Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCzekolada jak chcesz zasięgnąć info na temat ziółek to odsyłam do super mądrych głów na 'starające się z pomocą medyczną' na wątek 'wszystkie zielary z ovu'. A zwłaszcza do agi.just- chodząca encyklopedia w tym temacie.
Ja nie stosowałam więc nie bardzo mogę pomóc. Brałam tylko donq quai i wiesiołka. -
nick nieaktualny
-
Mistia wrote:LidziA mowa o tym słodziaku na avatarze
Tak, teraz już trochę większy, ma dopiero 5 m-cy wiec dalej rośnie Tak więc codzienne spacery po lesie wskazaneMistia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymusze sie podzielic bo zwariuje... jestem jakos 8 dpo 8 dni przed @ dwa dni temu jakos czulam klucie jajnika z ktorego byla owulka bardzo klulo... dzis jak wsiadlam z moim do autacto po kilkunatu km mowie zeby sie zatrzymal zrobilam sie blada rzygac mi sie chcialo ale nic i tak sie co 10 km zatrzymywalismy ale nic dopiero po 50 km poszloo i ok roztrzesiona teoche,weszlam do domu napilam sie miety i ok po 15 minutach jadlam chipay itp itd no i juz nie wiem czy mi cos zaszkodzilo czy to psychika choc sie nie nastawialam bo to bylby cud bo tylko 1 raz byl bzyk przed owulka 1/2 dni czy faktyczny objaw. Teraz juz zadnych mdlosci nic. Zakluje mnoe tylko co jakis czas w tym jajniku no i walnijcie mnie bo sie nakrecilam na sikanca za szybko i w ogole no raczej na jakiekolqiek objawy tez chyba wylicYlam ze to 4 tydzien by byl...
-
nick nieaktualnyLenka jeśli jesteś 8 dpo to byłby to dopiero 3 tyg 1 dz a wtedy czasami dopiero dochodzi do zagnieżdżenia więc chyba za wcześnie ja takie objawy. Czytam sporo na fioletowej stronie i praktycznie wszystkie dziewczyny odczuwają mdłości mniej więcej na przełomie piątego i szóstego tygodnia.
Oczywiście życzę Ci żeby ten znak był akurat tym znakiem ale też nie chciałabym abyś robiła sobie nadzieję za wczasu bo jak się okaże, że to jednak nie jest to, to będzie Ci bardzo przykro.
Postaraj się wytrzymać i zrobić test w odpowiednim czasie i nie wariować na razie.
Trzymam kciuki żeby się udało.
-
nick nieaktualny
-
Witam się w ten zimny poniedziałkowy poranek.
Lenka - wyluzuj. Na takie objawy zdecydowanie za wcześnie. A mdłości mogą też przed @ występować, tak samo jak reszta "ciążowych" objawów. Poza tym często sobie objawy "wmawiamy". Nasz umysł jest niesamowity - jest w stanie wytworzyć sztucznie objawy. Pragniesz bardzo dziecka, tak jak każda z nas na tym forum. Wiesz, jakie powinny być objawy. Więc może podświadomie je sobie wmawiasz. Były już tutaj przypadki ciąż urojonych - kobiety miały dodatnią betę, nawet brzuch im się uwydatniał. Ludzki umysł jest pod tym względem niesamowity. Tak więc spokojnie. Poczekaj jeszcze te 8 dni, a potem jeszcze kilka dla pewności. Jeśli do tego czasu @ nie przyjdzie to idź na betę/zrób sikańca. Wcześniej jest to po prostu bezsensowne nakręcanie samej siebie.
Mam nadzieję, że nie poczułaś się urażona, ani nic. Bo mam nadzieję, że ten cały mój powyższy wywód okaże się (w tym przypadku) nieprawdą. Ale... przecież zawsze jest się mile zaskoczyć, niż gorzko żalić nad testem z 1 kreską.Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLenka absolutnie nie chcemy Cię urazić Kochana.
Ja też pamiętam, że często sobie trochę nad wyraz interpretowałam wszystko bo tak bardzo chciałam być w ciąży. A jak już w ciąży byłam to za bardzo nie miałam żadnych objawów aż do końca piątego tygodnia.
To, że serducho było raz przed owulką wcale nie zmniejsza Twoich szans. Czasem wystarczy tylko raz ale za to w dobrym momencie.
Życzę Ci z całego serca, żeby wszystko skończyło się po Twojej myśli i żeby się okazało, że tylko Ty miałaś tu rację. Postaraj się pozostać spokojna do testowania.
Tak w ogóle w którym dc miałaś owulkę? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mistia wrote:Ja dostałam na urodziny owczarka niemieckiego Sonie Tez ma teraz 5 miesięcy i rośnie jak na drożdżach
Ja mojego tez dostalam na urodziny hehe
-
nick nieaktualny