Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMistia mnie się też tak zdarzało.
Czytałam kiedyś też na forum, że takie plamienie może być efektem niskiego progesteronu ale za bardzo się w ten temat nie wtajemniczałam.
Angela jak się martwisz to zalecam wizytę u lekarza. Zbada,doradzi i ewentualnie coś przepisze.Mistia lubi tę wiadomość
-
Monika1357 wrote:Cześć mam pytanie. Kończy mi się abonament Premium, jak nie przedłużę to co stracę?
Monika1357 lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualnyKolory na wykresie. Teraz jak na nim zaznaczasz to wszystko ma tam jakieś swoje inne kolory a bez abonamentu będzie to po prostu szare. A detektor płodności nie będzie Ci po owulce oceniał na ile procent wyjdzie w danym dniu wiarygodny test ciążowy i ile procent objawów ciążowych zaznaczyłaś na wykresie. Moim osobistym zdaniem detektor ciąży to najgłupsza rzecz na ovufriend bo podejrzewam, że już nie jednej dziewczynie namieszał w głowie i narobił niepotrzebnych nadziei.
Ochhhh jak ja by chciała mieć wolny weekend... Niestety moja głupia menadżerka chyba uznała, że skoro nie mogę już pić to będzie mi dawać każdy weekend pracujący. Co więcej pracuję nawet w swoje urodziny. Swoją drogą chyba już się komuś wygadała bo zauważyłam, że mnie unika a nawet jak już nie może to nie patrzy na mnie tylko stara się unikać mojego wzroku a ona tak zawsze robi jak coś namiesza. Przejrzałam francę na wylot !!!Monika1357 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny dziękuję za rady Uspokoiło mnie to i wieczorem już ani śladu na papierze nie było Podziałaliśmy trochę w nocy i rano też czyściutko Pierwszy raz miałam takie plamienie okołoowulacyjne wiec trochę spanikowałam Kurcze najfajniejsze jest to ze miałam się z kim podzielić tym co mnie niepokoi i od razu mi lepiej Dziękuję dziewczyny że jesteście
LidziA89 lubi tę wiadomość
-
natt wrote:Kolory na wykresie. Teraz jak na nim zaznaczasz to wszystko ma tam jakieś swoje inne kolory a bez abonamentu będzie to po prostu szare. A detektor płodności nie będzie Ci po owulce oceniał na ile procent wyjdzie w danym dniu wiarygodny test ciążowy i ile procent objawów ciążowych zaznaczyłaś na wykresie. Moim osobistym zdaniem detektor ciąży to najgłupsza rzecz na ovufriend bo podejrzewam, że już nie jednej dziewczynie namieszał w głowie i narobił niepotrzebnych nadziei.
Dzięki za odpowiedź, to rzeczywiście nie ma sensu ten premium. Detektor ciąży to chyba narzędzie, które ma nas doprowadzić na skraj rozpaczy. Najpierw pokaże, że seks był w idealnym czasie, potem powie, że masz 48% szans na ciąże, strach pomyśleć co wskazuje przy dłuższych fazach lutealnych niż moja, a potem i tak nic z tego nie będzie. Nie wspominając o tym, że mam wrażenie, że co się nie zaznaczy, to i tak dzień w dzień dodaje tyle samo punktów. -
natt wrote:Kolory na wykresie. Teraz jak na nim zaznaczasz to wszystko ma tam jakieś swoje inne kolory a bez abonamentu będzie to po prostu szare. A detektor płodności nie będzie Ci po owulce oceniał na ile procent wyjdzie w danym dniu wiarygodny test ciążowy i ile procent objawów ciążowych zaznaczyłaś na wykresie. Moim osobistym zdaniem detektor ciąży to najgłupsza rzecz na ovufriend bo podejrzewam, że już nie jednej dziewczynie namieszał w głowie i narobił niepotrzebnych nadziei.
Ochhhh jak ja by chciała mieć wolny weekend... Niestety moja głupia menadżerka chyba uznała, że skoro nie mogę już pić to będzie mi dawać każdy weekend pracujący. Co więcej pracuję nawet w swoje urodziny. Swoją drogą chyba już się komuś wygadała bo zauważyłam, że mnie unika a nawet jak już nie może to nie patrzy na mnie tylko stara się unikać mojego wzroku a ona tak zawsze robi jak coś namiesza. Przejrzałam francę na wylot !!!
Natt dzieki za odpowiedź. Kiedy masz urodziny, w które niestety pracujesz?Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
Tolcia25 wrote:
Kochana do póki nie dostaniesz @ jest jeszcze nadzieja.Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Natt widac ze kawał suki z tej menagerki idz na zwolnienie i miej ją w powazaniu ale swoja droga nie lubie takich sytuacji. Sama mam podobną w pracy, ze pól "firmy" cos tam wie ale w zasadzie nie wiem kto tak na prawde wie a na kim ta informacja nie zrobiła zadnego wrazenia. Ale nauczyłam sie z tym życ i mec innych w tyłku
-
kwiatuszek789 wrote:Natt widac ze kawał suki z tej menagerki idz na zwolnienie i miej ją w powazaniu ale swoja droga nie lubie takich sytuacji. Sama mam podobną w pracy, ze pól "firmy" cos tam wie ale w zasadzie nie wiem kto tak na prawde wie a na kim ta informacja nie zrobiła zadnego wrazenia. Ale nauczyłam sie z tym życ i mec innych w tyłku
Kochane w dzisiejszych czasach w pracy nie ma kolegów i koleżanek tylko są znajome twarze. Ludzie dzisiaj są fałszywi. Każdy patrzy jak drugiemu podłożyć nogę, a jak sie potknie to jeszcze kopnąć.kassandra lubi tę wiadomość
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Monika1357 wrote:Kochane w dzisiejszych czasach w pracy nie ma kolegów i koleżanek tylko są znajome twarze. Ludzie dzisiaj są fałszywi. Każdy patrzy jak drugiemu podłożyć nogę, a jak sie potknie to jeszcze kopnąć.
-
nick nieaktualnyEh u mnie kolejne dwie szuje węszą sensacje i jedna mnie ciągle podpytuje czy wszystko u mnie w porządku. Dziś pytała chyba z 5 razy i z uśmiechem grzecznie odpowiadałam że ok. Aż w pewnym momencie miarka się przebrała i odpadliłam ; a co wyglądam Ci podejrzanie, że tak pytasz ciągle? Chcesz zaspokoić swoją ciekawość czy naprawdę się troszczysz?! Wyraz jej gęby... bezcenny!
Ja na szczęście mam rozdartą gębe i twardy tyłek więc obgadywanie na mnie nie działa a jak trzeba to i bezczelna też umiem być.
Nie ma co się łajzami przejmować Kochane!
Dobrej nocy Wam życzę.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja już po obiadku u mamy
Teraz odpoczywam, popijając pyszny domowy likier kokosowy I zagryzam świerzym słonecznikiemkwiatuszek789 lubi tę wiadomość
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka