Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa rozumiem, że ma swoje hobby, jedni czytają książki,drudzy oglądają tv, trzeci robi jeszcze co innego, a inni grają. I nie mam nic przeciwko kiedy to jest w miare ok, ale nie jest dla mnie zrozumiałe kiedy wołam go na obiad, a on zaraz i przychodzi po 10 min i tłumaczy mi że nie mógł skończyć wcześniej...heloł to chyba nienormalne...chyba, że ja mam coś z główką nie tak.
Rubi na moje nieszczęście K gra online
Emilka witam na pokładzie -
nick nieaktualnyemilkag wrote:Witam tak robiliśmy badania i mąż też i jestem już nawet po półrocznym braniu clo ale żadnych skutków to nie dało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 22:15
-
Dziekuje Elcia :*
Mój to mial jakis czas temu zajawke na fife ale juz mu przeszło. on zamiast grania w gry woli dłubac przy samochodzie i jak cos postanowi ze zrobi w nim to moge gadac i jednym uchem wpada a drugim wypada, jak grochem o ściene. Faceci! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ana89 wrote:Dziewczyny, tak zmienie temat czy wasi faceci grają w gry komputerowe? Mój K jest starszy ode mnie o 9 lat, a zachwouje się czasami jak 10 latek. Normalnie szał mnie dzisiaj bierze i to taki, że idę sobie coś chlapnąć bo chyba wybuchnę!!! Non stop napierdziela w jakiegos lola i oczywiscie jak go o cos poprosze to słysze: za chwile, zaraz itd. Masakra i oczywiście zirytowany, że co ja znowu chcę i oczywiście jak coś powiem to marudze, czepiam się itp.
Jakoś nachodzą mnie myśli, że jak wkońcu zajdę w ciąże i urodzę dziecko to będe sama z tym wszystkim, bo on albo będzie w pracy albo bedzie grał. Normalnie szczerze mówiąc zaczynam się zastanawiać czy on w ogóle jest na taki krok gotowy, mimo swojego wieku Ehhh chyba muszę się poważnie zastanowić nas tym wszystkim
Mój gra, a ja... razem z nim
U mnie to trochę inaczej wygląda bo oboje takie trochę nerdy jesteśmy Wiecie zaraz po ślubie i przeprowadzce trzeba było trochę rzeczy kupić - meble, sztućce, talerze, garnki, drobny sprzęt AGD itp. A my na jednych z naszych pierwszych zakupów domowych kupiliśmy... PS3 i GTA V A potem siedzieliśmy całą niedzielę i Trevorem rozwalaliśmy miasto Albo grali w co-opie w Residenta i zombiaki ubijaliśmy
Polecam tak sobie razem na co-opie pograć Albo przeciwko sobie np. w Mortala
A i jeśli on gra online tak jak mówisz Aniu to faktycznie, tam nie ma pauzy. Ja zwykle mojemu mówię - ze x minut obiad, więc kończ grę i tyle
emilkag wrote:Witam jestem tutaj nowa
Jestem majóweczka `89.
We wrześniu miną 2 lata bezskutecznych starań.
Witam w naszym gronieWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 22:23
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjedzcie na jakis urlop i wyluzujcie wypijcie o jednego drinka za duzo ') wiem ze slowo wyluzujxie dziala nanas staraczki jak plachta na byka ale moze w tym wasz problem :)zakoduj sobie w glowie ze przez dwa cykle sie nie starasz zajsc. Chodz na basen saune rozluznia baardzo. Nie obserwuj sluzu temp itd. Nie licz dni cyklu. Czytaj ksiazki ( nie te o wychowywaniu itp) wyjdz na balety.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 22:44
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-