X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
Odpowiedz

Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)

Oceń ten wątek:
  • Niecierpliwa Pola Ekspertka

Wysłany: 3 lipca 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu, w takim razie zaczynamy razem i liczę na to, że skończymy razem z zielonymi kropkami ;) Cały czas mam nadzieję, że moje wyniki wyjdą ok i w tym cyklu będziemy mogli działać do upadłego :P A do wtorku jeszcze 5 dni. Jak ja nienawidzę czekać...

• justyna1220 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem, że troche póxno, ale czy moge dołaczyć? Staram się od 5 misięcy przyda się wsparcie :*

de0d735f4f991876c2d7e7c01fad9318.png

3i49k6nlhmiirsm3.png
    7v8rugpjlwspdzhy.png
    Aniołek 02.2014 [*] 07.2014 [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa Pola wrote:
    Aniu, w takim razie zaczynamy razem i liczę na to, że skończymy razem z zielonymi kropkami ;) Cały czas mam nadzieję, że moje wyniki wyjdą ok i w tym cyklu będziemy mogli działać do upadłego :P A do wtorku jeszcze 5 dni. Jak ja nienawidzę czekać...
    To trzymam kciuki za dobre wyniki :D Mam nadzieję, że skończymy na zielono :D Tego życzę Tobie, sobie i wszystkim staraczkom :D Niestety ja jestem kompana w gorącej wodzie, jak to sie mówi i cierpliwość czy czekanie to nie jest moja mocna strona :/

Justyna, witamy w naszych skromnych progach. Pewnie, że możesz się dołączyć. Napisz może coś o sobie :)

Wysłany: 3 lipca 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justyna1220 wrote:
    Wiem, że troche póxno, ale czy moge dołaczyć? Staram się od 5 misięcy przyda się wsparcie :*

Witaj Justyna :)

• justyna1220 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musze sie przebić przez chociaż ostatnie kilka stron, aby się dowiedzieć czegoś o Was :) jestem świeżo upieczona mężatką, na szczęście okres płodny miałam akurat w tygodniu po ślubie więc działaliśmy jak trzeba :0

Powiedzcie czy to normalne, że tempka tak szybko idzie ku gorze, czy za wcześnie by mieć nadzieje?? :)

Kochane trzymajcie kciuki za mnie, ja trzymam bardzo mocno za Was!! ;*

de0d735f4f991876c2d7e7c01fad9318.png

3i49k6nlhmiirsm3.png
    7v8rugpjlwspdzhy.png

Wysłany: 3 lipca 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna trzymam kciuki i gratuluję z okazji ślubu :) my za 10 dni będziemy mieli pierwszą rocznicę :D Co do wykresu to moim zdaniem bardzo ładnie wygląda. Ja poprzedni cykl miałam chyba bezowulacyjny, temperatura skakała góra - dół. Powodzenia! :)

• Marronek Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justyna1220 wrote:
    Powiedzcie czy to normalne, że tempka tak szybko idzie ku gorze, czy za wcześnie by mieć nadzieje?? :)

To dopiero 4 dpo, więc spokojnie :) Po owulce zawsze stopniowo zaczyna rosnąć, jeśli jest ciąża - utrzymuje się wysoka, jeśli zbliża się małpa - spada (zazwyczaj, bo czasami spadać zaczyna w trakcie małpy).

Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
    25.03.2015 - biochemiczna.
    6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).

Naturalny cud w czerwcu 2020 roku :) Spodzewamy się synka :)
  • justyna1220 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa Pola - dziękuję, a Tobie powodzenia rocznica, potem urodziny męża więc można odprężyć sie i działać :)

Marronek - wiem, że za wcześnie, w pierwszym miesiącu wystąpiło u mnie wczesne poronienie teraz chwytam się jakiegokolwiek symptomu i myślę, że to może być to... Tak bardzo bym chciała, żeby @ nie przyszła :(

Niecierpliwa Pola lubi tę wiadomość

3i49k6nlhmiirsm3.png
    7v8rugpjlwspdzhy.png
  • kasss Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila również życzę wszystkiego najlepszego obys zobaczyła 2 kreski na teście moze jak mi się udalo W twoje urodziny to moze Tobie w moje a to juz nie długo w sierpniu;-) jutro idę na betę ale nie wiem czy zobaczę wyniki bo zawsze są na drugi dzień a tu weekend ciężko mi uwierzyć ze moze się udać;-)

3i49io4pte9np2kc.png[/url]
    gann3e3k1ojenyv4.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasss wrote:
    Kamila również życzę wszystkiego najlepszego obys zobaczyła 2 kreski na teście moze jak mi się udalo W twoje urodziny to moze Tobie w moje a to juz nie długo w sierpniu;-) jutro idę na betę ale nie wiem czy zobaczę wyniki bo zawsze są na drugi dzień a tu weekend ciężko mi uwierzyć ze moze się udać;-)

To bardzo dobra perspektywa powiem Ci :) Jestem jak najbardziej za :)

No to uwierz kochana, uwierz :) Niedługo już nikogo tu nie będzie, wszystkie z wielkimi brzuchami będziecie śmigać i tylko ja tu zostanę...

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • kasss Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila nie zostaniesz zobaczysz kazda z nas się doczeka pamiętasz jak mówiłam ze mam przeczucie ze nam się uda mówiłaś wtedy ze miałaś tak samo a teraz co jak mnie się udało to i tobie sie uda napewno!! ja uwierzę jak zobaczę wyniki bety;-) ale nie ukrywam ze się bardzo cieszę i już myślę jak powiedzieć mezowi;-)

gann3e3k1ojenyv4.png
  • kasss Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ze nam się nie uda miało być

gann3e3k1ojenyv4.png
  • Marronek Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adk_1989 wrote:
    To bardzo dobra perspektywa powiem Ci :) Jestem jak najbardziej za :)

No to uwierz kochana, uwierz :) Niedługo już nikogo tu nie będzie, wszystkie z wielkimi brzuchami będziecie śmigać i tylko ja tu zostanę...

Ja Ci z chęcią potowarzyszę tutaj :) Na razie o ciąży mogę tylko śnić...

6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).

• Rubi Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KAsss gratulacje...! :)

Witaj Justyna, nigdy nie jest za późno :P

Kamila ja się dołączam do życzeń....dwóch grubych, czerwonych krech :P

ja robię sobie mini urlopik i jadę na wieś, wracam w niedzielę, więc trochę mnie tu nie będzie...tylko błagam oszczędźcie mnie i nie napiszcie 20 stron :P

Styczeń 2014 [*] 9t
    Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️

Wysłany: 3 lipca 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rubi wrote:
    ja robię sobie mini urlopik i jadę na wieś, wracam w niedzielę, więc trochę mnie tu nie będzie...tylko błagam oszczędźcie mnie i nie napiszcie 20 stron :P

Miłego wypoczynku :) Baw się dobrze ;)

• alternatywa Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gratuluję 2. pozytywnych testów, trzymam kciuki za bete:) wiruski możesz nam już śmiało wysyłać:*

wszystkiego naj z okazji urodzinek, mężuś na pewno planuje coś specjalnego:)

Justynko, witam cię i ja serdecznie, wiem co czujesz, ja po owulce, albo przed @ po prostu zaczynam szaleć, zamiast czekać do dnia spodziewanej @ to od razu jak mnie gdzieś zakuje to sprawdzam czy to nie oznaka ciąży, wszystko mi wtedy mówi, że się udało, przecież tyle objawów mam.... czasami myślę o sobie, że gorzej niż dziecko się zachowuję, zamiast czekać to wmawiam sobie objawy i wszystkie kojarzę z ciążą:(

[email protected]
    uwo93e3k1dtt2470.png
  • kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej

Kass myśle, że mozesz juz przyzwyczajac sie do tego, że jestes w ciązy :) tak jak dziewczyny pisały, beta to formalnosc :)

Kamila! Nie bede oryginalna i również życze Ci pieknych II kreseczek i dużo miłości :)

Kamila, Magda ja też tu jeszcze długo pozostane na forum, bo nigdzie sie nie wybieram. Fioletowy folorek ładny ale ja zostane przy różu narazie :P

Justyna witaj a forum! Przykro mi z powodu wczesnego poronienia. Życze Wam żebyście za kilka dni dostali najpiękniejszy i wymarzony prezent ślubny :)

Dziewczyny i nie doszukujcie sie tak wszystkich objawow bo to bez sensu, nakrecacie sie, stresujecie a to tylko w razie czesgo moze zaszkodzic małej kropeczce. Wiem, ze łatwo mi mówic ale my chyba same sobie nie zdajemy sprawy z tego jak psychike obciazamy. Teraz jak my odlozylismy starania to odczulam mega ulge tego ze nie wyczekuje na termin @. Totalny luz. I jak porównuje ten czas wyczekiwań a ten teraz to widze ogromna roznice. Można życ nadzieja ale co tu wypatrywac objawow jak te ciazowe i małpowe są praktycznie takie same.

klz9io4pkfldzhbc.png
  • margoo Przyjaciółka

Wysłany: 4 lipca 2014, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry;) u mnie słonko już grzeje, eh jeszcze tylko dzisiaj i wolny weekend :D i pewnie @ jutro albo w niedziele się przywlecze. Wczoraj mnie korciło żeby test kupić ale stwierdziłam że poczekam na @.Musze przyznać że też się doszukuje objawów, choć staram sie sobie przetłumaczyc że nie powinnam się nakręcać eh

11062b8cc08e487db376590295550f10.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2014, 06:59

margoo89
  • Marronek Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)
    Racja nie warto się nakręcać. Im bardziej się człowiek nakręci tym... większe rozczarowanie.

Małgosiu - ale masz strasznie długą fl... Pozazdrościć :)

• pleasure Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 18:47

Marzec x 2 <3 <3
‹‹ 226 227 228 229 230 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ