Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
adk_1989 wrote:Oj już nie wybrzydzaj
Trochę muszę
Zawsze chciałam do Japonii polecieć
Nora - witamy w naszym gronie
Na objawy ciążowe to raczej za wcześnie - zachowaj spokój, staraj się nie nakręcać i cierpliwie czekaj do testuHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie Dziewczyny po długiej przerwie.
My na chwilę obecną odpuściliśmy - przygotowujemy się do ślubu
Moja przyjaciółka jest w ciąży i to w pierwszym cyklu starań. Cieszę się dla niej bardzo, że nie musi przechodzić przez to co my, ale mała nutka zazdrości niestety jest. Jestem okropną osobą chyba przez to, no ale na pewne rzeczy się nie ma wpływy.
Dużo słońca dla Was! Buziaki -
Hej wydaje mi się że 25 lat to jest bardzo odpowiedni czas na zajście w ciąże. Moja Mama w moim wieku urodziła mnie a trzy lata wcześniej mojego Brata. I nikt nie mówił że jest się za młodym na dziecko. Ja sama do 30 roku życia (jak to strasznie brzmi) chciałabym mieć już dwójkę dzieciaczków.
4 cykl -
Michelle wrote:Witajcie Dziewczyny po długiej przerwie.
My na chwilę obecną odpuściliśmy - przygotowujemy się do ślubu
Moja przyjaciółka jest w ciąży i to w pierwszym cyklu starań. Cieszę się dla niej bardzo, że nie musi przechodzić przez to co my, ale mała nutka zazdrości niestety jest. Jestem okropną osobą chyba przez to, no ale na pewne rzeczy się nie ma wpływy.
Dużo słońca dla Was! Buziaki
nie jesteś okropną osobą! Jak by w ten sposób na to patrzeć to każda z nas by była. Nie przejmuje się i ciesz się przygotowaniami bo sama nawet nie będziesz wiedzieć kiedy i będzie już po wszystkim i niestety nie da się już tego powtórzyć. Dlatego teraz chłoń atmosferę, ciesz się przygotowaniami, denerwuj bez potrzeb i przejmuj za bardzo. Bądź prawdziwą BridezillaMichelle lubi tę wiadomość
-
paprota wrote:Hej, jestem na forum całkiem nowa i zielona. Cieszę się, że znalazłam miejsce gdzie moje równolatki starają się o dziecko! Do tej pory miałam wrażenie, że jestem najmłodszą starającą się przyszłą mamą w okolicy
Witamy w naszym gronie Może coś o sobie powiesz? Ile się staracie?
Michelle wrote:My na chwilę obecną odpuściliśmy - przygotowujemy się do ślubu
Nie jesteś okropną osobą. Chyba każda z nas zna to uczucie żalu - dlaczego ja tak nie mam.
Kiedy macie datę ślubu?Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Nora wrote:Hej wydaje mi się że 25 lat to jest bardzo odpowiedni czas na zajście w ciąże. Moja Mama w moim wieku urodziła mnie a trzy lata wcześniej mojego Brata. I nikt nie mówił że jest się za młodym na dziecko. Ja sama do 30 roku życia (jak to strasznie brzmi) chciałabym mieć już dwójkę dzieciaczków.
Ja do 30 planowałam mieć 3
Moja mama podobne - mnie urodziła jak miała 21, a brata jak miała 25.Nora lubi tę wiadomość
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
Hej dziewczyny!
31 sierpień 1989r chciałby dołączyć
W tym cyklu zaczynamy starania od nowa z czego niesamowicie się cieszę. Niestety poprzednia ciąża zakończyła się w 10tyg,a już w 8tyg seruszko naszego Skarba przestało bić Było cieżko, ale już się pozbierałam, myślę pozytywnie i zabieramy się do roboty
Pozdrawiam Was wszystkie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 14:23
-
Nora wrote:I jak wychodzi planowanie 3 do 30?
Na razie mam całe wielkie jebitne 0... I na dokładkę problemy z tarczycą i ANA... No ale przy odpowiednich lekach może się doczekam przynajmniej tego jednego. Chodź dalej mam nadzieje, ze będzie co najmniej dwójka.
Marta - witamy w naszym gronie
Kurcze, ale dziś mamy wysyp nowych dziewczynHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
Witajcie Kochane:) Po długich przemyśleniach postanowiłam do Was dołączyć. Wszyscy już mają mnie dość i słyszę tylko... ODPUŚĆ TO ZAJDZIESZ.... jak tu kurna odpuścić?! No ale po kolei. Staramy się z mężem od 2 lat. 4 miesiące temu zdecydowaliśmy się na klinikę invimed w Gdyni. Tam przeprowadzono na nas wszelkie mozliwe badania diagnozujace niepłodność iiiiiii..... I WSZYSTKO JEST IDEALNIE!!!! Tyle że ciązy jak nie było tak nie ma!!!! Już nie mam siły. Płakać się chce a jeszcze pojawiają się we mnie zazdrości jak któraś koleżanka zachodzi. Wstydzę się tego ale jednocześnie cierpię!!!!! Za 2 miesiące jak nie zajdziemy to ruszy procedura inseminacji...
"Tak więc trwają wiara, nadzieja i miłość- te trzy,
z nich zaś największa jest miłość" -
Agusia:) wrote:Witajcie Kochane:) Po długich przemyśleniach postanowiłam do Was dołączyć. Wszyscy już mają mnie dość i słyszę tylko... ODPUŚĆ TO ZAJDZIESZ.... jak tu kurna odpuścić?! No ale po kolei. Staramy się z mężem od 2 lat. 4 miesiące temu zdecydowaliśmy się na klinikę invimed w Gdyni. Tam przeprowadzono na nas wszelkie mozliwe badania diagnozujace niepłodność iiiiiii..... I WSZYSTKO JEST IDEALNIE!!!! Tyle że ciązy jak nie było tak nie ma!!!! Już nie mam siły. Płakać się chce a jeszcze pojawiają się we mnie zazdrości jak któraś koleżanka zachodzi. Wstydzę się tego ale jednocześnie cierpię!!!!! Za 2 miesiące jak nie zajdziemy to ruszy procedura inseminacji...
Witam
Masz racje - ta rada jest o kant dupy roztrzaść...
Ale wszystkie wszystkie badania mieliście? Tzn, hormony, badanie armii, HSG, bakterie, przeciwciała, badanie po stosunku, genetykę?Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
Nie mieliśmy tego badania po stosunku. Mam dużą nadwagę. Może w tym jest problem. No schudnąć nie zaszkodzi... obiecalismy sobie że jak przez kolejny rok nie zajdziemy to zdecydujemy się na adopcję."Tak więc trwają wiara, nadzieja i miłość- te trzy,
z nich zaś największa jest miłość" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny