Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
czekoladko współczuje Ci bardzo więm że jest ci ciężko pogodzić się ze stratą ja myślałam że jak usłyszę serduszko będe spokojna ale tak nie jest przed każdą wizytą zastanawiam się czy na pewno biję oszaleć można ze strachu w głebi serca wierze że będzie dobrze bo wiem że nie poradziła bym sobie gdyby coś złego się stało. wiem że żadne słowa ci nie pomogą ale wierze że następnym razem Ci się uda będe trzymać kciuki za Ciebie pamiętaj że twój Aniołek czuwa nad wami w niebie nie pozwoli byście cierpieli i ześle wam wkrótce dzidziusia;)
czekolada lubi tę wiadomość
[/url]
-
Czekoladko niekiedy w pełni zdrowe kobiety poronią we wczesnej ciąży. Nie ma reguły na ta. Bardzo Ci współczuje straty i mam nadzieję, że w niedługim czasie uda Ci się zajść i urodzić zdrowiutkiego dzidziusia ;*
czekolada lubi tę wiadomość
Marzec x 2 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
natt wrote:Kamila ja biorę Femibion Natal 1 to witaminy i kwas do 12 tc.
Dopadły mnie mdłości. Straszne to jest ale przeżyję byle by tylko z Kropeczkiem było ok.
Jutro wielki dzień, trzymajcie proszę kciuki.
Ale mdłości tylko czy rzyganko poszło?
Tak się wlaśnie zastanawiam czy na czas pobytu w egipcie chociażby nie zakupić jakiś witamin bo raczej unikam tam surowych warzyw i owoców żeby ustrzec się przed biegunką. Pomyślę jeszcze a tymczasem życzę dobrej nocy Paniom
Przytulajcie dzisiaj swoich wybranków serca szczególnie mocno bo dziś w nocy będą spadać gwiazdy :* -
nick nieaktualnyNiestety pocałunki z kibelkiem też były. A co najlepsze, że to nawet nie z rana tylko po tym jak umyłam zęby, wsiadłam do auta i wtedy jazda na całego! Ledwo do kibelka w pracy doleciałam i na dodatek musiałam uważać żeby mnie nikt nie widział bo nie wie nikt oprócz przyjaciółki z pracy.
Kamila na warzywa i owoce też uważaj i to bardzo. Mnie ten Femibion poleciła farmaceutka jako dla staraczki ale dodatkowo ma witaminy potrzebne w ciąży więc wierzę, że jest ok.
Też uciekam spać bo już ledwo żyję, kolorowych snów dziewczynki. :*
-
Adk gratulacje!!! Wiedziałam, że tak będzie:)
Wystarczy kwas foliowy, mój lekarz mówi to samo co Rubi napisała. Jeśli później wyjdą złe wyniki badań to dają dodatkowe wit. Ja mam bardzo dobre wyniki i nadal nic nie biorę.
Uważaj na siebie w Egipcie, cień będzie odpowiednim miejscem dla Ciebie i piękny kapelusik dla przyszłej mamy koniecznie:)
Pozdrawiam -
Witam w środę a'la czwartek Już niedługo weekend i upragniony urlop Także Kwiatuszku znajdziesz wreszcie chwilę spokoju i będzie mogła się zatrzymać w tym swoim szaleńczym biegu :*
Natt ściskam Cię baaardzo mocno i trzymam z całych sił kciuki za dzisiejszą wizytę, daj znać co u Was słychać :*
Dziękuję za wszystkie miłe słowa. Nie wierzę jeszcze w to, że dzieje się to naprawdę.Oddałam krew na kolejną betę. Wyniki jutro (jak to możliwe, że w byłym mieście wojewódzkim trzeba czekać na wyniki tyle czasu? nawet w szpitalu? Masakra!) Zmierzyłam dzisiaj temperaturę i to był mój błąd bo spadła. Teraz jestem cała w stresie, dlatego chowam termometr najgłębiej jak się tylko da i chyba poćwiczę jakąś medytację żeby się uspokoić... Bo tylko spokój może nas uratować, teraz i tak nic nie zależy ode mnie... -
Witam się z Wami Dziewczęta
Ja już po porannej przejażdżce rowerem z mężem Ostatnio zaczęłam go "odprowadzać do pracy" W sumie to nie do samej pracy, ale tak z połowę drogi z nim robię i wracam do domu. Przyjemny początek dnia. Jutro już czwartek, a w piątek wolne będziemy mieli gości, a w sobotę jedziemy do Warszawy na mecz Realu Madryt. W niedzielę powrót do domu.
natt wrote:Mnie ten Femibion poleciła farmaceutka jako dla staraczki ale dodatkowo ma witaminy potrzebne w ciąży więc wierzę, że jest ok.
Mi go zalecił lekarz już na czas starań i do 12 tyg. ciąży, bo ma dużo większą zawartość kwasu foliowego niż inne specyfiki.
Kamilko postaraj się cieszyć urlopem Wiem, że łatwo się mówi, to tak, jak mi wszyscy powtarzają "nie myśl tyle o tej ciąży to wtedy łatwo zajdziesz"... Ale szkoda, żebyś przez cały urlop się zamartwiała, a wypoczęta i zadowolona mama to zdrowe i szczęśliwe dzieckoWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 09:33
-
UUU super, dbasz o kondycję Ja swojego co najwyżej do drzwi odprowadzam ale ponieważ wychodzi duuużo wcześniej ode mnie do pracy to prawda taka, że czasami nawet nie wiem, że już wyszedł.
Łudzę się, że jutrzejsza beta mnie uspokoi ale pewnie nie Szkoda, że taki zwariowany czas teraz, przed urlopem to w pracy wiadomo jak jest, długi weekend się zaczyna więc piątek mi odpada gdyby trzeba było na gwałt załatwiać jakąś luteinę czy duphaston a mój gin jest na urlopie od jutra a przecież dzisiaj po wyniku jednej bety nie będzie mógł mi nic powiedzieć... Pozostaje mi tylko wierzyć, że wszystko będzie dobrze... -
czesc dziewczyny mam pytanie donosnie tego iz jestem po ovu od wczoraj mam dziwne bole podbrzusza promieniujace asz po pachwiny do tego dziwne uczucie choby ktos mi balon do macicy wrzucil czy to normalne?
-
nick nieaktualny