Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNiecierpliwa Pola wrote:Aniu, w takim razie zaczynamy razem i liczę na to, że skończymy razem z zielonymi kropkami Cały czas mam nadzieję, że moje wyniki wyjdą ok i w tym cyklu będziemy mogli działać do upadłego A do wtorku jeszcze 5 dni. Jak ja nienawidzę czekać...
Justyna, witamy w naszych skromnych progach. Pewnie, że możesz się dołączyć. Napisz może coś o sobie -
Musze sie przebić przez chociaż ostatnie kilka stron, aby się dowiedzieć czegoś o Was jestem świeżo upieczona mężatką, na szczęście okres płodny miałam akurat w tygodniu po ślubie więc działaliśmy jak trzeba :0
Powiedzcie czy to normalne, że tempka tak szybko idzie ku gorze, czy za wcześnie by mieć nadzieje??
Kochane trzymajcie kciuki za mnie, ja trzymam bardzo mocno za Was!! ;*
-
justyna1220 wrote:Powiedzcie czy to normalne, że tempka tak szybko idzie ku gorze, czy za wcześnie by mieć nadzieje??
To dopiero 4 dpo, więc spokojnie Po owulce zawsze stopniowo zaczyna rosnąć, jeśli jest ciąża - utrzymuje się wysoka, jeśli zbliża się małpa - spada (zazwyczaj, bo czasami spadać zaczyna w trakcie małpy).
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
Niecierpliwa Pola - dziękuję, a Tobie powodzenia rocznica, potem urodziny męża więc można odprężyć sie i działać
Marronek - wiem, że za wcześnie, w pierwszym miesiącu wystąpiło u mnie wczesne poronienie teraz chwytam się jakiegokolwiek symptomu i myślę, że to może być to... Tak bardzo bym chciała, żeby @ nie przyszłaNiecierpliwa Pola lubi tę wiadomość
-
Kamila również życzę wszystkiego najlepszego obys zobaczyła 2 kreski na teście moze jak mi się udalo W twoje urodziny to moze Tobie w moje a to juz nie długo w sierpniu;-) jutro idę na betę ale nie wiem czy zobaczę wyniki bo zawsze są na drugi dzień a tu weekend ciężko mi uwierzyć ze moze się udać[/url]
-
kasss wrote:Kamila również życzę wszystkiego najlepszego obys zobaczyła 2 kreski na teście moze jak mi się udalo W twoje urodziny to moze Tobie w moje a to juz nie długo w sierpniu;-) jutro idę na betę ale nie wiem czy zobaczę wyniki bo zawsze są na drugi dzień a tu weekend ciężko mi uwierzyć ze moze się udać
To bardzo dobra perspektywa powiem Ci Jestem jak najbardziej za
No to uwierz kochana, uwierz Niedługo już nikogo tu nie będzie, wszystkie z wielkimi brzuchami będziecie śmigać i tylko ja tu zostanę... -
Kamila nie zostaniesz zobaczysz kazda z nas się doczeka pamiętasz jak mówiłam ze mam przeczucie ze nam się uda mówiłaś wtedy ze miałaś tak samo a teraz co jak mnie się udało to i tobie sie uda napewno!! ja uwierzę jak zobaczę wyniki bety;-) ale nie ukrywam ze się bardzo cieszę i już myślę jak powiedzieć mezowi;-)[/url]
-
adk_1989 wrote:To bardzo dobra perspektywa powiem Ci Jestem jak najbardziej za
No to uwierz kochana, uwierz Niedługo już nikogo tu nie będzie, wszystkie z wielkimi brzuchami będziecie śmigać i tylko ja tu zostanę...
Ja Ci z chęcią potowarzyszę tutaj Na razie o ciąży mogę tylko śnić...Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
KAsss gratulacje...!
Witaj Justyna, nigdy nie jest za późno
Kamila ja się dołączam do życzeń....dwóch grubych, czerwonych krech
ja robię sobie mini urlopik i jadę na wieś, wracam w niedzielę, więc trochę mnie tu nie będzie...tylko błagam oszczędźcie mnie i nie napiszcie 20 stronStyczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
gratuluję 2. pozytywnych testów, trzymam kciuki za bete:) wiruski możesz nam już śmiało wysyłać:*
wszystkiego naj z okazji urodzinek, mężuś na pewno planuje coś specjalnego:)
Justynko, witam cię i ja serdecznie, wiem co czujesz, ja po owulce, albo przed @ po prostu zaczynam szaleć, zamiast czekać do dnia spodziewanej @ to od razu jak mnie gdzieś zakuje to sprawdzam czy to nie oznaka ciąży, wszystko mi wtedy mówi, że się udało, przecież tyle objawów mam.... czasami myślę o sobie, że gorzej niż dziecko się zachowuję, zamiast czekać to wmawiam sobie objawy i wszystkie kojarzę z ciążą -
hej
Kass myśle, że mozesz juz przyzwyczajac sie do tego, że jestes w ciązy tak jak dziewczyny pisały, beta to formalnosc
Kamila! Nie bede oryginalna i również życze Ci pieknych II kreseczek i dużo miłości
Kamila, Magda ja też tu jeszcze długo pozostane na forum, bo nigdzie sie nie wybieram. Fioletowy folorek ładny ale ja zostane przy różu narazie
Justyna witaj a forum! Przykro mi z powodu wczesnego poronienia. Życze Wam żebyście za kilka dni dostali najpiękniejszy i wymarzony prezent ślubny
Dziewczyny i nie doszukujcie sie tak wszystkich objawow bo to bez sensu, nakrecacie sie, stresujecie a to tylko w razie czesgo moze zaszkodzic małej kropeczce. Wiem, ze łatwo mi mówic ale my chyba same sobie nie zdajemy sprawy z tego jak psychike obciazamy. Teraz jak my odlozylismy starania to odczulam mega ulge tego ze nie wyczekuje na termin @. Totalny luz. I jak porównuje ten czas wyczekiwań a ten teraz to widze ogromna roznice. Można życ nadzieja ale co tu wypatrywac objawow jak te ciazowe i małpowe są praktycznie takie same. -
Dzień Dobry;) u mnie słonko już grzeje, eh jeszcze tylko dzisiaj i wolny weekend i pewnie @ jutro albo w niedziele się przywlecze. Wczoraj mnie korciło żeby test kupić ale stwierdziłam że poczekam na @.Musze przyznać że też się doszukuje objawów, choć staram sie sobie przetłumaczyc że nie powinnam się nakręcać eh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2014, 06:59
margoo89
-
Cześć dziewczyny
Racja nie warto się nakręcać. Im bardziej się człowiek nakręci tym... większe rozczarowanie.
Małgosiu - ale masz strasznie długą fl... PozazdrościćHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka