X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
Odpowiedz

Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)

Oceń ten wątek:
  • Tolcia25 Przyjaciółka

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokladnie tak poraz pierwszy wiec mnie to troche niepoki dlatego napislam moze ktoras juz miala takie doswiadczenie

" To one sa przyszloscia-
    tak nieskazitelne, niewinne, doskonale,
    niosace tak wielkie nadzieje"
    425b3eaaa3f5c5f0239a4983fd78c0a9.png
  • pleasure Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 18:45

Marzec x 2 <3 <3
  • kasss Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny Kamila robilas druga betę? Ja jak nie mogłam wytrzymać do następnego dnia poprosiłam panią i wyniki mi na emaila wysłała moze sproboj poprosić i ci wyślą wiem jakie czekanie jest męczące

3i49io4pte9np2kc.png[/url]
    gann3e3k1ojenyv4.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma szans na dowiedzenie się tego samego dnia bo akurat tam gdzie oddawałam dzisiaj krew wysyłają ją do badania do innego miasta. I dopiero jutro Pan przywiezie wyniki po prostu.

Natt, jestem podekscytowana jak bym to ja miała iść :) Wszystko będzie w porządku :*

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • Rubi Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natt powodzenia ;)napisz koniecznie czy widziałaś kropeczke :)

Kamila ja też nie mogłam uwierzyć, że ktoś zamieszkał u mnie w brzuchu :P dopiero w 6tc na usg kiedy to zobaczyłam tego maciupkiego okruszka...to uwierzyłam i dotarło do mnie, że to nie pomyłka....

kwiatuszek789 lubi tę wiadomość

Styczeń 2014 [*] 9t
    Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • czekolada Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tęsknie za takimi emocjami...postanowiłam, że po 2 cyklu bierzemy się do roboty.
    Chcę teraz naturalnie z pomocą witamin , myślałam nad castangus i conceive+ aby stosować od 2 cyklu a conceive w dniach wskazujących na owulację chociaż pomimo jej brak ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 11:53

Jakub <3
    f2wli09klx6li47m.png
    f2w3rjjgfdv6rpfo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widziałam mojego Kropeczka! :) i widziałam jego malutkie pikające serduszko! <3
    Według usg to 5 tydzień i 6 dzień. Pani doktor powiedziała, że wszystko jest jak najbardziej ok a plamienie takie delikatne to nic poważnego więc nie ma się czym martwić dopóki nie jest to krew.
    Kamień spadł mi z serca! :)

adk_1989, Niecierpliwa Pola, Niecierpliwa Pola, Januszkowa, czekolada, kwiatuszek789 lubią tę wiadomość

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NATT TO WSPANIALE!!!!! Czekałam na te wieści z ciężki sercem. Ufff... To możesz odetchnąć :) :D Ale super! Jupi! :D

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekolada wrote:
    Tęsknie za takimi emocjami...postanowiłam, że po 2 cyklu bierzemy się do roboty.
    Chcę teraz naturalnie z pomocą witamin , myślałam nad castangus i conceive+ aby stosować od 2 cyklu a conceive w dniach wskazujących na owulację chociaż pomimo jej brak ;-)

Działaj! :) Na pewno się uda a to, że raz nie skończyło się dobrze wcale nie oznacza, że tak będzie znowu. Z całego serca życzę CI powodzenia!

czekolada lubi tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • karo_line Przyjaciółka

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natt rewelacyjnie wieści :) Aż się rozmarzyłam normalnie...:)
    I fajnie, że zobaczyłaś już serducho Maleństwa :) No gratuluję!

Kamila no stress! Wszystko będzie dobrze, zobaczysz!

kwiatuszek789 lubi tę wiadomość

f412f7c64b1357bf99044a4395d60171.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trochę mnie nie było a tu takie nowiny :) Gratuluje z całego serduszka, teraz ciesz się wyjazdem i dużo odpoczywaj i śpij :)

No a u mnie się nic nie udało czuję @ jak nic, pewnie jeszcze ją dostane na urodziny ehss :( No ale nie zawsze można mieć to co się chce odrazu..

• czekolada Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adk_1989 wrote:
    Działaj! :) Na pewno się uda a to, że raz nie skończyło się dobrze wcale nie oznacza, że tak będzie znowu. Z całego serca życzę CI powodzenia!

Dzięki Kochana :-* Ja za Ciebie również trzymam <3

Jakub <3
    f2wli09klx6li47m.png
    f2w3rjjgfdv6rpfo.png
  • kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powierzchownie nadrobilam zaleglosci. Ehh kiedy bedzie czas zeby spokojnie przy kawie posiedziec i poczytac :-\

Natalka super ze Kropek na swoim miejscu :-) myslalam dzis w pracy o Tobie i ze masz wizyte :-)

Kamilka trzymam kciuki za jutrzejsze wyniki bety, oby pieknie przyrosla :-)

Tolcia bolu takiego nie mialam wiec nie pomoge niestety.

Ja chyba wroce do picia inofolicu bo jajcory mnie bola, krosty na twarzy mi wyrzuca, owulki nie widac... jak nic znowu cos sie pieprzy i hormony szaleja :-\ chyba ze @ sie zbliza. juz mam dosc swojego durnego organizmu i chcialabym niespodzianke miec taka jak Natalcia. Nie zabezpieczamy sie tylko serducha przerywane jak cos wiec jakas tam mala szansa jest. I najlepiej by bylo bo wtedy by musialo sie wszystko ulozyc

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Monika1357 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od dwóch dni mam straszne zawroty głowy, czuję się jak pijana, jestem bardzo zmęczona i śpiąca. Miała któraś tak, albo może ma, bo może to być wpływ pogody?

Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
    Danielek 03.05.2015r.
    Sebastianek 27.08.2017r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny. Po monitoringu. Mam piekny pecherzyk 14.5mm :) bylam w szoku jak zobaczylam takie wielkie okragle jasne :D powiedzial tak ... bzykac sie jak kroliki do 21 dc :D

Januszkowa, Robaczek89, karo_line, natt, Rubi, czekolada lubią tę wiadomość

• pleasure Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 06:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 18:45

Marzec x 2 <3 <3
  • kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 06:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj przychodzi sam ale co z tego jak nieregularnie :-\ do tego te problemy z cera. Oszalec mozna :-( u mnie taka niespodzianka tez niemozliwa praktycznie wiec nawet sie nie ludze.

Monika zawroty glowy moga byc objawem przeroznych problemow i tak jak piszesz moze na nie miec wplyw pogoda. Nie ma co kazdego sygnalu organizmu utozsamiac z ciaza, objawami ciazy, owulacji badz innymi sprawami ginekologicznymi.

Paulinka moj tez chcial zebysmy pojechali na mecz RM ale ostatecznie dal sobie spokoj. Bysmy sie spotkaly gdybym tez jechala :-)

Lenka dzialajcie dzialajcie :-) chociaz ja uwazam ze jak kroliki to nie ma co bo to nie regula ze czym wiecej tym lepiej ale bez tego tez nic nie bedzie :-P.tylko nie nakrec sie ze teraz sie uda bo pecherzyk ladny bo wiesz jak to jest... zawsze na odwrot sie uklada :-\

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2014, 06:54

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przestańcie biadolić dupeczki. ;)
    Macie mój przykład, owulacja tak często jak na lekarstwo, powalone cykle z temperaturą jak u umarlaka, prolaktyna wysoka jak stąd do nieba, inne hormony też nieźle poj###ane na to wszystko doszło embargo na seks i co?! I ciążą! :) Też bym w życiu nie liczyła na taki cud a jednak się zdarzył... Ja wierzę, że Wasz cud też się zdarzy i wierzę w to z całego serca bo każda z nas na to zasługuje! <3

Zresztą takich małych-wielkich cudów jest tu już więcej, które nie miały racji się wydarzyć a jednak!
    Głowa do góry, będę Wam podsyłać kopniaki wiary i pozytywnego myślenia regularnie co byście się nie poddały! <3

czekolada, lenka123321 lubią tę wiadomość

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dołączam sie do Natt! Czy waszym zdaniem moje cykle były książkowe, hormony idealne a ja końskiego zdrowia. Zaszłam przez przypadek i nadal rozpatruje to w kategoriach cudów. Zresztą tak jak mój lekarza od bicomu, który niby wczoraj sprawdził mnie i jego zdaniem wszystko jest w porządku. Mimo, że to co on robi uważam za szamanstwo to i tak się troszkę uspokoiłam bo jestem przekonana, że ta ciążą to wynik jego leczenia i w sumie ja osobiście wierzę w to co on robi bo na własne oczy widziałam skutki leczenia u innych pacjentów.

O 10 idę odebrać wyniki drugiej bety. Trzymajcie kciuki!

Januszkowa, lenka123321 lubią tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • Niecierpliwa Pola Ekspertka

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kochane w ten deszczowy poranek :)
    kwiatuszek789 wrote:
    Paulinka moj tez chcial zebysmy pojechali na mecz RM ale ostatecznie dal sobie spokoj. Bysmy sie spotkaly gdybym tez jechala :-)

O widzisz, ale by było spotkanie :P

Kamilko trzymam kciuki! :D

‹‹ 268 269 270 271 272 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ