Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja zaczynam wolny dzień a zarazem 1dc od mega skrzepów i czyszczenia mnie i oczywiscie mega bólu brzucha. Kolejny dowód na to, że odstawienie leków poj***ło mi wszystko jestem zła i nie wiem co teraz robic, czy czekac jeszcze czy wracac do lekow...
Natalcia trzymaj sie i pisz w miare mozliwoscie co u Ciebie/u Was. Od rana myśle o Was :* -
nick nieaktualnyWłaśnie zbieram się do szpitala. Od wczoraj nie krwawiłam. Miałam tylko trochę krwi na papierze ale myślę, że to po badaniu bo było trochę bolesne. Wiem, że to normalne, że nie było widać serduszka wczoraj bo do dupy sprzęt i w ogóle ale jednak emocje i uczucia biorę górę nad rozumem i ciężko mi nad tym panować. Mam jednak nadzieję, że będzie dobrze.
Najgorsze, że chyba już wszyscy w pracy się domyślili a chciałam na wszelki wypadek trzymać to w tajemnicy przez jakiś czas ale zaczynam mieć to w dupie. Chcę tylko zdrowia Kropka, reszta już nie ma znaczenia. -
nick nieaktualnyDziewczyny co ja bym bez Was zrobiła? Tak strasznie dziękuje Wam za wsparcie.
Baabaa -bo tak został nazwany przez panią doktor nasz maluch- ma się dobrze. Serducho mu łomocze i wygląda jak na razie na okaz zdrowia. Co za ulga...
Krwawienie to najprawdopodobniej wynik rozciągania się macicy. Jest możliwość, że się powtórzy a wtedy szybko na ostry dyżur chociaż wcale nie musi.
Czuję się jakbym się urodziła na nowo.czekolada, LidziA89, kwiatuszek789, Niecierpliwa Pola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiedziałam,że będzie dobrze ciesze się razem z Tobą ja dziś 6 dpo, głowa boli mnie bardzo,bardzo,bardzo,do tego dochodzi ogólne osłabienie i ból w podbrzuszu. Takie sobie samopoczucie jak na wolny długi weekend. Ale z drugiej strony jeśli to miałoby być przez Maleństwo, to byłabym najszczesliwsza na świecie!
-
Natt super, że wszystko w porządku :*
Ja w tym miesiącu trochę odpuściłam - może mniejsza presja pomoże. Ale chcąc nie chcąc zauważyłam śluz płodny, ale z domieszką jasnej krwi od wczoraj. Nie wiem czy to może w końcu pojawia się owulka, której nie miałam w ogóle po odstawieniu tabsów... ? -
nick nieaktualnyKaroline bardzo ładny masz ten wykres. Mam nadzieję, że będziesz czuła się coraz gorzej aż zobaczysz dwie kreski.
Mi dokucza zgaga jakbym się octu nachlała, nudności i wymioty prawie cały dzień ale nie marudzę. Coś za coś, przeżyję.
Natka nie stresuj się, odpuść i kochaj a może akurat się trafi... -
nick nieaktualnyI jak tam dziewczyny długi weekend?
Ja jakoś się nie cieszę, bo ani bez planów to w dodatku na jutro mój licznik się zmieni na 25 lat.. Mąż ciągle pracuje nie widzimy się często to nawet nie ma czasu na serduszkowanie. I jeszcze w niedziele przyjdzie @ normalnie fantastyczny weeekend. Mam nadzieje że Wasz jest bardziej udany -
Mój nie lepszy Mieliśmy gdzieś jechać, ale na ostatnią chwilę nie mogłam znaleźć nigdzie noclegu.
Jeszcze w nocy dzwoniła siostra, że ktoś się próbuje włamać do domu a ona sama, no więc dodatkowy stres żeby szybko do niej jechać. Więc dziś jestem niewyspana i zła...
Ale te nastoje przez pogodę pewnie - powoli lato ucieka no i zjazd humoru murowany -
Oj ja nie lubie jak juz jest sierpien bo juz czuje jesien za pasem. Pociesza mnie jedynie to ze na poczatku wrzenia dopiero mamy urlopy i wyjezdzamy... nad morze
To mi chyba najgorzej zaczął sie dlugi weekend - @ na dzien dobry
Jutro jedziemy do kolezanki na urodziny wiec troszke człoweik sie odstresuje nie wiem co jej dokupic bo mam narazie ramke na zdjecie taka wieksza, koszyczek taki na jakies duperele i chce kupic 30 lizaków i zawiazac na nim kokardki bo to 30 urodziny ale cos jeszcze chce dokupic. Chyba jakies martini bedzie najprosciej i najsmaczniej
Kurcze a siostra to na policje powinna dzwonic. Ale mam nadzieje ze zdazyliscie i nic sie nie stało?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2014, 21:36