X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
Odpowiedz

Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)

Oceń ten wątek:
  • kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zaczynam wolny dzień a zarazem 1dc od mega skrzepów i czyszczenia mnie :/ i oczywiscie mega bólu brzucha. Kolejny dowód na to, że odstawienie leków poj***ło mi wszystko :/ jestem zła i nie wiem co teraz robic, czy czekac jeszcze czy wracac do lekow...

Natalcia trzymaj sie i pisz w miare mozliwoscie co u Ciebie/u Was. Od rana myśle o Was :*

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie zbieram się do szpitala. Od wczoraj nie krwawiłam. Miałam tylko trochę krwi na papierze ale myślę, że to po badaniu bo było trochę bolesne. Wiem, że to normalne, że nie było widać serduszka wczoraj bo do dupy sprzęt i w ogóle ale jednak emocje i uczucia biorę górę nad rozumem i ciężko mi nad tym panować. Mam jednak nadzieję, że będzie dobrze.
    Najgorsze, że chyba już wszyscy w pracy się domyślili a chciałam na wszelki wypadek trzymać to w tajemnicy przez jakiś czas ale zaczynam mieć to w dupie. Chcę tylko zdrowia Kropka, reszta już nie ma znaczenia.

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz racje, nie przejmuj sie innymi tylko walcz o swoje szczescie! Kciukam mocno!

klz9io4pkfldzhbc.png
  • czekolada Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia trzymam kciuki i pamiętaj nie wolno się denerwować, jak się stresujesz to Twój Kropek to czuje i wtedy może zanikać akcja serduszka. Myśl pozytywnie!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2014, 10:10

Jakub <3
    f2wli09klx6li47m.png
    f2w3rjjgfdv6rpfo.png
  • karo_line Przyjaciółka

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia pomodle się dziś za Ciebie i Twojego Kropeczka. Wierzę, że będzie wszystko dobrze!!!! Przesyłam pozytywne fluidy!:*:)

f412f7c64b1357bf99044a4395d60171.png
  • Niecierpliwa Pola Ekspertka

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalko trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze! Daj znać jak będziesz mogła :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co ja bym bez Was zrobiła? Tak strasznie dziękuje Wam za wsparcie.
    Baabaa -bo tak został nazwany przez panią doktor nasz maluch- ma się dobrze. Serducho mu łomocze i wygląda jak na razie na okaz zdrowia. Co za ulga...
    Krwawienie to najprawdopodobniej wynik rozciągania się macicy. Jest możliwość, że się powtórzy a wtedy szybko na ostry dyżur chociaż wcale nie musi.

Czuję się jakbym się urodziła na nowo. :)

czekolada, LidziA89, kwiatuszek789, Niecierpliwa Pola lubią tę wiadomość

• LidziA89 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To cudownie ze wszystko dobrze :) miejmy nadzieje ze sie nie powtorzy :)

klz9h3715pahxfmg.png
    Córa <3 4mm <3 ->16mm->30mm->69mm->238g->497g->992g->1417g->2569g->3400g <3 02.07.2019 53 cm 3520 g <3

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super :) ciesze sie bardzo :)

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba utnę sobie drzemkę.
    Za dużo emocji i aż mnie głowa rozbolała.

Buzi :*

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    odpoczywaj :) Kropek sie tez uspokoi jak mamusia odpocznie troszke :)

klz9io4pkfldzhbc.png
  • karo_line Przyjaciółka

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedziałam,że będzie dobrze ;) ciesze się razem z Tobą :) ja dziś 6 dpo, głowa boli mnie bardzo,bardzo,bardzo,do tego dochodzi ogólne osłabienie i ból w podbrzuszu. Takie sobie samopoczucie jak na wolny długi weekend. Ale z drugiej strony jeśli to miałoby być przez Maleństwo, to byłabym najszczesliwsza na świecie! :)

f412f7c64b1357bf99044a4395d60171.png
  • Monika1357 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Korola zycze ci zeby te bole byly tylko i wylacznie przez malenstwo.

Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
    Danielek 03.05.2015r.
    Sebastianek 27.08.2017r.
  • Natka89 Koleżanka

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natt super, że wszystko w porządku :*

Ja w tym miesiącu trochę odpuściłam - może mniejsza presja pomoże. Ale chcąc nie chcąc zauważyłam śluz płodny, ale z domieszką jasnej krwi od wczoraj. Nie wiem czy to może w końcu pojawia się owulka, której nie miałam w ogóle po odstawieniu tabsów... ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karoline bardzo ładny masz ten wykres. Mam nadzieję, że będziesz czuła się coraz gorzej aż zobaczysz dwie kreski. ;)
    Mi dokucza zgaga jakbym się octu nachlała, nudności i wymioty prawie cały dzień ale nie marudzę. Coś za coś, przeżyję. :)

Natka nie stresuj się, odpuść i kochaj a może akurat się trafi... :)

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalko cieszę się, że z kropkiem wszystko w porządku :) trzymajcie się ciepło i dbajcie o siebie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jak tam dziewczyny długi weekend?

Ja jakoś się nie cieszę, bo ani bez planów to w dodatku na jutro mój licznik się zmieni na 25 lat.. Mąż ciągle pracuje nie widzimy się często to nawet nie ma czasu na serduszkowanie. I jeszcze w niedziele przyjdzie @ normalnie fantastyczny weeekend. Mam nadzieje że Wasz jest bardziej udany

• Natka89 Koleżanka

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój nie lepszy :( Mieliśmy gdzieś jechać, ale na ostatnią chwilę nie mogłam znaleźć nigdzie noclegu.
    Jeszcze w nocy dzwoniła siostra, że ktoś się próbuje włamać do domu a ona sama, no więc dodatkowy stres żeby szybko do niej jechać. Więc dziś jestem niewyspana i zła...
    Ale te nastoje przez pogodę pewnie - powoli lato ucieka no i zjazd humoru murowany :(

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj ja nie lubie jak juz jest sierpien bo juz czuje jesien za pasem. Pociesza mnie jedynie to ze na poczatku wrzenia dopiero mamy urlopy i wyjezdzamy... nad morze ;)

To mi chyba najgorzej zaczął sie dlugi weekend - @ na dzien dobry :P

Jutro jedziemy do kolezanki na urodziny wiec troszke człoweik sie odstresuje :) nie wiem co jej dokupic bo mam narazie ramke na zdjecie taka wieksza, koszyczek taki na jakies duperele i chce kupic 30 lizaków i zawiazac na nim kokardki bo to 30 urodziny ale cos jeszcze chce dokupic. Chyba jakies martini bedzie najprosciej i najsmaczniej :D

Kurcze a siostra to na policje powinna dzwonic. Ale mam nadzieje ze zdazyliscie i nic sie nie stało?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2014, 21:36

klz9io4pkfldzhbc.png

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę, że nastroje na ten weekend średnie. My już jesteśmy spakowani i jutro rano ruszamy do Warszawy :) Wieczorem mecz, a w niedzielę na spokojnie powrót. Mam nadzieję, że humorki się troszkę poprawią i, że ostatecznie też miło spędzicie czas :)

‹‹ 270 271 272 273 274 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ