X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
Odpowiedz

Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)

Oceń ten wątek:
  • kasss Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć moje kochane zrobiłam dziś betę wyniki powinny być po 16 ale jak pokazałam położnej testy to powiedziała że krecha jak byk chyba powoli dochodzi do mnie że jestem w ciąży czuje się jak w 7 niebie przesyłam wam wirusy ciążowe to pierwszy cykl odkąd z wami jestem i taki szczęśliwy;)
    Odebrałam tez wyniki na mycoplasme i ureoplasme wynik ujemy a chlamydi jescze nie ma ale na chwile serce mi zamarlo jak polozna powiedziała ze coś nie tak z wynikiem chlamydi ale okazalo sie że nie ma jeszce mmojego wyniku
    miłego dnia dziewczyny i dziękuje za wszystkie dobre slowa od was;)

3i49io4pte9np2kc.png[/url]
    gann3e3k1ojenyv4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pleasure wrote:
    Kamila nie zostaniesz sama. Bo ja też będę bez fasolki pewnie jeszcze przez parę lat ;/
    Odstawiłam wszystkie możliwe leki (oprócz euthyroxu i kwasu foliowego) i zdaje się na los.
    Szukam pracy. W poniedziałek mam pierwszą rozmowę kwalifikacyjną więc proszę Was trzymajcie kciuki ;)
    Kochana już zaciskam piąstki i 3mam kciuki :D Powodzenia, będzie dobrze :) Tylko za bardzo się nie stresuj :P
    Kasia to rozsiewaj te wiruski, co byśmy wszystkie "zachorowały" w najbliższych cyklach :D
    A ja dziewczynki od wczoraj wyciągnęłam cięższe działo :D Zaczęłam pić z mężulkiem ziółka o. sroki, wiesiołek, kwas foliowy i magnez z wit b6, a co piątek dostinex. Teraz musi się udać :D

• kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia i jak wyniki bety? pisz szybciutko!

Ania kciukam aby te cykl bym szczesliwy :) a z resztą za Was wszystkie mocno kciukam! :) macie wszystke zaciążyć szybko, urodzić i dawać mi rady jak juz przyjdzie na mnie pora :)

klz9io4pkfldzhbc.png

Wysłany: 4 lipca 2014, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasss!!!!!!!!!
    Dopiero zerknełam na Twój wykres.
    G R A T U L U J Ę !!
    Śliczna beta :)

Nudnej i spokojnej ciąży Kochana <3
    705190mbhcoc7b0b.gif 705190mbhcoc7b0b.gif 705190mbhcoc7b0b.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2014, 21:43

klz9io4pkfldzhbc.png
  • kasss Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuje dziewczyny teraz czekam na was trzymam kciuki;)żeby cały ten wątek przenieść na fioletową strone;)

3i49io4pte9np2kc.png[/url]
    gann3e3k1ojenyv4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2014, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dupeczki moje! ;)
    Staram się do Was zaglądać co jakiś czad ale przyznam, że nie ma opcji żebym nadrobiła.
    U mnie dobrze, babskie pogaduchy, piweczko co wieczór, mundial, wycieczki itp. :)
    Starania olane bo nawet na bzykanie ciężko wykombinować chwilę ale jest ok chociaż nie powiem, że w ogóle o tym nie myślę bo tak całkiem chyba się nie da oderwać.

Pozdrawiam Was gorąco i trzymam kciuki! :) :*

Wysłany: 4 lipca 2014, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia to chyba wątek prędzej się podzieli niż wszystkie przejdziemy od razu na fioletowa strone mocy :P

Natalcia odpoczywaj, po wakacjach znowu zaczniesz myslec o wykresach i staraniach wiec teraz pora na relax :)

klz9io4pkfldzhbc.png
  • margoo Przyjaciółka

Wysłany: 5 lipca 2014, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego dnia WSZYSTKIM :)

11062b8cc08e487db376590295550f10.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2014, 08:31

margoo89

Wysłany: 6 lipca 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaka cisza i spokoj, każda chyba korzysta z pięknej pogody :) i bardzo dobrze :) pięknej niedzieli moje laseczki :)

klz9io4pkfldzhbc.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez wlasnie zaglądam a tu ciszaaaa.... :) i również uważam, że to bardzo dobrze. Korzystajcie ze słonka bo to przecież witaminka D :D Ja sie zaraz zbieram na działeczkę poprawić wczorajsze opalanko.

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • margoo Przyjaciółka

Wysłany: 6 lipca 2014, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki mam pytanko, czy jeśli się robi test ciążowy to trzeba z pierwszego porannego czy można tez na wieczór? Mam nadzieje że @ jutro nie przyjdzie i będę mogła zatestować :)

margoo89
  • margoo Przyjaciółka

Wysłany: 6 lipca 2014, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki mam pytanko, czy jeśli się robi test ciążowy to trzeba z pierwszego porannego moczu czy można tez na wieczór? Mam nadzieje że @ jutro nie przyjdzie i będę mogła zatestować :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2014, 16:55

margoo89
  • Niecierpliwa Pola Ekspertka

Wysłany: 6 lipca 2014, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepiej z pierwszego porannego moczu, bo w nim stężenie hormonu hcg jest największe, ale może być tak, że w organizmie jest już na tyle wysokie stężenie hormonu, że i z wieczornego wyjdzie pozytywny.

kwiatuszek789 lubi tę wiadomość

Wysłany: 6 lipca 2014, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa Pola wrote:
    Najlepiej z pierwszego porannego moczu, bo w nim stężenie hormonu hcg jest największe, ale może być tak, że w organizmie jest już na tyle wysokie stężenie hormonu, że i z wieczornego wyjdzie pozytywny.
    podpisuje sie pod słowami Paulinki :)

Ja tez sie troszke poopalałam dzis. Wziełam sie wczesniej za obiad zeby w południe położyc sie na slonku, ogarnełam mięsko a tu zaczeło sie chmurzyc :/ wychodzilo słonce na chwilke wiec nie spiekłam sie tak jak chcialam ale dobre i to co sie udało :)jutro i we wtorek ma byc piekna pogoda a trzeba sie kisić w pracy :/

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Niecierpliwa Pola Ekspertka

Wysłany: 6 lipca 2014, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatuszek789 wrote:
    Ja tez sie troszke poopalałam dzis. Wziełam sie wczesniej za obiad zeby w południe położyc sie na slonku, ogarnełam mięsko a tu zaczeło sie chmurzyc :/ wychodzilo słonce na chwilke wiec nie spiekłam sie tak jak chcialam ale dobre i to co sie udało :)jutro i we wtorek ma byc piekna pogoda a trzeba sie kisić w pracy :/

Też miałam dzisiaj w planach opalanie, ale niestety u mnie koło południa zaczęło lać. I nic z tego nie wyszło. Jutro mąż jedzie do pracy, a ja do rodziców za miasto, jak pogoda dopisze to u nich w ogrodzie się posmażę :D trzeba korzystać ze słońca, póki w ciąży nie jesteśmy, bo później takie intensywne opalanie nie będzie wskazane. Mam tylko nadzieję, że jutro nie będzie padać.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2014, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczynki :D
    Jaka tutaj cisza :) Aż zdziwiłam się jak tu weszłam, myślałam, że kilka stron będę miała do nadrobienia :) A ja dzisiaj z mamą i mężulkiem byliśmy nad jeziorkiem, poopalaliśmy się, wykąpaliśmy, grilla zjedliśmy i byłoby super, gdyby nie to, że ok 15 przyszła burza i deszcz i trzeba było szybko zwijać manatki. Ale i tak jestem zadowolona, od dawna marzyłam o takim dniu :) A i jeszcze wam powiem coś na poprawę humoru, cuda się zdarzają, musimy w to uwierzyć :D W każdym razie dowiedziałam się w piątek, że koleżanka z pracy jest w ciąży w 5 miesiącu, są małżeństwem ok. 4 lat, starali się o dziecko jakieś 2-3 lata, moja znajoma miała problemy i wręcz lekarz powiedział, że może tak być, że w ogóle nie będą mieć dzieci. A tu proszę :) Niestety nie znam dokładnych szczegółów bo jakoś blisko ze sobą nie jesteśmy, ale sam fakt, że jest w ciąży, a była możliwość, że nigdy w niej nie będzie uważam za cud :D Więc Kochane zobaczycie, nam też się uda :)

• Rubi Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny, zgłaszam się po kilkudniowej nieobecności...wróciłam właśnie ze wsi było super...oderwanie od rzeczywistości:)

Kass jeszcze raz serdeczne gratulacje...:)

ja dziś miałam delikatnie brązowawe jedno plamienie więc jutro spodziewam się @...zresztą będzie w terminie...znów szkoda...no ale trudno...

Styczeń 2014 [*] 9t
    Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • Rubi Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha i nie wiem czy zepsuł mi się termometr bo od pięciu dni mam 36,7;/

Styczeń 2014 [*] 9t
    Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️

Wysłany: 6 lipca 2014, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super dziewczyny ze odpoczywacie i sie relaxujecie :-) chcialabym urlop a taka pogode. Bez wyjezdzania bylabym spieczona :-) kocham sloneczko :-)
    A u mnie zaczyna sie @ i jestem zaskoczona bo po odstawieniu lekow spodziewalam sie mega dlugiej fl a tu prosze 13 dni a dzis 14ty ale dzis tylko plamienie zaznaczylam. I zaczyna sie delilatniej niz zwykle. Podoba mi sie to :-) musze zapisac sie do gina niedlugo. A jutro chyba do internisty pojde bo cos za czesto afty mi sie robia na dziaslach. Nie dosc ze cholery bola to takie czeste nic dobrego noe wroza i trzeba sie za nie wziac.

klz9io4pkfldzhbc.png
  • alternatywa Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 05:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    margoo wrote:
    hej dziewczynki mam pytanko, czy jeśli się robi test ciążowy to trzeba z pierwszego porannego moczu czy można tez na wieczór? Mam nadzieje że @ jutro nie przyjdzie i będę mogła zatestować :)

ja zrobilam popoludniu i byly 2 kreseczki, rano jest większe prawdopodobieństwo jej wykrycia niż później

[email protected]
    uwo93e3k1dtt2470.png
‹‹ 227 228 229 230 231 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ