X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
Odpowiedz

Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adk_1989 wrote:
    Dziewczyny nakrzyczcie na mnie! Robilam rano test, nic nie pokazał. Poszłam spać, idę go wyrzucić a tam cieniutka kreseczka. Wiem, że po czasie ale robiłam już test tej firmy i nic mi takiego nie wyszło nigdy a zawsze sprawdzam testy po czasie zanim je wyrzucę. Taka mania... K**rwa.. Teraz żałuję że go zrobiłam a nie poczekałam do poniedziałku tak jak miałam w planach...
    no i co narobilas?? Ehhh ja pewnie tez bede robic przed terminem@ :P

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, uczyniłam robienie testów ciążowych sportem więc po wczorajszym teście nie mogłam sobie odmówić kolejnego iiii.... Jest bladzioch ale jak najbardziej widoczny gołym okiem nawet nie że pod światło, test sprawdzonej firmy który jeszcze niegdy mi nie pokazał czegoś takiego i widzę go nie tylko ja ale i mąż też. Ale się nie nakręcam, nie skaczę z radości. Jutro z ciekowości bardziej pewnie siknę jeszcze raz czy bedzie troszkę bardziej widoczna ale oczywiście już sprawdziłam godziny pracy laboratoriów w okolicy i ponieważ do pracy idę na 10 to skoczę na bete niezależnie od tego co pokaże jutrzejszy test. Bardzo was proszę o to żebyście trzymały za nas kciuki. Za mnie męża i jak to na razie nazywamy "to co może tam faktycznie być ale jesteśmy gotowi na to, że nie ma nic". Wiem, długa nazwa ale oboje boimy się powiedzieć na glos że jesteśmy w ..., wiecie to słowo na c.

Januszkowa, czekolada lubią tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • Niecierpliwa Pola Ekspertka

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamilko cieszę się :) pogratuluje, jak już będziesz miała pewność, ale myślę, że tutaj już nie będzie przykrych niespodzianek ;)

• kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila Ty cholero teraz caly dzien bedziesz myslala jeszcze bardziej :-( ale po cichutku gratuluje Ktosia :-) niech sie zamelduje w brzuszku dzis na dobre zeby jutro byla piekna beta :-)

klz9io4pkfldzhbc.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wlaśnie powiem wam, że sie uspokoiłam. Teraz co ma być to będzie. Ale oczywiście mam nadzieję :) moze uda mi się wstawić wam zdjecie ale nie wiem czy dam rade robiąc wszystko na telwfonie a niestety komuptera w domu brak.

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • Niecierpliwa Pola Ekspertka

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie, a jak tu się wstawia zdjęcia??

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Kamila Kamila ale z Ciebie niepokorne dziewczę! ;)
    Oczywiście trzymam kciuki z całych sił za Was.
    Wyobraź sobie że ja jestem po pięciu pozytywnych testach i jakoś nie umiem powiedzieć 'jestem w ciąży' normalnie nie przechodzi mi to przez gardło. ;)

Modlę się tylko zebym od środy mogła tak powiedzieć..

Pola zdjęcia nie dą się wrzucić bezpośrednio na forum. Musisz poszukać strony (np fotosik.pl) na którą ładujesz zdjęcie i potem dostajesz odpowiednie linki. Taki link zostawiasz w komentarzu i zdjęcie będzie widoczne. ;)

Niecierpliwa Pola lubi tę wiadomość

• karo_line Przyjaciółka

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobre wieści z rana widzę :) Bardzo mocno trzymam kciuki za solidną betę :) Przechodź szybciutko na fioletową stronę mocy i ciągnij nas wszystkie za sobą :)

f412f7c64b1357bf99044a4395d60171.png

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na telefonie bedzie ciezko wrzucic fotke ale dałoby sie rade :) tak jak pisze Natalka, zaloguj sie na jakiejsc stronce z hostingiem zdjec i dawaj nam tu szybciutko :)

A ja sie wczoraj poklocilam z moim i to grubo. Od słowa do słowa sciał sie z moja mama, mówiac jej to czego nie powinien (np jak powiedziala ze nie raz nam kase dała to on powiedzial ze to jej problem) i ogolnie przesadził. Moja mama odpuscila mu ze wzgledu na mnie bo w koncu razem płakałyśmy bo ja nie chce stac miedzy nimi i zebym bardziej nie cierpiala to odpuscila. Niby pogadali twierdzi ze wyjasnili sobie wszystko ale nie wyjasnili tylko mama dala sobie z tym spokoj. Za to ja teraz dam mu popalic bo nie odzywam sie do niego, tzn odzywam ale służbowo. Pojechał dzis rano gdzies oznajmiajac ze nie wie czy wroci na noc. Ale pewnie jest w domu rodzinnym bo i tak planowal do nich jechac w odwiedziny. A ze jutro ma na rano do pracy to wroci na pewno bo ma wszystko u mnie to co musi wziac do pracy wiec niech nie mysli ze mnie wkurzyl. Ale teraz poczuje jaka ja potrafie byc. Prania mu nie zrobie (znowu tak jak wczoraj bedzie suszył sobie gacie suszarką :D ) ciuchy robocze tez leza w kolejce do pralki, bułki też sie same nie rozmroża. Zdziwi sie jak wroci. Aaa no i wczoraj po calej tej sytuacji wyszlam na spacer a wczesniej wyjelam jego torbe podrozna położyłam na jego częsci łózka i bedac na spacerze zadzwoniłam i powiedzialam ze jak mu cos nie pasuje, jesli jest mu zle i nie chce zmienic swojego zachowania to ma droge wolną, ze wroce później wiec ma w razie czego czas na spakowanie swoich maneli. Ale jak wrócłam to torba była schowana a on gotowy do spania :P Teraz mu pokaze jaka Dorotka potrafi byc wredna i żeby lepiej szanował co ma bo moze miec przeje***e :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2014, 11:37

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorcia ale z Ciebie babsztyl! :D Aż strach z Tobą zadzierać!
    Ale to dobrze, czasem trzeba chłopa trochę potrząchnąć co by się normalnie zachowywał. ;)

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nauczyłam sie takiego zachowania po poprzednim zwiazku bo za dobra byłam i teraz juz nie bede sie prosiła faceta tylko jak cos nie tak to droga wolna :P przynajmniej dopuki nie ma dzieci to tak mowie :D

Ide na ta okoliczność poopalać sie bo pięęęęękne słoneczko swieci :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2014, 12:03

klz9io4pkfldzhbc.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Dorotka, to nieciekawie. Trzymam kciuki żeby sytuacja jakoś się rozwiązała :*

A tak w ogóle to nie mam zamiaru na żadną fioletową stronę przechodzić! Co by się nie działo to zostaje z wami :* Jedyne czego się obawiam to czy ten pozytywny test to nie będzie jakaś torbiel bo podobno potrafią dawać fałszywy wynik ale patrząc po temperaturze to szczerze wątpię:)

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamilka ja mam cały czas torbiele i nigdy nie wyszedł mi nawet cien cienia na tescie wiec u Ciebie beta bedzie formalnoscia :)
    Miło, że dobrze Ci tu z nami ;D

A mój mąż juz dzwonil ze teskni ale ja powiedzialam ze ma dzwonic kiedy czegos potrzebuje tylko jak cos zrozumie i sie zmieni. Ale stwierdzil ze zmieniac sie nie zamierza ale widzi tylko jedno wyjscie z tej sytuacji ale o tym mamy pogadac pozniej. Jestem pewna, że chodzi tu o dobudowe i remont domu na działce i wyprowadzka od moich rodziców. Ciekawe skad kase wezmie bo ja mam umowe na zastepstwo a on na czas okresslony na 2 lata. Ale jak taki mądry to niech kombinuje.
    Aaa i zrobil mi u mamy swiezego soku z marchwii :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2014, 14:16

klz9io4pkfldzhbc.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja sobie szczerze nie wyobrażam mieszkania z rodzicami, czy to moimi czy z teściową ale wiem,że czasem nie ma innego wyjścia. Może wymyślił jakiś sposób, trochę wiary w człowieka :)

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś Ty, banku chyba nie obrabuje :D no u nas tak sie głupio potoczyło, ze mieszkamy z moimi rodzicami w takim jakby blizniaku ale z jednym podwórkiem no ale to wytarcza do takich spin. Na wsi nasz domek jest 12km od miejsca gdzie teraz mieszkamy. Teraz mam 5 minut do pracy a jakbym miala dojezdzac to trzeba kupic drugi samochod wiec to kolejny koszt :/

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mieszkam z teściowa w blizniaku ale na szczęście w nic sie nie wtrąca każdy żyje swoim życiem jakby byli naszymi sąsiadami . Może dlatego że już na początku powiedzialam , że jak mamy tak mieszkać to ma się nie wtrącać. A taka decyzje podjęliśmy bo dom to dom a tak jakbyśmy mieli mieszkać w mieszkaniu to wole już towarzystwo teściowej. No i jak narazie odpukać nie ma zgrzytów może sie boi bo zawsze mamy gdzie sie wynieść.

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie to nie kwestia wtrącania sie tylko odmiennych pogladow na niektore tematy i wyszczekania mojego męża

klz9io4pkfldzhbc.png
  • kasienka236 Przyjaciółka

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam dziewczyny z mojego rocznika ;) również jestem starająca się :p udało mi się zajść w ciąże w ty roku w kwietniu po 1,5 r. starań lecz nie trwało to długo ciąża obumarła w 11 t . Teraz już ochłonęłam i ruszamy z kolejnymi staraniami ;)ŻYCZE I WAM POWODZENIA :)

kasienka236

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witaj Kasia :)

przykro mi z powodu straty ale ważne, ze zebaliście siły na kolejne starania i oby tym razem juz wszystko bylo dobrze :) powodzenia :)

klz9io4pkfldzhbc.png
  • kasienka236 Przyjaciółka

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane na każdą z nas przyjdzie czas tak mówią mi inni wiadomo nie łatwo jest pogodzić się ze stratą czy też z tym że inne zachodzą w przypadkach gdy nie chcą , mają wpadkę a człowiek pragnie tego bardzo chce i nic z tego ale chyba tak musi być :/Mając 22l jak się chajtałam nie myślałam o dzieciach a bo jeszcze czas imprezy itp. a teraz idzie 3rok po ślubie widzę ta urodziła tamta matko ja tez chce bo na co tu czekać latka lecą a tu masz chcesz to się nie udaje . A u was dziewczyny jak z tymi staraniami długo już czekacie ?

kasienka236
‹‹ 263 264 265 266 267 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ