Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny
Kurcze... dziś nad ranem obudził mnie ból jajcorów I teraz co jakiś czas taki kujący ból czuje, aż mnie w pół zgina. Chyba owulka się zbliża.Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć!
Co tu taka cisza?
Madzia ładnie temp podskoczyła więc może faktycznie owulka za rogiem, działaj więc!
Cześć Mada, opowiedz nam o sobie coś więcej.
Mistia, gumki w sensie, że prezerwatywy, dobrze rozumiem? Trochę mnie zbiłaś z tropu bo pisałaś, że dostaliście zielone światło na starania... Jak to jest? -
nick nieaktualny
-
Juz jesteśmy 2 lata po ślubie. Ogólnie z strony rodziny nie ma takiej presji na dziecko. Czasem coś tam wspomna a ja odpowiadam jak będzie to będzie. Ostatni kumpel męża się pytał kiedy my będziemy mieli a maz odpowiedział ze nie możemy mieć dzieci mina kolesia bezcenna.
-
nick nieaktualnyHehehe a no to to rozumiem!
Rozgrzeszam Cię!
A tak poważnie to zaczęłam się zastanawiać czy to ja zwariowałam czy Ty?! lol
Powiem Ci, że mi też często dokuczało swędzenie po gumkach. ;/
W ogóle jak możesz to napisz nam swoje imię, jakieś takie mamy tu zboczenie, że piszemy sobie po imieniu. -
nick nieaktualnyMada pieprzyć gadanie ludzi. Ja mam to szczęście, że generalnie nie ruszają mnie takie teksty. Zawsze jak mnie pytali kiedy dziecko to wznosiłam ręce do nieba i mówiłam 'jak Bóg da' ! Ci co mnie znają wiedzą, że nie jestem zbyt religijna więc od razu wiedzieli, że robię sobie jaja a opinia innych wisiała mi koło tyłka.
Spokojnie, nie możesz tracić nadziei. Możesz stracić chwilowo siły i pozytywne myślenie ale nigdy nie trać nadziei. -
nick nieaktualny
-
natt wrote:Madzia ładnie temp podskoczyła więc może faktycznie owulka za rogiem, działaj więc!
Właśnie nie byłabym tego skoku pewna. Moja tempka spoczynkowa wahała się zawsze w okolicach 36,6 a po owulce dochodziła do 37 i więcej. A teraz na urlopie cały czas w okolicach 36,3. Wróciłam do domu, do pracy i... tempka wróciła do "normalnych" 36,6.
Zobaczymy co będzie. Najwyżej dam sobie ignorowanie wcześniejszych temperatur jak mi źle owulke wyznaczy.Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
Hej
Ja też przed owu wiec sie mało odzywam, działam ;P hehe
natt lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem właśnie po wizycie u gin i wszystko w porządku Mam tylko przerzucić się na 100% bawełniane majteczki Zapomnieć o innych bo podrażniają No i jest pęcherzyk dominujący, wiec mam nadzieje, że na dniach pęknie:D
Idę działać ( a raczej idziemy działać bo sama to nic nie zwojuje ) -
Gosia mamy ten sam dzien cyklu hehe
Ja jutro ide do gina zobaczyc co i jakMistia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć laski jak leci dzień?
Czuję owulki w powietrzu więc do roboty!
Ja postanowiłam wykorzystać moje dwa dni wolnego i zabrałam się za porządki.
Wszystko fajnie tylko jednocześnie zaczęłam sprzątać szafy i wywalać z nich stare ciuchy, gotować obiad, prać, pracować i odkurzać. Jak łatwo się domyślać jestem w czarnej dupie i zamiast obiadu jem kanapkę z serem. Chyba ucieknę z domu z nadzieję, że się samo zrobi.