X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
Odpowiedz

Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)

Oceń ten wątek:
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam jutro wyniki. Kolo 10, pewnie dostanę biegunki ze strachu :)

No jak nie rosną to dostaniesz CLO i urosną, a jak nie będą chciały pękać to zastrzyk z pregnylu. Będzie dobrze, nie ma takiego problemu z ktorym niw mozna bylo by sobie poradzić :*

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ehh oby :*

• kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila i ja jestem ciekawa strasznie wyników i trzymam kciuki aby były pozytywne :)

Elcia odpoczywaj duzo i korzystaj z L4 :)

Z moim C. juz lepiej, kombinował z hipoteką ale odradziłam mu to i wyremontujemy dom i lekko go rozbudujemy. Wezmie sie jakis nieduzy kredyt, troche odłoży i bedzie dobrze. Nie trzeba willi od razu miec :) Znowu odezwał sie problem mojej pracy bo gdyby byla pewna, stała to by mozna juz działać a tak to kicha :/

Moje wyniki cytologii miały byc po 6.08 i gin miał dzwonic jak bedzie cos nie tak ale narazie cisza wiec jestem dobrej mysli. Martwie sie troche bo czasami pobolewa mnie tak jakby szyjka, zaraz za "nia" tak ciut w srodku. Zawsze w jednym miejscu taki jakby gniotąco pulsujacy bol, czasami sam z siebie a czasami jak cos dzwigne :/ i nie wiem co jest grane :/

Lece spac bo ciezki dzien w pracy mialam. Dobranoc dziewuszki :)
    Kamila pisz jutro szybciutko jak bedziesz miala wyniki!

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Natka89 Koleżanka

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny :*
    Kamila - trzymam kciuki :)

Ja czekam na owulkę, ale ostatnio mam krwawienia po serduszkowaniu, które trwają ok. doby... Nie wiem czy to może być wina polipa...? :( Do kontroli mam iść dopiero w kolejnym cyklu. Ale mój gin nie skomentował tego faktu ostatnio...

• czekolada Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skoro już zaszłam w ciążę to może jakoś powiedzie się....Bardzo bym chciała żeby udało się. Właśnie ostatnio jak wpisałam w google to wyczytałam że joga i dieta są ważne ale wtedy nie miałam ochoty na zagłębianie wiedzy na ten temat ale teraz muszę poczytać o tym.

Jakub <3
    f2wli09klx6li47m.png
    f2w3rjjgfdv6rpfo.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 06:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki laski za trzymanie kciuków! Dzisiaj temperatura nadal 37! Zastanawiam sie tylko czy wczoraj nie było przypadkiem za wcześnie na betę. Zdecydowaliśmy, że co by się nie działo to jedziemy na urlop. Jeżeli jest fasola i miała by nas opuścić to pewnie nie zrobi jej różnicy czy będę tu czy w Egipcie a przecież tak wczesnej nikt nie będzie nawet w Polsce ratować za bardzo.

karo_line, kwiatuszek789, Angela89 lubią tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • karo_line Przyjaciółka

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 06:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super ta temperatura! A z urlopem to pewnie, że tak zróbcie. Wiele kobiet nie wie na tym etapie, że jest w ciąży i robi różne inne, gorsze rzeczy...trzymam kciuki! :)

f412f7c64b1357bf99044a4395d60171.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 06:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tylko tyle, że tam jest upał teraz 40 w cieniu i martwie się o zemstę faraona (czyli sraczke po prostu :P). Ale jeszcze nigdy mi sie nie przytrafiła to może i teraz sie uchronię :) Czytałam też że samolotem to nie poleca się latać w trzecim trymestrze a teraz to spoko. No i żeby uważać z opalaniem bo można dostać plam słonecznych których ciężko się pozbyć potem.

Powiem wam po cichutku, że na dzisiejszym teście bez wątpliwości widać drugą krechę! Ale nie zaznaczam na wykresie, poczekam na krew. (Robiłam tylko po to żeby mieć ewentualną pamiątkę więc nie krzyczcie już na mnie :*

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • karo_line Przyjaciółka

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krzyczeć!? Przecież to rewelacyjna wiadomość! Krew to będzie tylko formalność :)))))
    A na moim wykresie zaznaczylo juz owulkę, wstrzelilismy się, mam nadzieję, że tym razem będzie dobrze i tyle serduszek starczy...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 06:53

• kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila świetnia tempka i super z testem :) dzis to bedzie formalnosc :)

Z ta sraczką :P to słyszałam ze kieliszek wódki pomaga na nia ale wiadomo ze teraz to odpada jak cos :) i nie wiem ile w tym prawdy.

Ok lece suszyc włoski bo zajrzałam tylko zobaczyc co i jak.

Udanego dnia :)

klz9io4pkfldzhbc.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No może gdyby to był kieliszek czystego spirytu to moze by pomogło ale wódka raczej nie zabije bakterii z którymi nie radzą sobie kwas z żołądka :) wystarczy być ostrożnym i uważać na wodę z kranu bo to z nią jest problem. Musze tylko sprawdzić czy moje leki nadają sie dla kobiet w c... bo zgromadziłam juz całą potrzebną apteczkę.

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karo_line wrote:
    Krzyczeć!? Przecież to rewelacyjna wiadomość! Krew to będzie tylko formalność :)))))
    A na moim wykresie zaznaczylo juz owulkę, wstrzelilismy się, mam nadzieję, że tym razem będzie dobrze i tyle serduszek starczy...

Świetne wieści :) Trzymam bardzo mocno kciuki :* Wygląda super :D

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila super wieści! :) po cichutku gratuluje. :)
    Ja byłam w Egipcie trzy lata temu i mój M codziennie rano strzelał sobie kieliszek wódki a ja mądra pała codziennie profilaktycznie jadlam stoperan ale nie polecam tego sposobu! :D Przez tydzień nic nas nie ruszyło aż ostatniego dnia jak nas -wybaczcie doslownosc- przesralo to szok! !!! :D Byliśmy bardzo ostrożni ale na koniec poszliśmy na fajkę wodna i chyba po tej wodzie nas tak przeleciało. :D
    No i uważaj jak pójdziesz na wielbłąda a najlepiej to nie idź w ogóle bo mozna sie grzybicy nabawic od siedzenia na nich. ... :/
    No i w ogóle uwazaj na siebie Kochanie! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogóle to padł mi laptop dlatego się mniej udzielam bo pisanie na tablecie powoduje, że zalewam się żółciom ze złości! Jak nie urok to sraczka normalnie!

Zrobiłam dziś kolejny clearblue test żeby zobaczyć czy coś tam rusza bo nie mam jak zrobić bety i w zeszłym tygodniu było że 3-4 tydzień ciąży a teraz pokazuje że to już ponad piąty więc chyba beta rośnie. Jutro wizyta u gina... Trzymajcie kciuki proszę!

czekolada lubi tę wiadomość

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natt wrote:
    Kamila super wieści! :) po cichutku gratuluje. :)
    Ja byłam w Egipcie trzy lata temu i mój M codziennie rano strzelał sobie kieliszek wódki a ja mądra pała codziennie profilaktycznie jadlam stoperan ale nie polecam tego sposobu! :D Przez tydzień nic nas nie ruszyło aż ostatniego dnia jak nas -wybaczcie doslownosc- przesralo to szok! !!! :D Byliśmy bardzo ostrożni ale na koniec poszliśmy na fajkę wodna i chyba po tej wodzie nas tak przeleciało. :D
    No i uważaj jak pójdziesz na wielbłąda a najlepiej to nie idź w ogóle bo mozna sie grzybicy nabawic od siedzenia na nich. ... :/
    No i w ogóle uwazaj na siebie Kochanie! :)

Na wielbłąda nie pójdę na pewno. Już raz sobie robiłam przejażdżkę po pustyni. Wielbłąd jak siada to najpierw przednią część kładzie, siedzi się w siodle z takim wielkim pałąkiem z przodu co by człowiek nie spadł. Normalni ludzie przechylają się do tyłu i nic sobie nie robią ale ja lebiega oczywiście wyjeba***am się na ten pałąk i miałam takiego krwiaka, że szok! Także na pewno do wielbłąda się nawet nie zbliżę :)

Cholera jasna, nie mam jak z pracy wyjść żeby odebrać wyniki :( Boje się strasznie, mam wrażenie, że to jakiś okrutny żart i zaraz się wszystko rozbije o kant dupy... Najgorsze, że przed wyjazdem zdążę tylko powtórzyć bete jeśli ta dzisiejsza będzie pozytywna. Żadnego lekarza nie uda mi się zaliczyć, a co będzie jak wrócę i się okaże, że to nie ciąża tylko jakaś obrzydliwa torbiel?

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natt wrote:
    A tak w ogóle to padł mi laptop dlatego się mniej udzielam bo pisanie na tablecie powoduje, że zalewam się żółciom ze złości! Jak nie urok to sraczka normalnie!

Zrobiłam dziś kolejny clearblue test żeby zobaczyć czy coś tam rusza bo nie mam jak zrobić bety i w zeszłym tygodniu było że 3-4 tydzień ciąży a teraz pokazuje że to już ponad piąty więc chyba beta rośnie. Jutro wizyta u gina... Trzymajcie kciuki proszę!

Ciekawe czy w Polsce można kupic takiego clear blue... Bardzo mocno trzymam kciuki za Was!!!!!

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • karo_line Przyjaciółka

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila bardzo grzecznie Cię proszę - PRZESTAŃ TAK MYŚLEĆ!Wszystko będzie dobrze, nie martw się. U się mieć coś z tych wczasów, a nie tylko zamartwianie się...
    Natt ja też trzymam kciuki!!!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 10:12

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha dla mnie wielbłąd też był koszmarem wakacji! :D
    Sprawdziłam teraz polską stronę clearblue ale nie ma na niej tych testów więc chyba nje ma ich jeszcze w Polsce. Mnie test trochę uspokoił tym bardziej że ja to nawet nie wiedziałam kiedy mialam owulacje i że w ogóle miałam.
    Teraz już nic nie zrobisz... jak beta wyjdzie ok to powtórz jeszcze przed wylotem i to na razie będzie musiało Ci wystarczyć bo na wizytę u lekarza i tak za wcześnie. Pójdziesz jak wrócisz. :)
    A samolotem się nie martw, ja też leciała m a nawet nie wiedziałam ze mam pasażera na gape. ;)

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, zamykam biuro i idę. Najwyżej dostanę objazd jak wrócę ale dłużej nie wytrzymam.

kasss lubi tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • karo_line Przyjaciółka

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekamy!;)

‹‹ 265 266 267 268 269 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ