X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
Odpowiedz

Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)

Oceń ten wątek:
  • kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pleasure wrote:
    Ja dostalam okres i myślałam, że umrę z bólu rano :( Bije się teraz z myślami co zrobić dalej. Brać ostatni raz clo czy nie...
    Ostatni musi byc szczesliwy :) trzymam kciuki aby pozytywnie sie zakonczył :)

U mnie po poludniu sie rozpogodziło ale tez juz jesien czuc.

Zarezerwowałam dzis nocleg w jastrzebiej górze, 8 dni sami nad morzem <3 nawet chłód mnie nie przeraza :) mężu nawet dzis stwierdził że noze w trójeczke wrócimy ;) ot taka planowana wadka :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 19:53

lenka123321 lubi tę wiadomość

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej.melduję tylko ze zyje.nie mam jakos weny zeby nadrobic wszystko :* mojego polamalo i bzykalismy sie tylko dzien przed owulka :(( no aale coz. Mozeee jakims fartem sie uda. Choc watpie :* pozdrawiam was wszystkie. Jakoes nowosci? jakoes pozytywy??

• LidziA89 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niektóre z was robią takie ładne przerwy w notatkach np. prostą linie. Powiecie mi jak ? Rubi u Ciebie taką widziałam

klz9h3715pahxfmg.png
    Córa <3 4mm <3 ->16mm->30mm->69mm->238g->497g->992g->1417g->2569g->3400g <3 02.07.2019 53 cm 3520 g <3

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LidziA89 wrote:
    Niektóre z was robią takie ładne przerwy w notatkach np. prostą linie. Powiecie mi jak ? Rubi u Ciebie taką widziałam

Jeżeli odpowiada Ci taka jak u mnie to skopiuj sobie ją z mojej notatki, między tekstami zrób enter wklej i znów zrób enter ;)

• LidziA89 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra już wyczaiłam jak robić odstępy tylko ta prosta ciągła linia u Rubi mnie intryguje :P

edit: Dobra już wiem jak :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 21:22

klz9h3715pahxfmg.png
    Córa <3 4mm <3 ->16mm->30mm->69mm->238g->497g->992g->1417g->2569g->3400g <3 02.07.2019 53 cm 3520 g <3

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie :-)

Piateczek a mi sie nie chce wstac jak cholera :-( obrzydliwy len mnie dopadl, najchetniej opatulilabym sie mocniej koldra, rzucila na boczek i pospala :-) a tu trzeba wyjsc do ludzi i jeszcze mila udawac :-P

Milego przedweekendowego dnia :-)

klz9io4pkfldzhbc.png
  • LidziA89 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie i ja :)

Jeszcze w lozku bo mi sie nie chce wstac ale chyba trzeba bedzie. Nie wim czemu progran nie chce mi wyznaczyc owu wiec zrobilam to sama.

Milego dnia :)

klz9h3715pahxfmg.png

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Kochane, u mnie dzisiaj w końcu słoneczny poranek. Od razu zupełnie inne nastawienie do życia. Mam nadzieję, że wszystkim dopiszą dziś pozytywne nastroje. Życzę miłego dnia! :)

• Marronek Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)
    U mnie słońce i całe... 11 stopni... W pracy nie lepiej, aż 18 mam... Masakra jakaś. Grzać jeszcze nie grzeją (dopiero od października), a ja już zamarzam :(
    Gdzie jest lato ja się pytam :(

emilkag lubi tę wiadomość

Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
    25.03.2015 - biochemiczna.
    6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).

Naturalny cud w czerwcu 2020 roku :) Spodzewamy się synka :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaaaaaa! U mnie w nocy dziś było 6 stopni! :O wtf?!
    Zimno, zimno, zimno!

• Marronek Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natt wrote:
    Aaaaaaaaa! U mnie w nocy dziś było 6 stopni! :O wtf?!
    Zimno, zimno, zimno!

No niestety koniec lata, jesień się zaczyna - przynajmniej pogodowo...
    A do sezonu grzewczego jeszcze daleko :( Czas chyba odkopać i uprać grubsze sweterki.

6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w nocy było tylko 4 st O.o Ja nie znoszę zimna:P Zmarzluch ze mnie jak nie wiem, a jak spadnie śnieg i muszę gdzieś wyjść to aż mi się płakać chce :P

A powiedzcie mi dziewczyny które sobie już jakiś czas mierzą temperaturę czy jak będzie owulka to jednorazowo temperatura podskoczy?

• Rubi Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lidzia nie sądziłam, że moje notatki będą intrygujące :P "używałam" do tego myślnika dolnego bądź jak niektórzy mówią podłogi :P

Marlena, ja piłam z zakrytym nosem...nic nie czuć była dopiero jak puściłam nos to wiadomo że ble....;) a po co robiłaś to badanie?

Styczeń 2014 [*] 9t
    Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • Rubi Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatuszek789 wrote:
    Ostatni musi byc szczesliwy :) trzymam kciuki aby pozytywnie sie zakonczył :)

U mnie po poludniu sie rozpogodziło ale tez juz jesien czuc.

Zarezerwowałam dzis nocleg w jastrzebiej górze, 8 dni sami nad morzem <3 nawet chłód mnie nie przeraza :) mężu nawet dzis stwierdził że noze w trójeczke wrócimy ;) ot taka planowana wadka :D
    kochana ciągle czytam Twoje wpisy...i czuję że ta praca to taki kamuflaż :P żeby się nie nakręcać, że niby wszystko odkładasz, ale w rzeczywistości to czekasz na niespodziankę...:P więc życzę Ci tego z całego serca...mój pimpek w brzuchu trzyma za Ciebie kciuki...i ja też <3<3<3

natt, kwiatuszek789 lubią tę wiadomość

Styczeń 2014 [*] 9t
    Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • Marronek Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mistia wrote:
    A powiedzcie mi dziewczyny które sobie już jakiś czas mierzą temperaturę czy jak będzie owulka to jednorazowo temperatura podskoczy?

Podskoczy i aż do okresu (czasem jeszcze kilka dni w trakcie okresu) będzie wyższa. Podejrzyj wykresy innych dziewczyn :)

Mistia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rubi wrote:
    kochana ciągle czytam Twoje wpisy...i czuję że ta praca to taki kamuflaż :P żeby się nie nakręcać, że niby wszystko odkładasz, ale w rzeczywistości to czekasz na niespodziankę...:P więc życzę Ci tego z całego serca...mój pimpek w brzuchu trzyma za Ciebie kciuki...i ja też <3<3<3

O tak! Zgadzam się z Tobą Elka! :)
    Niech ta niespodzianka spadnie na Ciebie jak i na mnie, planowana ale niespodziewana. :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć mam pytanie 16 sierpnia test wskazał 2 krechy. 19 sierpnia zrobiłam bete wyszła 688,900 czyli potwierdziła ciąże wczoraj zrobiłam druga bete i wyszedł wynik 1427,00 i progesteron i wyszedł 12,10 ng/ml i martwię się czy nie jest on za mały ?

• kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela a nie masz norm na wynikach? Pewnie nasze ciążówki beda wiedziały ale wiecej info to na fioletowej chyba by bylo.

Elcia, Natalcia dziekuje za miłe słowka :)

U mnie to jest tak ze w pełni swiadomie to nie chce sie starac ale maly "przypadek" z wakacji moglabym przywiezc :) Świadomie nie chce bo żebym nie miala kiedys do siebie pretensji ze przez moja niecierpliwosc przeleciała mi praca przed nosem.

Rubi lubi tę wiadomość

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny poradźcie bo juz załamke łapie... Dziś mam 17 dc i popołudniu zauważyłam u siebie słabe różowo-brązowe plamienie :( Nigdy tak nie miałam w środku cyklu. Coś tam mnie pobolewa podbrzusze ale nie jak na okres. Myślicie ze to plamienie okołoowulacyjne? Miała któraś już tak?

• Aniiusiaaa5 Ekspertka

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie...dawno mnie tu nie było...

Mistia ja odkąd lekarz potwierdził mi owulaję ( dokładnie w czerwcu)co miesiąc miewam plamienia w środku cyklu... przypuszczam, że właśnie są one owulacyjne. Miałam kilka monitoringów z rzedu... w cyklach bezowulacyjnych nie plamiłam a w pierwszym cyklu z potwierdzoną owulacją plamiłam zaraz po owulacji, teraz co miesiąc mam te plamienia... z jednej strony dobrze bo przynajmniej wiem, że owulka jest no i kiedy :)

A co do samych plamień to bywaja różne raz delikatne raz troche mocniejsze, ale zawsze jeden dzień i bez potrzeby podpaski, tylko wkładka wystarczy. Myśle, że choć trochę pomogłam :)

Mistia lubi tę wiadomość

‹‹ 275 276 277 278 279 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ