X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
Odpowiedz

Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mistia mnie się też tak zdarzało.
    Czytałam kiedyś też na forum, że takie plamienie może być efektem niskiego progesteronu ale za bardzo się w ten temat nie wtajemniczałam.

Angela jak się martwisz to zalecam wizytę u lekarza. Zbada,doradzi i ewentualnie coś przepisze.

Mistia lubi tę wiadomość

• Monika1357 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć mam pytanie. Kończy mi się abonament Premium, jak nie przedłużę to co stracę?

Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
    Danielek 03.05.2015r.
    Sebastianek 27.08.2017r.
  • Rubi Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika1357 wrote:
    Cześć mam pytanie. Kończy mi się abonament Premium, jak nie przedłużę to co stracę?
    kolory i detektor ciąży....więc nie warto kupować

Monika1357 lubi tę wiadomość

Styczeń 2014 [*] 9t
    Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien doberek :-)

U mnie pozytywna sloneczna pogoda :-) az chce sie zyc :-) udanego weekendu laseczki :-)

natt lubi tę wiadomość

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Robaczek89 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rubi wrote:
    kolory i detektor ciąży....więc nie warto kupować

Ale jakie kolory? Ten detektor płodności?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2014, 10:28

43kt9vvjbmmercyy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolory na wykresie. Teraz jak na nim zaznaczasz to wszystko ma tam jakieś swoje inne kolory a bez abonamentu będzie to po prostu szare. A detektor płodności nie będzie Ci po owulce oceniał na ile procent wyjdzie w danym dniu wiarygodny test ciążowy i ile procent objawów ciążowych zaznaczyłaś na wykresie. Moim osobistym zdaniem detektor ciąży to najgłupsza rzecz na ovufriend bo podejrzewam, że już nie jednej dziewczynie namieszał w głowie i narobił niepotrzebnych nadziei.

Ochhhh jak ja by chciała mieć wolny weekend... Niestety moja głupia menadżerka chyba uznała, że skoro nie mogę już pić to będzie mi dawać każdy weekend pracujący. Co więcej pracuję nawet w swoje urodziny. Swoją drogą chyba już się komuś wygadała bo zauważyłam, że mnie unika a nawet jak już nie może to nie patrzy na mnie tylko stara się unikać mojego wzroku a ona tak zawsze robi jak coś namiesza. :D Przejrzałam francę na wylot !!! :D :D :D

Monika1357 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dziękuję za rady :) Uspokoiło mnie to i wieczorem już ani śladu na papierze nie było :) Podziałaliśmy trochę w nocy i rano też czyściutko :) Pierwszy raz miałam takie plamienie okołoowulacyjne wiec trochę spanikowałam :P Kurcze najfajniejsze jest to ze miałam się z kim podzielić tym co mnie niepokoi i od razu mi lepiej :D Dziękuję dziewczyny że jesteście <3

LidziA89 lubi tę wiadomość

• Robaczek89 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natt wrote:
    Kolory na wykresie. Teraz jak na nim zaznaczasz to wszystko ma tam jakieś swoje inne kolory a bez abonamentu będzie to po prostu szare. A detektor płodności nie będzie Ci po owulce oceniał na ile procent wyjdzie w danym dniu wiarygodny test ciążowy i ile procent objawów ciążowych zaznaczyłaś na wykresie. Moim osobistym zdaniem detektor ciąży to najgłupsza rzecz na ovufriend bo podejrzewam, że już nie jednej dziewczynie namieszał w głowie i narobił niepotrzebnych nadziei.

Dzięki za odpowiedź, to rzeczywiście nie ma sensu ten premium. Detektor ciąży to chyba narzędzie, które ma nas doprowadzić na skraj rozpaczy. Najpierw pokaże, że seks był w idealnym czasie, potem powie, że masz 48% szans na ciąże, strach pomyśleć co wskazuje przy dłuższych fazach lutealnych niż moja, a potem i tak nic z tego nie będzie. Nie wspominając o tym, że mam wrażenie, że co się nie zaznaczy, to i tak dzień w dzień dodaje tyle samo punktów.

43kt9vvjbmmercyy.png
  • Monika1357 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natt wrote:

Ochhhh jak ja by chciała mieć wolny weekend... Niestety moja głupia menadżerka chyba uznała, że skoro nie mogę już pić to będzie mi dawać każdy weekend pracujący. Co więcej pracuję nawet w swoje urodziny. Swoją drogą chyba już się komuś wygadała bo zauważyłam, że mnie unika a nawet jak już nie może to nie patrzy na mnie tylko stara się unikać mojego wzroku a ona tak zawsze robi jak coś namiesza. :D Przejrzałam francę na wylot !!! :D :D :D

Natt dzieki za odpowiedź. Kiedy masz urodziny, w które niestety pracujesz?

Danielek 03.05.2015r.
    Sebastianek 27.08.2017r.
  • Tolcia25 Przyjaciółka

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny dlugo tu nie zagladalam co tam u was? U mnie lipno myslam ze ten miesiac byl moj a test negatyw.. niewiem moze za wczesnie zrobiony ale juz chyba musialo by cos wyjsc jak myslicie?
    427be7c3cb200841a800ad0176352fbc.png

" To one sa przyszloscia-
    tak nieskazitelne, niewinne, doskonale,
    niosace tak wielkie nadzieje"
    425b3eaaa3f5c5f0239a4983fd78c0a9.png
  • Monika1357 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tolcia25 wrote:
    Czesc dziewczyny dlugo tu nie zagladalam co tam u was? U mnie lipno myslam ze ten miesiac byl moj a test negatyw.. niewiem moze za wczesnie zrobiony ale juz chyba musialo by cos wyjsc jak myslicie?
    427be7c3cb200841a800ad0176352fbc.png

Kochana do póki nie dostaniesz @ jest jeszcze nadzieja.

Danielek 03.05.2015r.
    Sebastianek 27.08.2017r.

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natt widac ze kawał suki z tej menagerki :/ idz na zwolnienie i miej ją w powazaniu :) ale swoja droga nie lubie takich sytuacji. Sama mam podobną w pracy, ze pól "firmy" cos tam wie ale w zasadzie nie wiem kto tak na prawde wie a na kim ta informacja nie zrobiła zadnego wrazenia. Ale nauczyłam sie z tym życ i mec innych w tyłku :)

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Monika1357 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatuszek789 wrote:
    Natt widac ze kawał suki z tej menagerki :/ idz na zwolnienie i miej ją w powazaniu :) ale swoja droga nie lubie takich sytuacji. Sama mam podobną w pracy, ze pól "firmy" cos tam wie ale w zasadzie nie wiem kto tak na prawde wie a na kim ta informacja nie zrobiła zadnego wrazenia. Ale nauczyłam sie z tym życ i mec innych w tyłku :)

Kochane w dzisiejszych czasach w pracy nie ma kolegów i koleżanek tylko są znajome twarze. Ludzie dzisiaj są fałszywi. Każdy patrzy jak drugiemu podłożyć nogę, a jak sie potknie to jeszcze kopnąć.

kassandra lubi tę wiadomość

Danielek 03.05.2015r.
    Sebastianek 27.08.2017r.

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika1357 wrote:
    Kochane w dzisiejszych czasach w pracy nie ma kolegów i koleżanek tylko są znajome twarze. Ludzie dzisiaj są fałszywi. Każdy patrzy jak drugiemu podłożyć nogę, a jak sie potknie to jeszcze kopnąć.
    dokladnie, osatnio w swoim nowym dziale gadalam z kobitka, ktora juz babcia została i jest w wieku mojej mamy, temat dzieci i ze ja chce bajbika i podchodziłam ja jakie ona by miala zdanie jakbym ja zaszła to zapytala ile mam lat, mowie ze 25 to ona ze aa to juz pora ale ze ten rok moge jeszcze poczekac. A dlaczego rok? Bo za rok wraca dziewczyna z macierzynskiego która zastepuje. Głupia nie jestem i od razu wyczaiłam o co jej chodzi i jaki ona ma w tym interes. Także dobrze mi zyczy ale boi sie o swoj tylek zeby nie zostala sama w robocie.

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh u mnie kolejne dwie szuje węszą sensacje i jedna mnie ciągle podpytuje czy wszystko u mnie w porządku. Dziś pytała chyba z 5 razy i z uśmiechem grzecznie odpowiadałam że ok. Aż w pewnym momencie miarka się przebrała i odpadliłam ; a co wyglądam Ci podejrzanie, że tak pytasz ciągle? Chcesz zaspokoić swoją ciekawość czy naprawdę się troszczysz?! Wyraz jej gęby... bezcenny! :D
    Ja na szczęście mam rozdartą gębe i twardy tyłek więc obgadywanie na mnie nie działa a jak trzeba to i bezczelna też umiem być. :D

Nie ma co się łajzami przejmować Kochane! :)
    Dobrej nocy Wam życzę. <3

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalka i to najzdrowsze podejscie jest :-) nalezalo sie jej!

Dzien dobry w pochmurna niedziele...

natt lubi tę wiadomość

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co tu taka cisza? :P

Pewnie wszystkie u teściowych na obiadku... :P
    Ja bym się dziś dała pokroić za mamusiny rosół i ciasto teściowej no ale niestety zadowolę się naleśnikami bo nie chce mi się zbytnio gotować. Może jutro... :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle ciekawa jestem jak tam Kamila na wakacjach daje sobie radę psychicznie...

• Monika1357 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem u mamy na obiadku. Mniam...

Danielek 03.05.2015r.
    Sebastianek 27.08.2017r.
  • Marronek Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja już po obiadku u mamy :)

Teraz odpoczywam, popijając pyszny domowy likier kokosowy :) I zagryzam świerzym słonecznikiem :)

kwiatuszek789 lubi tę wiadomość

Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
    25.03.2015 - biochemiczna.
    6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).

Naturalny cud w czerwcu 2020 roku :) Spodzewamy się synka :)
‹‹ 276 277 278 279 280 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ