Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
i ja sie witam w ta hmm dziwna pogode, raz słonce a raz deszcz
Angela gratuluje!
Madziu jak jest tak źle jak mówisz to idz do lekarza, wygadaj sie, bo jednak niby ciezko obcej osobie mowic o problemach ale jednak taka osoba spojrzy na to z innej perspektywy. Wierze ze szybko wroci do normy Twój nastrój i podejscie do sprawy
A my wczoraj bylismy na tych urodzinach kolezanki ale moj maz zatruł sie chyba winogronem i posiedzielismy 4 godzinki i wrocilismy. Mi tez jakos mocno nie chcialo sie bawic i saczylam 1 kieliszek wodki przez 4 kolejki. Taka pijaczka ze mnie
Jutro ciezki dzien w pracy przede mna ale odlicAm 9 dni pracujacych i urlop
miłego popołudnia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam Was z mojej kanapy!
Mam dzień lenia i marudy. Leżę w pidżamie, nie mam na nic siły, ciągle mi nie dobrze i ogólnie jest byle jak. Staram się wszystko godnie znosić ze względu na bobo ale jeśli to potrwa jeszcze kilka tygodni to chyba sama siebie przestanę znosić.
Mistia witamy Cię!
Bardzo mi przykro z powodu Twojej straty. Życzę Ci żeby tm razem wszystko szybciutko i dobrze się potoczyło. -
Dzień dobry, a właściwie dobry wieczór
My niedawno wróciliśmy do domu. W Warszawie mieliśmy super hotel, mecz - świetne emocje (mimo, że przegraliśmy...) i ogólnie było bardzo pozytywnie. Teraz zabieram się za przeglądanie zdjęć
Witam nową koleżankę. Strasznie przykro mi z powodu Twojej straty
Angela gratuluję!! I troszkę zazdroszczęWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2014, 19:18
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOpowiem Wam historię, która dziś uratowała mój dzień i podły nastrój.
Mieszkamy za granicą więc mamy tu trochę mniej znajomych ale praktycznie co tydzień lub dwa spotykamy się z dwiema innymi parami, które mój M zna już od kilku dobrych lat.
Tydzień temu byliśmy tylko przelotem u jednej z tych par i pochwalili się, że spodziewają się bobaska. Ja już wtedy wiedziałam, że też jestem w ciąży ale nie chciałam nic mówić bo byłam przed wizytą u ginekologa więc nie chciałam zapeszać. Po wyjściu od nich zaczęłam się śmiać, że się nieźle porobiło i że fajnie jakby jeszcze ta następna para też zaszła bo wiedziałam, że się starają.
Dziś dostałam smsa od tej następnej koleżanki, że spodziewa się dziecka!
No i takim sposobem nasze wstępne terminy wychodzą na 1 kwietnia, 9 kwietnia i 15 kwietnia.
Normalnie jakaś plaga! Prawie pękłam i też chciałam im powiedzieć ale stwierdziłam, że wolę zobaczyć ich minę jak powiem im na żywo.kwiatuszek789, Januszkowa, Niecierpliwa Pola lubią tę wiadomość
-
Witam się w ten poniedziałkowy poranek.
Masakrycznie się wstaje tak wczas rano, jak się człowiek przyzwyczaił do wstawania 9-10 No ale trza do pracy wrócić i zaległości nadrobić...
Miłego dniaHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
Hej dziewczyny
Po pierwsze Mistia witaj !
Natt ale historia ja tez bym tak chciala do okola wszyscy w ciazy tylko ja sie nie moge zarazic
Mam od wczoraj straszna depresje, bylismy na 30 kuzynki ktora ma 10 miesieczna coreczke kochana mala ale gorsze bylo zobaczyc dwie szwagierki w 6 i 7 miesiacu i oby dwie zaszly przez przypadek nie dalam rady o tym wszystkim sluchac... no i oczywiscie masa pytan kiedy my...
A no i oczywiscie moj małż ktory sie nie dal oderwac od malej caly czas sie z nia bawil widac ze jest juz spagmiony dziecka...
Wiec tak jak pisalam wyzej DEPRESJA ! -
nick nieaktualnyDzień Dobry dziewczyny
Aktualnie nie mogę sobie przypomnieć gorszego pytania niż 'a kiedy Wy się postaracie?' Wiem, że rodzinka nie chce źle ale to boli...
Nie lubię poniedziałków
Lidzi tule Cie mocno nie załamuj się Też nie długo dołączysz do grona mamusiek -
nick nieaktualnyWysyłam mnóstwo wirusków!
Lidzia nie załamuj się kochana, na Ciebie też na pewno wkrótce przyjdzie czas.
Czekoladko głowa do góry, bez depresji proszę!
Ja Was nie zostawiam, zaglądam na fioletową ale jakoś tam nie swojo. Jak za dużo czytam to zaczynam siać panikę więc zostaję tu. No chyba że mnie wykopiecie.
Miłego dnia i nosy do góry. -
Marlenko, ja tutaj ogólnie już od roku zaglądam (wcześniej co miesiąc nowe konto dla abonamentu premium) i nie zanosi się bym szybko stąd odeszła. Więc spokojnie - sama nie zostanieszHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
nick nieaktualny