Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
I dziś kolejny pochmurno-deszczowy dzień W weekend podobno też ma padać I z wycieczki raczej nici
A wy jakie macie plany na weekend?Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
Hej dziewczyny ja czekam na zaproszenie od Darii bo inaczej nie moge sie tam dostac.
Co do planow ma weekend to mam poprawke w sobote z Prawa Administracyjnego i szczerze nic nie umiem wiec wogole sie zastanawiam czy isc. -
Hej
Ja chyba zeswiruje niedlugo! Nawet przez jeden dzien urlopu nie wyspalam sie! Na wyjezdzie wczesnie sie budzilam bo gdzies jak spie to tak mam a teraz w domu od samego switu matka napieprza garami w kuchni. Niby mieszkamy w blizniaku ale jej kuchnie i moja sypialnie rozdziela sciana wkurw od rana mam
Lidka poucz sie dzis troche i sprobuj. Dasz rade zaliczycWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 09:02
-
Witajcie
Mi też nie otwiera się ta stronka. Wysłałam zaproszenie Darii i czekam na dopisanie do grupy
*
Mnie dziś naszło na szarlotkę. Mąż uwielbia Dziś pierwszy raz postanowiłam zrobić samodzielnie Jakoś jeśli chodzi o pieczenie to piekarnik nie chce ze mną współpracować pomimo moich dobrych chęci. Ale mam nadzieję, że dziś mi wyjdą moje wypieki -
LidziA89 wrote:Hej dziewczyny ja czekam na zaproszenie od Darii bo inaczej nie moge sie tam dostac.
Co do planow ma weekend to mam poprawke w sobote z Prawa Administracyjnego i szczerze nic nie umiem wiec wogole sie zastanawiam czy isc.
Współczuję! Wszelkie administracyjne dziedziny prawa mnie powalają na łopatki. Ale miałam do nich szczęście i np. kpa, które na mojej uczelni ludzie zdawali po 5-6 razy zaliczyłam za pierwszym razem -
jolaaa89 wrote:Witajcie
Mi też nie otwiera się ta stronka. Wysłałam zaproszenie Darii i czekam na dopisanie do grupy
*
Mnie dziś naszło na szarlotkę. Mąż uwielbia Dziś pierwszy raz postanowiłam zrobić samodzielnie Jakoś jeśli chodzi o pieczenie to piekarnik nie chce ze mną współpracować pomimo moich dobrych chęci. Ale mam nadzieję, że dziś mi wyjdą moje wypieki
Ja generalnie uwielbiam piec, i się nawet przez jakiś czas zastanawiałam się czy nie przekwalifikować się i nie robić tego zawodowo ale są takie dni kiedy po prostu człowiek nie powinien nawet zaczynać Teraz nie piekę w ogóle bo i tak nie mam na nic ochoty a nawet jak mi się wydaje, że mam to się mylę. Ogólnie mdłości zaczynają mnie lekko dobijać ale nie będę narzekać. Mam co chciałam -
Rubi wrote:hej Wam....Daria ja Cię nie mogę dodać do znajomych:( nie wiem pierwszy raz się mi tak dzieje..;/
ja mam tak samo ;( dlatego wysłałam jej wiadomość -
adk_1989 wrote:Współczuję! Wszelkie administracyjne dziedziny prawa mnie powalają na łopatki. Ale miałam do nich szczęście i np. kpa, które na mojej uczelni ludzie zdawali po 5-6 razy zaliczyłam za pierwszym razem
Najgorsze jest to że ja przy tym zasypiam. Próbuje się uczyć i kima. Po prostu masakra ! Ale cóż jakoś to przeżyje mam nadzieje że jakoś uda mi się to zaliczyć. -
a ja z innej beczki....chciałam jutro iść do kina...ale czytam ten repertuar...i jest wielkie gówno...jakieś dzwoneczki, samoloty i inne dziwactwa;/ no nic nie ma...jedyne w miarę co mnie zainteresowało to " zanim zasnę" może Wy macie jakieś info o ciekawym filmie?Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Cześć Dziewczyny. Widziałam, że coś na fejsie się dzieje, zaraz się zorientuję w temacie. Jestem wypompowana. Spałam tylko 4h. Zaraz chyba się położę, żeby troszkę odespać zanim mąż wróci. A jeszcze obiad będę musiała zrobić. A co do wypieków to ja już od dobrych 2 lat nie piekę, bo mamy 25cio letni piekarnik, który jest już rozszczelniony i ciepło ucieka. Nic nie wychodzi. Ale mamy w planach remont to i nowy piekarnik będzie
Marronek lubi tę wiadomość
-
Rubi wrote:hej Wam....Daria ja Cię nie mogę dodać do znajomych:( nie wiem pierwszy raz się mi tak dzieje..;/
Ja mam dokładnie ten sam problem. Myślałam, że jestem jakaś dziwna i nie potrafię znaleźć odpowiedniego przycisku ale jednak nieRubi, LidziA89 lubią tę wiadomość
-
Rubi wrote:a ja z innej beczki....chciałam jutro iść do kina...ale czytam ten repertuar...i jest wielkie gówno...jakieś dzwoneczki, samoloty i inne dziwactwa;/ no nic nie ma...jedyne w miarę co mnie zainteresowało to " zanim zasnę" może Wy macie jakieś info o ciekawym filmie?
Wierz, że u mnie też grają praktycznie same bajki dla dzieci? Ciekawe dlaczego? Ale widzę, że grają jeszcze "Lucy". Moja mama była i bardzo jej się ten film podobał. Może się wybiorę jutro -
Oj tam zaraz bajki. Niektóre z nich są nawet fajne
Mnie się Samoloty czy HTTYD podobało
Elu tego filmu co piszesz to nie znam. My się na Sin City wybieramy w weekend, to ten mogę ewnetualnie Ci zrecenzowaćHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
spoko ja byłam ostatnio na Mikołajku z kuzynką nawet się pośmiałam....ja nie jestem fanką sience fiction (nawet nie wiem czy dobrze napisałam:P) i np. hobbity i jakieś resident evil to nieeeee:P mój mężu zawsze ma przechlapane bo ja z nim nie chodzę na takie filmy:P więc sin city odpada:P
Marronek lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️