Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć laski zrobiłam test o 5 rano...są dwie krechy nie mogę w to uwierzyć..nie mogę zasnąć z wrażenia.. maz śpi obok w nieświadomości..nie mogę w to uwierzyć...chyba uwierze dopiero na usg.. boże oby tym razem sie udało...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 07:24
alternatywa, Ana89, natt, kwiatuszek789 lubią tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Rubi wrote:Cześć laski zrobiłam test o 5 rano...są dwie krechy nie mogę w to uwierzyć..nie mogę zasnąć z wrażenia.. maz śpi obok w nieświadomości..nie mogę w to uwierzyć...chyba uwierze dopiero na usg.. boże oby tym razem sie udało...
Gratuluje kolejnej mamusiHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
Styczeń 2014 [*] 9t
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualnyDziewczyny, jakie super wieści Normalnie szczena mi opadła jak to przeczytałam Serdeczne gratulacje dziewczęta. Dbajcie o siebie i fasolki No i rozsiewajcie te wiruski
Dorotka jak się dowiesz coś o tych aftach to napisz mi proszę. Niestety też mam to dziadostwo i nie mogę sobie dać z tym rady Po prostu to jest jakaś masakra, pytałam się już kilku lekarzy o to, ale żaden nic nie wskórał. Każdy gada że to osłabienie itp. -
wysyłam:) ja pogłaskałam koleżanki brzuszek i chyba mnie wtedy wzięło:) jestem z wami całym sercem kochane:*
-
nick nieaktualny
-
Rubi wrote:ale wiecie co...chciałabym żebyście szybko się wzięły do roboty...bo chyba nie będę miała z kim gadać na tej fioletowej stronie... chodźcie ze mną....
Obawiam się że samo wzięcie sie do roboty niewiele da...Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
nick nieaktualny
-
będę Wam kibicować ;)dzięki to zdjęcie było robione 2 lata temu teraz mam 10 kg więcej;/
mężowi zostawiłam na pralce test i przyleciał zapytać co to znaczy...matko Ci faceci:P więc już wie i dzwonił już 3 razy żeby mi powiedzieć jak bardzo się cieszy:)na betę idę jutro bo dziś tragicznie gorąco nie wytykam nosa z domu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 12:23
Styczeń 2014 [*] 9t
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualny
-
Ale wam laski zazdroszczę.... Kurcze, pragnienie dziecka jest już we mnie tak silne, że nie miałam pojęcia, że w ogóle można coś takiego czuć... Eh...
Gdyby chociaż mój cykl po dongu i sroce jakoś lepiej wyglądał, ale nie... Dzisiaj 26 dzień i jakoś nie bardzo mi to wygląda Generalnie to mi za gorąco i trochę marudzę więc sorry -
nick nieaktualnyAsiu, gratuluje nowej pracy. Od czegoś trzeba zacząć, a ważne, że coś złapałaś i nie będziesz miała teraz czasu na myślenie Może jak zdasz sie na loś to znajdziesz się szybciej niż myślisz po fioletowej stronie mocy
Kamila, a może twój organizm potrzebuje troszkę czasu żeby zareagować na donga i srokę. Może kolejny cykl już będzie taki ładny, taki jak być powinien. Głowa do góry Kochana. Myślę, że wszystko się ustabilizuje, tylko potrzeba trochę czasu -
Ana89 wrote:Asiu, gratuluje nowej pracy. Od czegoś trzeba zacząć, a ważne, że coś złapałaś i nie będziesz miała teraz czasu na myślenie Może jak zdasz sie na loś to znajdziesz się szybciej niż myślisz po fioletowej stronie mocy
Kamila, a może twój organizm potrzebuje troszkę czasu żeby zareagować na donga i srokę. Może kolejny cykl już będzie taki ładny, taki jak być powinien. Głowa do góry Kochana. Myślę, że wszystko się ustabilizuje, tylko potrzeba trochę czasu
Dzięki :* Właśnie tego potrzebowałam, żeby mi ktoś powiedział że będzie dobrze :* Nie mam z kim o tym pogadać. Z mężem nawet nie bardzo więc dzięki że jesteście dziewczyny