Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nuts wrote:Marronek gratulacje...co studiujesz ( nie doczytałam starszych postów), taki wyjazd napewno będzie niezapomniany a jeśli będziecie razem z mężem tak jak mówisz to może przyjedziecie w trójkę
Jestem informatykiem - programistą, a raczej programistką z lekkim zacięciem naukowym Mąż też informatyk, ale z nieco innej dziedziny
Na razie jestem na mgr, ale... już pojawiają się pierwsze sygnały, że zostanę na doktorantkę "zaproszona"
A potem... potem będę gnębić studentów
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
kwiatuszek789 wrote:Moja sunia odeszla cichutko w nocy, chyba we snie ;-( ;-( ;-( nie wiem jak dam rade w pracy
Tak bardzo Ci współczuje...
A nie możesz sobie dziś i jutro wziąć wolnego?
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Marronek wrote:Tak bardzo Ci współczuje...
A nie możesz sobie dziś i jutro wziąć wolnego?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 08:32
-
Biedactwo... Odeszła w spokoju wśród kochających ją ludzi... Na pewno miała dobre i szczęśliwe życie pełne miłości i dobrej zabawy. Niestety takie jest życie, że czasem musimy kogoś pożegnać. No aż się popłakałam normalnie...
I jak w takiej sytuacji przejmować się brakiem owulacji, co? -
Kwiatuszku bardzo mi przykro z powodu odejścia Twojego pieska, zapewne jest to bardzo trudne. U rodziców został mój ukochany piesek (13lat) i jak się wyprowadziłam to serce mi pękało. Chciałam ją wziąć do siebie, ale była już za stara na przeprowadzki i nie czuła się tu dobrze. Długo nosiłam się z zamiarem zakupu pieska ii po kilku miesiącach, upewniając się z mężęm że na pewno tego chcemy, odoptowaliśmy pieska z fundacji pomocy bezdomnym zwierzętą
Wiem, że to nie to samo co odejście psa, ale zdaję sobię sprawę jakie to okropne uczucie kiedy odchodzi najlepszy przyjaciel Trzymaj się dzielnie!
-
nick nieaktualny
-
W tylku mam owulacje i wszystko chcialabym ja teraz przytulic zle mi jakbym mogla to bym sie polozyla i plakala nie umiem sie cieszyc nasza mala Kama i mam wrazenie ze Kora poczula sie juz niepotrzebna i niekochana mimo ze poswoecilismy jej tyle samo uwagi. Momentalnie w 3 dni jej sie pogorszylo. Niby kazdy byl gotowy na to ale i tak scielo z nog rano jak sie okazalo ze odeszla przepraszam ze sie tak zale i rozsiewam negatywne fluidy
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny jestem tu od nie dawna, ja z mężem zaczynamy starania za 1,5mc gdyż czekam na umowę na stałe w pracy zastanawiam się za którym razem się uda a jak było w Waszym przypadku staraniu się o pierwszego dzidziusia:)Pozdrawiam
-
Truskaweczka250 wrote:Cześć dziewczyny jestem tu od nie dawna, ja z mężem zaczynamy starania za 1,5mc gdyż czekam na umowę na stałe w pracy zastanawiam się za którym razem się uda a jak było w Waszym przypadku staraniu się o pierwszego dzidziusia:)Pozdrawiam
Witam
W zdecydowanej większości staramy się dopiero o to pierwsze...Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
Truskaweczka250 wrote:Cześć dziewczyny jestem tu od nie dawna, ja z mężem zaczynamy starania za 1,5mc gdyż czekam na umowę na stałe w pracy zastanawiam się za którym razem się uda a jak było w Waszym przypadku staraniu się o pierwszego dzidziusia:)Pozdrawiam
Witaj w naszych skromnych progach. Większość z nas stara się dopiero o pierwsze dziecko więc raczej nie mamy dobrych rad do przekazania niektóre dziewczyny są z nami krótko inne muszą się starać latami ale koniec końców każda w końcu dochodzi do celu -
adk_1989 wrote:Zmieniając temat na troszkę lżejszy, pamiętacie moją zabawę w wymyślanie powodów dla których dobrze jest nie być w ciąży? Oto jeden na który trafiłam dzisiaj
http://faktopedia.pl/492546/Podczas-ciazy-mozg-kobiety-kurczy
No to warto mieć faceta żeby zastąpił nam ten skurczony mózg!
4 cykl -
adk_1989 wrote:Madzia, ale się pięknie zdublowałyśmy
Ano Piękny synchronadk_1989 lubi tę wiadomość
Nora wrote:No to warto mieć faceta żeby zastąpił nam ten skurczony mózg!
Serio? Podejrzewasz facetów o myślenie zdroworozsądkowe? Ja się obawiam, że jak mi się mózg w ciąż skurczy to przez ten czas nasza rodzina będzie miała poważne problemy intelektualneAna89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny