Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
jolaaa89 wrote:Dzięki Jak @ mi się skończy to spróbuję chociaż jeden cykl Jak nie będę potrafiła rozpoznać jaka jest, to sobie odpuszczę
Cóż w pierwszym cyklu nie zawsze udaje się idealnie rozpoznać wszystkie 3 parametry. Zawsze możesz zapisywać tylko jeden z nich - ten którego jesteś pewna, a reszty się uczyćHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
Hej Dziewczyny
Dawno mnie tu nie było musiałam trochę odpocząć bo zaczynałam wariować ale wróciłam do formy i jestem pozytywnie nastawiona. Za mną 2 cykl pp dziś wykonałam badania hormonów jutro wyniki a 24 września mam wizytę u lekarza. Nowy...trochę się stresuje ale ogólnie ma dobre opinie m.in. jest od niepłodności, zagrożonych ciąż. Mam nadzieję, że tym razem nie zawiodę się na lekarzu! Trzymajcie kciuki aby było dobrze
Gratuluję nowym mamuśkom
Widzę, że jakieś spiny były ale nie wczytywałam się już za bardzo
Elcia Kochana Trzymaj się, pamiętaj tym razem Musi się udać!!!!! -
Hahaha Magda, no nie mogę... Dzięki za kopniaka Lidka dzięki za zdyscyplinowanie wreszcie ruszyłam z miejsca. Zaczęło się kulać.
Czekoladko trzymam kciuki!
A w temacie obiadu to my też śmieciowo, bo nie mam czasu ani chęci dzisiaj pichcić. Jutro to jakoś małżonkowi wynagrodzę. Jakieś kotlety mu zaserwuję to mi wybaczy
Lecę dalej wojować, ale na pewno jeszcze nie raz dziś zajrzę -
nick nieaktualnyNo i wróciłam. Boże jak ja nie lubię zakupów! Zresztą teraz to nie ma sensu za dużo kupować bo pewnie wkrótce dupa urośnie mi do rozmiaru XXXXL czyi jak to mówi mój M xxxXtraLaska.
Kupiłam dwa cyconosze z miseczką D...! Normalnie nosiłam B a przed okresem C. Jak tak pójdzie dalej to do porodu dobiję do G.
Kupiłam sobie sweterek - podsyłam Wam linka ten w kolorze musztardowym.
http://www.bershka.com/ie/en/woman/woman/sweaters-%26-cardigans/bershka-zipper-jacket-c1132028p4273504c644.html
Oprócz tego zakupiłam cztery sukienki- trzy dla teściowej i jedną dla mamy, wszystkie po trzy euro za sztukę więc prawie jak za darmo! Taka dobra córka ze mnie!
Jola z tą szyjką to nie pomogę bo ja nie ogarniałam zbytnio. Próbowałam ale jakoś mi nie szło i dałam sobie spokój.
Jestem za spotkaniem. Mówcie co i jak i ja się piszę. -
No i już po wizycie
Prawy jajnik czysty, za to na lewym... ładny 20 mm pęcherzyk No i ładne endometrium - całe 8 mm (jak na mnie ogromne ).Testy ovu już kupiłam, za chwile wykonam pierwszy, a 3 dni po pozytywnym teście mam iść na USG zobaczyć czy na pewno pęcherzyk pękł. Według Pana Doktora może to być nawet dziś i... zalecił się mocno postarać
Co do obiadku to u mnie dziś tradycyjnie - zdrowo
Ziemniaczki, kalafior, brokuły i fasolka na parze A do tego pstrąg w folii z piekarnikanatt, czekolada, kwiatuszek789 lubią tę wiadomość
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
natt wrote:No i wróciłam. Boże jak ja nie lubię zakupów! Zresztą teraz to nie ma sensu za dużo kupować bo pewnie wkrótce dupa urośnie mi do rozmiaru XXXXL czyi jak to mówi mój M xxxXtraLaska.
Kupiłam dwa cyconosze z miseczką D...! Normalnie nosiłam B a przed okresem C. Jak tak pójdzie dalej to do porodu dobiję do G.
No to tak jak pisałam wcześniej Miseczkę G znajdziesz bez problemu w Dalii
Tylko dbaj ładnie o piersi aby Ci się rozstępy nie porobiły i aby potem nie zrobiły się z nich sflaczałe balony
nick nieaktualny
-
natt wrote:Madzia olej obiad, idź serduszkować!
Do tego potrzeba męża, a on teraz na spacerze z psem
Wróci, zjemy, potem prysznic i... zobaczymy co dalej W końcu dostałam grę to może w nią wreszcie zagramy
natt lubi tę wiadomość
natt wrote:No i wróciłam. Boże jak ja nie lubię zakupów! Zresztą teraz to nie ma sensu za dużo kupować bo pewnie wkrótce dupa urośnie mi do rozmiaru XXXXL czyi jak to mówi mój M xxxXtraLaska.
Kupiłam sobie sweterek - podsyłam Wam linka ten w kolorze musztardowym.
http://www.bershka.com/ie/en/woman/woman/sweaters-%26-cardigans/bershka-zipper-jacket-c1132028p4273504c644.html
Oprócz tego zakupiłam cztery sukienki- trzy dla teściowej i jedną dla mamy, wszystkie po trzy euro za sztukę więc prawie jak za darmo! Taka dobra córka ze mnie!
Jola z tą szyjką to nie pomogę bo ja nie ogarniałam zbytnio. Próbowałam ale jakoś mi nie szło i dałam sobie spokój.
Jestem za spotkaniem. Mówcie co i jak i ja się piszę.
A Tyż chcę taki sweterek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 19:27
-
Dariaa wrote:https://www.facebook.com/groups/709438779110789/
będę wtedy z wami aktywniejsza
ZAPRASZAM NARAZIE TAKA NAZWA POTEM WSPÓLNIE POMYSLIMY NAD INNĄ
Zapisana
Mąż musiał jeszcze pojechać do teściów... Poczekam na niego z wamiHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
Dobra dziewczyny, ja idę z psem
A potem mężuś wraca, więc... do spisania jutroHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka