Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
pleasure wrote:Ja dostalam okres i myślałam, że umrę z bólu rano Bije się teraz z myślami co zrobić dalej. Brać ostatni raz clo czy nie...
U mnie po poludniu sie rozpogodziło ale tez juz jesien czuc.
Zarezerwowałam dzis nocleg w jastrzebiej górze, 8 dni sami nad morzem nawet chłód mnie nie przeraza mężu nawet dzis stwierdził że noze w trójeczke wrócimy ot taka planowana wadkaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 19:53
lenka123321 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej.melduję tylko ze zyje.nie mam jakos weny zeby nadrobic wszystko :* mojego polamalo i bzykalismy sie tylko dzien przed owulka ( no aale coz. Mozeee jakims fartem sie uda. Choc watpie :* pozdrawiam was wszystkie. Jakoes nowosci? jakoes pozytywy??
-
Niektóre z was robią takie ładne przerwy w notatkach np. prostą linie. Powiecie mi jak ? Rubi u Ciebie taką widziałam
-
LidziA89 wrote:Niektóre z was robią takie ładne przerwy w notatkach np. prostą linie. Powiecie mi jak ? Rubi u Ciebie taką widziałam
Jeżeli odpowiada Ci taka jak u mnie to skopiuj sobie ją z mojej notatki, między tekstami zrób enter wklej i znów zrób enter -
dobra już wyczaiłam jak robić odstępy tylko ta prosta ciągła linia u Rubi mnie intryguje
edit: Dobra już wiem jakWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 21:22
-
Witam sie i ja
Jeszcze w lozku bo mi sie nie chce wstac ale chyba trzeba bedzie. Nie wim czemu progran nie chce mi wyznaczyc owu wiec zrobilam to sama.
Milego dnia -
Cześć dziewczyny
U mnie słońce i całe... 11 stopni... W pracy nie lepiej, aż 18 mam... Masakra jakaś. Grzać jeszcze nie grzeją (dopiero od października), a ja już zamarzam
Gdzie jest lato ja się pytamemilkag lubi tę wiadomość
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
nick nieaktualny
-
natt wrote:Aaaaaaaaa! U mnie w nocy dziś było 6 stopni! wtf?!
Zimno, zimno, zimno!
No niestety koniec lata, jesień się zaczyna - przynajmniej pogodowo...
A do sezonu grzewczego jeszcze daleko Czas chyba odkopać i uprać grubsze sweterki.Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
nick nieaktualnyU mnie w nocy było tylko 4 st Ja nie znoszę zimna:P Zmarzluch ze mnie jak nie wiem, a jak spadnie śnieg i muszę gdzieś wyjść to aż mi się płakać chce
A powiedzcie mi dziewczyny które sobie już jakiś czas mierzą temperaturę czy jak będzie owulka to jednorazowo temperatura podskoczy? -
Lidzia nie sądziłam, że moje notatki będą intrygujące "używałam" do tego myślnika dolnego bądź jak niektórzy mówią podłogi
Marlena, ja piłam z zakrytym nosem...nic nie czuć była dopiero jak puściłam nos to wiadomo że ble.... a po co robiłaś to badanie?Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
kwiatuszek789 wrote:Ostatni musi byc szczesliwy trzymam kciuki aby pozytywnie sie zakonczył
U mnie po poludniu sie rozpogodziło ale tez juz jesien czuc.
Zarezerwowałam dzis nocleg w jastrzebiej górze, 8 dni sami nad morzem nawet chłód mnie nie przeraza mężu nawet dzis stwierdził że noze w trójeczke wrócimy ot taka planowana wadkanatt, kwiatuszek789 lubią tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Mistia wrote:A powiedzcie mi dziewczyny które sobie już jakiś czas mierzą temperaturę czy jak będzie owulka to jednorazowo temperatura podskoczy?
Podskoczy i aż do okresu (czasem jeszcze kilka dni w trakcie okresu) będzie wyższa. Podejrzyj wykresy innych dziewczynMistia lubi tę wiadomość
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
nick nieaktualnyRubi wrote:kochana ciągle czytam Twoje wpisy...i czuję że ta praca to taki kamuflaż żeby się nie nakręcać, że niby wszystko odkładasz, ale w rzeczywistości to czekasz na niespodziankę... więc życzę Ci tego z całego serca...mój pimpek w brzuchu trzyma za Ciebie kciuki...i ja też <3<3
O tak! Zgadzam się z Tobą Elka!
Niech ta niespodzianka spadnie na Ciebie jak i na mnie, planowana ale niespodziewana. -
nick nieaktualnyCześć mam pytanie 16 sierpnia test wskazał 2 krechy. 19 sierpnia zrobiłam bete wyszła 688,900 czyli potwierdziła ciąże wczoraj zrobiłam druga bete i wyszedł wynik 1427,00 i progesteron i wyszedł 12,10 ng/ml i martwię się czy nie jest on za mały ?
-
Angela a nie masz norm na wynikach? Pewnie nasze ciążówki beda wiedziały ale wiecej info to na fioletowej chyba by bylo.
Elcia, Natalcia dziekuje za miłe słowka
U mnie to jest tak ze w pełni swiadomie to nie chce sie starac ale maly "przypadek" z wakacji moglabym przywiezc Świadomie nie chce bo żebym nie miala kiedys do siebie pretensji ze przez moja niecierpliwosc przeleciała mi praca przed nosem.Rubi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny poradźcie bo juz załamke łapie... Dziś mam 17 dc i popołudniu zauważyłam u siebie słabe różowo-brązowe plamienie Nigdy tak nie miałam w środku cyklu. Coś tam mnie pobolewa podbrzusze ale nie jak na okres. Myślicie ze to plamienie okołoowulacyjne? Miała któraś już tak?
-
Witajcie...dawno mnie tu nie było...
Mistia ja odkąd lekarz potwierdził mi owulaję ( dokładnie w czerwcu)co miesiąc miewam plamienia w środku cyklu... przypuszczam, że właśnie są one owulacyjne. Miałam kilka monitoringów z rzedu... w cyklach bezowulacyjnych nie plamiłam a w pierwszym cyklu z potwierdzoną owulacją plamiłam zaraz po owulacji, teraz co miesiąc mam te plamienia... z jednej strony dobrze bo przynajmniej wiem, że owulka jest no i kiedy
A co do samych plamień to bywaja różne raz delikatne raz troche mocniejsze, ale zawsze jeden dzień i bez potrzeby podpaski, tylko wkładka wystarczy. Myśle, że choć trochę pomogłamMistia lubi tę wiadomość