X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
Odpowiedz

Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)

Oceń ten wątek:
  • Natka89 Koleżanka

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatuszek789 wrote:
    Chyba jakies martini bedzie najprosciej i najsmaczniej :D

Kurcze a siostra to na policje powinna dzwonic. Ale mam nadzieje ze zdazyliscie i nic sie nie stało?
    Dobre martini nie jest złe ;)

No na szczęście facet się wystraszył jej krzyku chyba i uciekł, ale to już drugi raz ostatnio - więc się boi. Niby mogłaby dzwonić na policję, ale kolesia już nie było jak skończyła dzwonić do mnie. Potem całą noc czuwałyśmy...

Pola - miłego wyjazdu :)

• czekolada Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie weekend zapowiaał się nudno a tu cały czas coś się dzieje. Cieszę się bo mój M jest praktycznie w pracy i bym musiała sama siedzieć a tak ktoś zawsze przyjdzie. Dziś trochę spędziliśmy czasu ze sobą <3 i było miło ale niestety nockę już spędzam sama.

Jakub <3
    f2wli09klx6li47m.png
    f2w3rjjgfdv6rpfo.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 06:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki, ja sie właśnie kończę pakować i będziemy niedlugo ruszać na lotnisko. Wracam 30 sierpnia a do tego czasu poproszę sie dobrze sprawować! Serduszkowac duzo oczywiście! :)
    A ze swojej strony to serdecznie proszę o trzymanie za nas kciuków bo się jednak lekko obawiam tego wyjazdu ze względu na fasole ale taką podjęliśmy decyzję więc będę się jej trzymać.

Pozdrawiam serdecznie :*

natt lubi tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamilcia baw się dobrze ale bądź bardzo ostrożna! :) Wszystko będzie dobrze. :) Cudownych wakacji.
    W ogóle 30 sierpnia są moje urodziny więc proszę żebyś w prezencie dla mnie wróciła cała i zdrowa. :)

Pola miłego wyjazdu! :)

Czekoladko przesyłam Ci uściski żebyś nie była samotna. :)

Ja tymczasem zbieram się do pracy gdzie będę musiała stawić czoła ciekawskim spojrzeniom... Chociaż moja menagerka chyba nie puściła pary ze swojego plotkarskiego ryja bo dzwoniło do mnie kilka osób żeby zapytać czy wszystko ok.. Podobno powiedziała tylko, że byłam chora a reszta to sprawa osobista. Hmmm zobaczymy... I tak jej nie ufam! :D

Pomimo wszystko - cudownego dnia moje Miłe Panie! :*

• Monika1357 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 Wszystkiego najlepszego, dużo mdłości i dwóch kreseczek na teście:*

Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
    Danielek 03.05.2015r.
    Sebastianek 27.08.2017r.
  • czekolada Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila baw się dobrze, dużo odpoczynku i mało stresów :-)

Natalia Dzięki za Uściski :-)

Angela oby spełniły się Twoje marzenia, dziś baw się na maksa bo kto wie może za niedługo już nie będziesz mogła :-P

A reszcie Dziewczyn życzę Słonecznego dnia :-) bo u mnie pochmurno .

Jakub <3
    f2wli09klx6li47m.png
    f2w3rjjgfdv6rpfo.png
  • LidziA89 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 spełnienia marzen !

Kamila odpoczywaj, zero nerwów i bedzie dobrze :)

Pola zazdroszcze !

Ja dla odminy siedze w pracy. Na szczescie tylko do 13 a pozniej do czwartku wolne. Pozytywnie tylko nastraja mnie mysl ze wieczorem imprezka operajca zagiel czyli zlot żagliwców w gdyni. Duzo znajomych przyjechalo wiec powinno byc fajnie. Mam tylko nadzieje ze sie bede lepiej czula bo cos mi nie dobrze...

Spokojnej soboty !

klz9h3715pahxfmg.png
    Córa <3 4mm <3 ->16mm->30mm->69mm->238g->497g->992g->1417g->2569g->3400g <3 02.07.2019 53 cm 3520 g <3

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej hej:* natt az mi serce stanelo jak czytalam posty. Uff na szczescie ok jest:*
    witaj Lidka :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2014, 12:00

LidziA89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo i dziewczyny stało sie !! stało !! 2 testy i są piękne krechy ! najlepszy prezent w zyciu !!!

Dziękuje za życzenia :*:*:* Jestescie najlepsze !

czekolada, karo_line, LidziA89, natt, Niecierpliwa Pola, Januszkowa lubią tę wiadomość

• czekolada Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela Gratuluję :-* Cieszę się Bardzo :-)

Jakub <3
    f2wli09klx6li47m.png
    f2w3rjjgfdv6rpfo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Wam nie wierze, oglądam te testy co 5 minut i patrze czy krechy nie znikły ale one są! We wtorek dopiero ide na krew bo jutro nawet z pracy nie mam jak sie wyrwać :/

• LidziA89 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela gratulacje ! :*

klz9h3715pahxfmg.png
    Córa <3 4mm <3 ->16mm->30mm->69mm->238g->497g->992g->1417g->2569g->3400g <3 02.07.2019 53 cm 3520 g <3

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja gratuluję! Przesyłaj wiruski!;)
    Mnie nadal brzuch boli, dość jakby okresowo, czasem zakłuje, dziwnie zaboli...dziwne to jest. Boję się, że coś jest nie tak :( myślicie, że nospa bardziej zaszkodzi czy pomoże?

f412f7c64b1357bf99044a4395d60171.png
  • Natka89 Koleżanka

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela gratulacje!! :*

• Marronek Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i wróciłam na dobre. Teraz jak mam normalny net to wszystko nadrobiłam.
    Więc witam nowe koleżanki i gratuluje nowym mamusiom :) A w szczególności Natalce :)

A ja... najchętniej pojechałabym na jeszcze jeden urlop, bo... nic nie wypoczęłam. Wróciłam w totalnej psychicznej rozsypce :(
    Chyba będę musiała (tak jak kilka dziewczyn tutaj) wybrać się do psychologa/psychiatry, bo czuje, że dłużej tego nie wytrzymam...

Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
    25.03.2015 - biochemiczna.
    6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).

Naturalny cud w czerwcu 2020 roku :) Spodzewamy się synka :)
  • czekolada Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina spokojnie możesz brać nospe?. Bo nawet ginekolog zalecił podczas ciąży, więc nie zaszkodzisz.

Magda a to co się stało?? Bo urlopie powinnaś mieć pozytywne nastawienie a tu proszę :-(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2014, 22:26

Jakub <3
    f2wli09klx6li47m.png
    f2w3rjjgfdv6rpfo.png
  • Marronek Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marlenko... pisałam częściowo tutaj - okres mnie zwalił z nóg i przez niego pierwsza połowa urlopu do kitu... No i nie zapominajmy o tym że wszyscy w okolicy mieli dzieci (właściciele + goście) więc jak ja leżałam i się z bólu zwijałam to pod oknami (łóżko przy oknie) bawiła się gromadka dzieci...
    A specjalnie wybraliśmy agroturystykę w samym środku lasu, w zapadłej dziurze z dala od cywilizacji (brak zasięgu, net bardziej nie działa jak działa, do najbliższego sklepu jakieś 2-3 km). Jak widać z małymi (najmłodsze miało pół roku) dziećmi ludzie jeżdżą w dzicz do środka lasu...
    A i dorzuć do tego też rodzinkę i liczbę pytań o dziecko pomnożoną razy 100 (dosłownie). Jednym słowem - urlop wykończył mnie psychicznie, chodź fizycznie troszkę odpoczęłam.

6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).

• czekolada Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skojarzyłam sobie (mam krótką pamięć) niestety :/ to rzeczywiście że nie ciekawie, ale tak to jest że jak chce się ciszy spokoju odpoczynku od dnia codziennego to nas napotkają przeciwieństwa. Wcale tego nie rozumiem.
    Może rzeczywiście rozmwowa z kimś by Ci pomogła, ja byłam u psychiatry bardziej mi wówczas zależało na zwolnieniu ale sama wizyta też plus z innej perspektywy patrzy taka osoba. A mnie nosi żeby pójść do księdza na jakoś rozmowę, niedługo mamy rocznicę ślubu może odważę się i pójdę do spowiedzi ale bardziej w formie rozmowy niż spowiadania się z grzechów.

Jakub <3
    f2wli09klx6li47m.png
    f2w3rjjgfdv6rpfo.png
  • Marronek Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w tą słoneczną ale chłodną niedzielę.

Marlenko - ty byłaś prywatnie czy na NFZ? Ile czekałaś na wizytę? Ile trwała sama wizyta?

• czekolada Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam prywatnie, za wizytę zapłaciłam 70 zł, dostałam zwolnienie na miesiąc czasu. A co do wizyty to w czasie to myślę, że nie siedziałam dłużej niż 15 min, ale wypytał się mnie o wszystko, począwszy od apetytu, ważył mnie, sen, w ciągu dnia jak się zachowuje. A na wizytę nie czekałam od razu poszłam do lekarza i mnie przyjął. A sama wizyta to kwestia indywidualna były osoby co siedziały dłużej.

Jakub <3
    f2wli09klx6li47m.png
    f2w3rjjgfdv6rpfo.png
‹‹ 271 272 273 274 275 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ