Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie ma szans na dowiedzenie się tego samego dnia bo akurat tam gdzie oddawałam dzisiaj krew wysyłają ją do badania do innego miasta. I dopiero jutro Pan przywiezie wyniki po prostu.
Natt, jestem podekscytowana jak bym to ja miała iść Wszystko będzie w porządku :*
-
Natt powodzenia ;)napisz koniecznie czy widziałaś kropeczke
Kamila ja też nie mogłam uwierzyć, że ktoś zamieszkał u mnie w brzuchu dopiero w 6tc na usg kiedy to zobaczyłam tego maciupkiego okruszka...to uwierzyłam i dotarło do mnie, że to nie pomyłka....kwiatuszek789 lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Tęsknie za takimi emocjami...postanowiłam, że po 2 cyklu bierzemy się do roboty.
Chcę teraz naturalnie z pomocą witamin , myślałam nad castangus i conceive+ aby stosować od 2 cyklu a conceive w dniach wskazujących na owulację chociaż pomimo jej brakWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 11:53
-
nick nieaktualnyWidziałam mojego Kropeczka! i widziałam jego malutkie pikające serduszko!
Według usg to 5 tydzień i 6 dzień. Pani doktor powiedziała, że wszystko jest jak najbardziej ok a plamienie takie delikatne to nic poważnego więc nie ma się czym martwić dopóki nie jest to krew.
Kamień spadł mi z serca!adk_1989, Niecierpliwa Pola, Niecierpliwa Pola, Januszkowa, czekolada, kwiatuszek789 lubią tę wiadomość
-
czekolada wrote:Tęsknie za takimi emocjami...postanowiłam, że po 2 cyklu bierzemy się do roboty.
Chcę teraz naturalnie z pomocą witamin , myślałam nad castangus i conceive+ aby stosować od 2 cyklu a conceive w dniach wskazujących na owulację chociaż pomimo jej brak
Działaj! Na pewno się uda a to, że raz nie skończyło się dobrze wcale nie oznacza, że tak będzie znowu. Z całego serca życzę CI powodzenia!czekolada lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTrochę mnie nie było a tu takie nowiny Gratuluje z całego serduszka, teraz ciesz się wyjazdem i dużo odpoczywaj i śpij
No a u mnie się nic nie udało czuję @ jak nic, pewnie jeszcze ją dostane na urodziny ehss No ale nie zawsze można mieć to co się chce odrazu.. -
Powierzchownie nadrobilam zaleglosci. Ehh kiedy bedzie czas zeby spokojnie przy kawie posiedziec i poczytac
Natalka super ze Kropek na swoim miejscu myslalam dzis w pracy o Tobie i ze masz wizyte
Kamilka trzymam kciuki za jutrzejsze wyniki bety, oby pieknie przyrosla
Tolcia bolu takiego nie mialam wiec nie pomoge niestety.
Ja chyba wroce do picia inofolicu bo jajcory mnie bola, krosty na twarzy mi wyrzuca, owulki nie widac... jak nic znowu cos sie pieprzy i hormony szaleja chyba ze @ sie zbliza. juz mam dosc swojego durnego organizmu i chcialabym niespodzianke miec taka jak Natalcia. Nie zabezpieczamy sie tylko serducha przerywane jak cos wiec jakas tam mala szansa jest. I najlepiej by bylo bo wtedy by musialo sie wszystko ulozyc -
Od dwóch dni mam straszne zawroty głowy, czuję się jak pijana, jestem bardzo zmęczona i śpiąca. Miała któraś tak, albo może ma, bo może to być wpływ pogody?Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
nick nieaktualny
-
Moj przychodzi sam ale co z tego jak nieregularnie do tego te problemy z cera. Oszalec mozna u mnie taka niespodzianka tez niemozliwa praktycznie wiec nawet sie nie ludze.
Monika zawroty glowy moga byc objawem przeroznych problemow i tak jak piszesz moze na nie miec wplyw pogoda. Nie ma co kazdego sygnalu organizmu utozsamiac z ciaza, objawami ciazy, owulacji badz innymi sprawami ginekologicznymi.
Paulinka moj tez chcial zebysmy pojechali na mecz RM ale ostatecznie dal sobie spokoj. Bysmy sie spotkaly gdybym tez jechala
Lenka dzialajcie dzialajcie chociaz ja uwazam ze jak kroliki to nie ma co bo to nie regula ze czym wiecej tym lepiej ale bez tego tez nic nie bedzie .tylko nie nakrec sie ze teraz sie uda bo pecherzyk ladny bo wiesz jak to jest... zawsze na odwrot sie ukladaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2014, 06:54
-
nick nieaktualnyPrzestańcie biadolić dupeczki.
Macie mój przykład, owulacja tak często jak na lekarstwo, powalone cykle z temperaturą jak u umarlaka, prolaktyna wysoka jak stąd do nieba, inne hormony też nieźle poj###ane na to wszystko doszło embargo na seks i co?! I ciążą! Też bym w życiu nie liczyła na taki cud a jednak się zdarzył... Ja wierzę, że Wasz cud też się zdarzy i wierzę w to z całego serca bo każda z nas na to zasługuje!
Zresztą takich małych-wielkich cudów jest tu już więcej, które nie miały racji się wydarzyć a jednak!
Głowa do góry, będę Wam podsyłać kopniaki wiary i pozytywnego myślenia regularnie co byście się nie poddały!czekolada, lenka123321 lubią tę wiadomość
-
Dołączam sie do Natt! Czy waszym zdaniem moje cykle były książkowe, hormony idealne a ja końskiego zdrowia. Zaszłam przez przypadek i nadal rozpatruje to w kategoriach cudów. Zresztą tak jak mój lekarza od bicomu, który niby wczoraj sprawdził mnie i jego zdaniem wszystko jest w porządku. Mimo, że to co on robi uważam za szamanstwo to i tak się troszkę uspokoiłam bo jestem przekonana, że ta ciążą to wynik jego leczenia i w sumie ja osobiście wierzę w to co on robi bo na własne oczy widziałam skutki leczenia u innych pacjentów.
O 10 idę odebrać wyniki drugiej bety. Trzymajcie kciuki!Januszkowa, lenka123321 lubią tę wiadomość