Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Natalka jak ja znajde zapał na sprzatanie w szafach i wypierdziele wsio na podłoge to nagle trace jakiekolwiek checi do sprzatania
Ty sie nie forsuj kochana tylko idz odpoczywaj bo sama piszesz ze to 2 dni WOLNEGO!
Ja śpiąca jestem ale kawusie mała pije i lece myc naczynia a pozniej szukac noclegu na wakacje
Ciekawe jak Kamila sie czuje, mam nadzieje ze dobrze znosi zmiane klimatu -
nick nieaktualny
-
czekolada wrote:RUBI, jeśli czytasz mój post to proszę napisz mi czy robiłaś jakieś badania po poronieniu? I czy udało Ci się zajść naturalnie w ciąże ??Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
a tak w ogóle to witam Was kochane...miałam odpoczynek od neta...ale nadrobiłam...witam wszystkie nowe staraczki..
Natala to fajnie że będziesz mogła się wymieniać doświadczeniem z koleżankami, a jak się urodzą brzdące to spotykać się w 3Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
kwiatuszek789 wrote:Daria a dlaczego chcesz oddac? nie bierzesz/pijesz juz ich?
-
Ja również się witam w ten pochmurny i deszczowy dzień...
Eh... Ciepłe lato już się niestety skończyłoHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
kwiatuszek789 wrote:Daria ja tam bym nie oddawa tylko zostawila jesli maja jeszcze termin waznosci. A noz przyjdzie dzien i stwierdzisz ze zaryzykujesz z ziolkami znowu.
Tak wg to dzien dobry w ten pochmurny dzien... jutro piateczek
Witam się z Wami w ten pochmurny poranek. Też myślę, że na razie zostaw sobie ziółka. Jak za jakiś czas zmienisz zdanie to akurat będziesz miała
A co do jutrzejszego dnia to ja już chodzę podekscytowana, bo jutro małżonek wraca z pracy i do następnej niedzieli ma wolne Nareszcie urlop Mam nadzieję, że nasze plany wypalą i, że miło spędzimy ten czas. I kto wie... może los zechce nas uszczęśliwić i z wyjazdu wrócimy z pasażerem na gapę... Chociaż nie zdziwię się, jeśli do powrotu owulka się jeszcze nie pojawi Ale grunt to pozytywne myślenie, a nadzieja umiera ostatnia -
Hej
Wlasnie wrocilam od gina. Owu byla wczoraj, pecherzyk pekl, cialko zolte jest wiec czekamy dostalam luteine 2x dziennie na noc i juz nie moge sie doczekac testowania !
P.S w Gdyni świeci słonce !natt, Niecierpliwa Pola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tez jestem w szoku bo zazwyczaj mam 17-19 dc ale lekarz powiedzial ze byla wczesniej przez clo.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynatt wrote:Lidzia no to teraz nic tylko trzymać kciuki najmocniej jak się tylko da!
Ja po wczorajszym mega sprzątaniu mam dzień laby i takiej nudy na kanapie, że zaczęłam oglądać zbuntowanego anioła! lol cofnęłam się o jakieś 10 lat jak nie więcej!
Chyba do podstawówki chodziłam jak to szło Teraz już takich seriali nie robia -
natt wrote:Ja po wczorajszym mega sprzątaniu mam dzień laby i takiej nudy na kanapie, że zaczęłam oglądać zbuntowanego anioła! lol cofnęłam się o jakieś 10 lat jak nie więcej!
Takk pamietam ta telenowele 5 albo 6 klasa podstawówki. Ogladalam i rozmawialam jednoczesnie z kolezanka przez telefon przezywajac co sie dzieje