote:witam się jako pierwsza od mierzenia temp juz chyba nie żadne @ brak temp skoczyła czekam na 8 aż aptekę
Trzymam jeszcze mocniej kciuki
alternatywa wrote:dziewczyny mam problem, wypiłam rano szklankę soku pomarańczowego jak sie przebudziłam, i teraz nie wiem czy brac euhyrox czy nie ma juz sensu
A to na czczo trzeba brać?
Szklanka soku chyba nie szkodzi.Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
U mnie piękna pogoda ale w pracy siedzieć trzeba
Dni płodne więc mojemu się oczywiście nie chce serduszkować. Więc urodzinowy dzień rozpoczęłam od focha z przytupem. A co! Wolno mi. Ale i tak nie zauważył... Ah faceci... bez nich źle z nimi nie lepiej! -
kasss wrote:dziewczyny zrobiłam dwa testy i na obydwu sa kreski ale bledsze od testowych choc jak ogladałam galerie testow pozytywnych to tam były bardziej blade nie chce sie cieszyc za wczesnie jutro pójdę na bete
To czekamy jutro na wynik bety Ale coś czuje, że to tylko formalność
Kamila - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Obyś dostała taki prezent jaki dziś ma KasiaHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
kasss wrote:dziewczyny zrobiłam dwa testy i na obydwu sa kreski ale bledsze od testowych choc jak ogladałam galerie testow pozytywnych to tam były bardziej blade nie chce sie cieszyc za wczesnie jutro pójdę na bete
Super Zrób betę, ale myślę, że będą już same zielone kropeczki
adk_1989 wrote:U mnie piękna pogoda ale w pracy siedzieć trzeba
Dni płodne więc mojemu się oczywiście nie chce serduszkować. Więc urodzinowy dzień rozpoczęłam od focha z przytupem. A co! Wolno mi. Ale i tak nie zauważył... Ah faceci... bez nich źle z nimi nie lepiej!
Wszystkiego najlepszego -
nick nieaktualnyHej Kobietki
Kasia myślę, że można gratulować. Myślę, że dwa testy nie mogą się mylić, ale pędź jutro na bete żeby mieć 100% pewności
Paulina to ten cykl zaczynamy razem Ten cykl trwał 37 dni i na szczęście się już skończył. Normalnie miałam już go dosyć. Także pierwszy raz od dawna cieszę się, że @ wkońcu przyszła i że zaczynam cykl od nowa, od dzisiaj zaczynam pić ziółka o. sroki
Zastanawiam się tylko czy nie zrobię sobie mieszanki wybuchowej biorąc wiesiołka, magnez z wit. 6, kwas foliowy i jeszcze ziołka. Myślicie żeby coś odstawić? Ehhh jestem pozytywnie nastawiona na ten cykl
Kamila wszystkiego najlepszego, życzę Ci z całego serca II kreseczek
A może Twój mężuś planuje jakiś prezent związany z serduszkowaniem dla Ciebie Może z tortu wyskoczy i zatańczy z okazji Twoich urodzinek -
Ana89 wrote:Kamila wszystkiego najlepszego, życzę Ci z całego serca II kreseczek
A może Twój mężuś planuje jakiś prezent związany z serduszkowaniem dla Ciebie Może z tortu wyskoczy i zatańczy z okazji Twoich urodzinek
Ojej... Z jego poczuciem rytmu nie chcę sobie tego nawet wyobrażać
-
nick nieaktualny