X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
Odpowiedz

Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)

Oceń ten wątek:
  • kasss Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć moje kochane zrobiłam dziś betę wyniki powinny być po 16 ale jak pokazałam położnej testy to powiedziała że krecha jak byk chyba powoli dochodzi do mnie że jestem w ciąży czuje się jak w 7 niebie przesyłam wam wirusy ciążowe to pierwszy cykl odkąd z wami jestem i taki szczęśliwy;)
    Odebrałam tez wyniki na mycoplasme i ureoplasme wynik ujemy a chlamydi jescze nie ma ale na chwile serce mi zamarlo jak polozna powiedziała ze coś nie tak z wynikiem chlamydi ale okazalo sie że nie ma jeszce mmojego wyniku
    miłego dnia dziewczyny i dziękuje za wszystkie dobre slowa od was;)

3i49io4pte9np2kc.png[/url]
    gann3e3k1ojenyv4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pleasure wrote:
    Kamila nie zostaniesz sama. Bo ja też będę bez fasolki pewnie jeszcze przez parę lat ;/
    Odstawiłam wszystkie możliwe leki (oprócz euthyroxu i kwasu foliowego) i zdaje się na los.
    Szukam pracy. W poniedziałek mam pierwszą rozmowę kwalifikacyjną więc proszę Was trzymajcie kciuki ;)
    Kochana już zaciskam piąstki i 3mam kciuki :D Powodzenia, będzie dobrze :) Tylko za bardzo się nie stresuj :P
    Kasia to rozsiewaj te wiruski, co byśmy wszystkie "zachorowały" w najbliższych cyklach :D
    A ja dziewczynki od wczoraj wyciągnęłam cięższe działo :D Zaczęłam pić z mężulkiem ziółka o. sroki, wiesiołek, kwas foliowy i magnez z wit b6, a co piątek dostinex. Teraz musi się udać :D

• kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia i jak wyniki bety? pisz szybciutko!

Ania kciukam aby te cykl bym szczesliwy :) a z resztą za Was wszystkie mocno kciukam! :) macie wszystke zaciążyć szybko, urodzić i dawać mi rady jak juz przyjdzie na mnie pora :)

klz9io4pkfldzhbc.png

Wysłany: 4 lipca 2014, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasss!!!!!!!!!
    Dopiero zerknełam na Twój wykres.
    G R A T U L U J Ę !!
    Śliczna beta :)

Nudnej i spokojnej ciąży Kochana <3
    705190mbhcoc7b0b.gif 705190mbhcoc7b0b.gif 705190mbhcoc7b0b.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2014, 21:43

klz9io4pkfldzhbc.png
  • kasss Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuje dziewczyny teraz czekam na was trzymam kciuki;)żeby cały ten wątek przenieść na fioletową strone;)

3i49io4pte9np2kc.png[/url]
    gann3e3k1ojenyv4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2014, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dupeczki moje! ;)
    Staram się do Was zaglądać co jakiś czad ale przyznam, że nie ma opcji żebym nadrobiła.
    U mnie dobrze, babskie pogaduchy, piweczko co wieczór, mundial, wycieczki itp. :)
    Starania olane bo nawet na bzykanie ciężko wykombinować chwilę ale jest ok chociaż nie powiem, że w ogóle o tym nie myślę bo tak całkiem chyba się nie da oderwać.

Pozdrawiam Was gorąco i trzymam kciuki! :) :*

Wysłany: 4 lipca 2014, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia to chyba wątek prędzej się podzieli niż wszystkie przejdziemy od razu na fioletowa strone mocy :P

Natalcia odpoczywaj, po wakacjach znowu zaczniesz myslec o wykresach i staraniach wiec teraz pora na relax :)

klz9io4pkfldzhbc.png
  • margoo Przyjaciółka

Wysłany: 5 lipca 2014, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego dnia WSZYSTKIM :)

11062b8cc08e487db376590295550f10.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2014, 08:31

margoo89

Wysłany: 6 lipca 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaka cisza i spokoj, każda chyba korzysta z pięknej pogody :) i bardzo dobrze :) pięknej niedzieli moje laseczki :)

klz9io4pkfldzhbc.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez wlasnie zaglądam a tu ciszaaaa.... :) i również uważam, że to bardzo dobrze. Korzystajcie ze słonka bo to przecież witaminka D :D Ja sie zaraz zbieram na działeczkę poprawić wczorajsze opalanko.

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • margoo Przyjaciółka

Wysłany: 6 lipca 2014, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki mam pytanko, czy jeśli się robi test ciążowy to trzeba z pierwszego porannego czy można tez na wieczór? Mam nadzieje że @ jutro nie przyjdzie i będę mogła zatestować :)

margoo89
  • margoo Przyjaciółka

Wysłany: 6 lipca 2014, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki mam pytanko, czy jeśli się robi test ciążowy to trzeba z pierwszego porannego moczu czy można tez na wieczór? Mam nadzieje że @ jutro nie przyjdzie i będę mogła zatestować :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2014, 16:55

margoo89
  • Niecierpliwa Pola Ekspertka

Wysłany: 6 lipca 2014, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepiej z pierwszego porannego moczu, bo w nim stężenie hormonu hcg jest największe, ale może być tak, że w organizmie jest już na tyle wysokie stężenie hormonu, że i z wieczornego wyjdzie pozytywny.

kwiatuszek789 lubi tę wiadomość

Wysłany: 6 lipca 2014, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa Pola wrote:
    Najlepiej z pierwszego porannego moczu, bo w nim stężenie hormonu hcg jest największe, ale może być tak, że w organizmie jest już na tyle wysokie stężenie hormonu, że i z wieczornego wyjdzie pozytywny.
    podpisuje sie pod słowami Paulinki :)

Ja tez sie troszke poopalałam dzis. Wziełam sie wczesniej za obiad zeby w południe położyc sie na slonku, ogarnełam mięsko a tu zaczeło sie chmurzyc :/ wychodzilo słonce na chwilke wiec nie spiekłam sie tak jak chcialam ale dobre i to co sie udało :)jutro i we wtorek ma byc piekna pogoda a trzeba sie kisić w pracy :/

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Niecierpliwa Pola Ekspertka

Wysłany: 6 lipca 2014, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatuszek789 wrote:
    Ja tez sie troszke poopalałam dzis. Wziełam sie wczesniej za obiad zeby w południe położyc sie na slonku, ogarnełam mięsko a tu zaczeło sie chmurzyc :/ wychodzilo słonce na chwilke wiec nie spiekłam sie tak jak chcialam ale dobre i to co sie udało :)jutro i we wtorek ma byc piekna pogoda a trzeba sie kisić w pracy :/

Też miałam dzisiaj w planach opalanie, ale niestety u mnie koło południa zaczęło lać. I nic z tego nie wyszło. Jutro mąż jedzie do pracy, a ja do rodziców za miasto, jak pogoda dopisze to u nich w ogrodzie się posmażę :D trzeba korzystać ze słońca, póki w ciąży nie jesteśmy, bo później takie intensywne opalanie nie będzie wskazane. Mam tylko nadzieję, że jutro nie będzie padać.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2014, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczynki :D
    Jaka tutaj cisza :) Aż zdziwiłam się jak tu weszłam, myślałam, że kilka stron będę miała do nadrobienia :) A ja dzisiaj z mamą i mężulkiem byliśmy nad jeziorkiem, poopalaliśmy się, wykąpaliśmy, grilla zjedliśmy i byłoby super, gdyby nie to, że ok 15 przyszła burza i deszcz i trzeba było szybko zwijać manatki. Ale i tak jestem zadowolona, od dawna marzyłam o takim dniu :) A i jeszcze wam powiem coś na poprawę humoru, cuda się zdarzają, musimy w to uwierzyć :D W każdym razie dowiedziałam się w piątek, że koleżanka z pracy jest w ciąży w 5 miesiącu, są małżeństwem ok. 4 lat, starali się o dziecko jakieś 2-3 lata, moja znajoma miała problemy i wręcz lekarz powiedział, że może tak być, że w ogóle nie będą mieć dzieci. A tu proszę :) Niestety nie znam dokładnych szczegółów bo jakoś blisko ze sobą nie jesteśmy, ale sam fakt, że jest w ciąży, a była możliwość, że nigdy w niej nie będzie uważam za cud :D Więc Kochane zobaczycie, nam też się uda :)

• Rubi Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny, zgłaszam się po kilkudniowej nieobecności...wróciłam właśnie ze wsi było super...oderwanie od rzeczywistości:)

Kass jeszcze raz serdeczne gratulacje...:)

ja dziś miałam delikatnie brązowawe jedno plamienie więc jutro spodziewam się @...zresztą będzie w terminie...znów szkoda...no ale trudno...

Styczeń 2014 [*] 9t
    Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • Rubi Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha i nie wiem czy zepsuł mi się termometr bo od pięciu dni mam 36,7;/

Styczeń 2014 [*] 9t
    Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️

Wysłany: 6 lipca 2014, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super dziewczyny ze odpoczywacie i sie relaxujecie :-) chcialabym urlop a taka pogode. Bez wyjezdzania bylabym spieczona :-) kocham sloneczko :-)
    A u mnie zaczyna sie @ i jestem zaskoczona bo po odstawieniu lekow spodziewalam sie mega dlugiej fl a tu prosze 13 dni a dzis 14ty ale dzis tylko plamienie zaznaczylam. I zaczyna sie delilatniej niz zwykle. Podoba mi sie to :-) musze zapisac sie do gina niedlugo. A jutro chyba do internisty pojde bo cos za czesto afty mi sie robia na dziaslach. Nie dosc ze cholery bola to takie czeste nic dobrego noe wroza i trzeba sie za nie wziac.

klz9io4pkfldzhbc.png
  • alternatywa Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 05:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    margoo wrote:
    hej dziewczynki mam pytanko, czy jeśli się robi test ciążowy to trzeba z pierwszego porannego moczu czy można tez na wieczór? Mam nadzieje że @ jutro nie przyjdzie i będę mogła zatestować :)

ja zrobilam popoludniu i byly 2 kreseczki, rano jest większe prawdopodobieństwo jej wykrycia niż później

[email protected]
    uwo93e3k1dtt2470.png
‹‹ 227 228 229 230 231 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ