Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Gdzieś czytałam ze plamienia mogą oznaczać to że macica się rozciąga, nie muszą oznaczać najgorszego z reszta Rubi chyba ostatnio tez to pisała. Będzie dobrze kochana :* trzymam kciuki !
-
nick nieaktualny
-
Mistia...jeśli jutro się utrzyma leć do lekarza...ja mam przez całą ciążę jakieś plamienia...oczywiście za każdym razem się boje, ale nic złego one nie spowodowały dotychczas i wierzę, że tak już zostanie...więc nie denerwuj się na zapas będzie wszystko dobrze...Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Mogę Ci podać tylko powiedzieć, że mój lekarz kiedy go pytałam co mam robić jak bym zaczęła plamić kazał mi się położyć i odpoczywać. Dopóki nie ma krwi i/ albo ostrego bólu brzucha nie panikujemy. Jego zdaniem kiedy kobiety we wczesnej ciąży przyjeżdżają na oddział z plamieniem to tak naprawdę właśnie leżą i odpoczywają bo ilość progesteronu jaka jest im podawana i tak nic nie zmieni bo jest za mała. Ale to tylko opinia mojego lekarza prowadzącego.
-
Witam się w ten słoneczny poniedziałek
Jakoś tak wygodniej mi pisać tu niż na fejsie - kwestia przyzwyczajenia pewnie No i tu kojarzę która jest która
Mistia, spokojnie Zaufaj naszym ciężarnym. A jak się bardzo niepokoisz to zawsze możesz się przejść do lekarza
A ja się zaczynam stresować przed dzisiejszą wizytą... Mąż stwierdził, że chce wejść ze mną. Jak to stwierdził, to nie to samo co ciążowe USG ale chce się przyzwyczaić do widoku na przyszłośćHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
Ja równiez witam
Ja tez mam dzis wizyte. Standardowo monitoring zobaczymy ja rosna pecherzyki po clo -
adk_1989 wrote:Moj też był ze mną parę razy jeszcze przed ciążą. To fajnie, że chce się zaangażować, myślę że powinnaś mu na to pozwolić
Pozwoliłam, od razu się zgodziłam
Pierwszy raz wejdzie ze mną do gabinetu. Wcześniej to siedział w poczekalni, albo w... domu/pracy.
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
LidziA89 wrote:Ja równiez witam
Ja tez mam dzis wizyte. Standardowo monitoring zobaczymy ja rosna pecherzyki po clo
A to ja już sprawdzenie czy pękł, ale... sądząc po dzisiejszej temperaturze to pękłHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
nick nieaktualny
-
No proszę
Dziś u nas jakiś dzień odwiedzania ginekologów chyba jestHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
dziewczyny trzymam kciuki za wasze wizyty!!! niech Wam pękną pęcherzyki, przyjdzie owulacja potwierdzą się dwie kreski i w ogóle czekam na same pozytywne info!
powiedzcie mi jak się nazywa nasza gr na fb to ją znajdę i się spróbuje wprosić, to może mnie któraś przyjmie, bo Daria o mnie zapomniałaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2014, 11:50
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Rubi wrote:powiedzcie mi jak się nazywa nasza gr na fb to ją znajdę i się spróbuje wprosić, to może mnie któraś przyjmie, bo Daria o mnie zapomniała
Friends, ale to jest grupa tajna... więc nie wiem czy Ci wyskoczy.
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka