Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczynki! Większość pozytywnych wiadomości od Was napływa. Rubi dobrze, że już wszystko ok, dbaj o siebie i uważaj.
U mnie już 19 tydz. w poniedziałek miałam wizytę, dzidziuś zdrowy, duży, płci nadal nie znam. Zawsze się chowa;) Najważniejsze, że rozwija się prawidłowo.
Pozdrawiam Was kochane i jak zwykle życzę powodzenia!
A trol niech spada:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2014, 23:37
kwiatuszek789 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO żesz w mordę, co za poruszenie! To się trol zdziwił pewnie.
Wybaczcie ale zalecę egoizmem, oleje Was i idę spać. nie no żartuję.
Ela bardzo się cieszę, że z Bobasem wszystko w porządku.
Januszkowa dobrze wiedzieć, że u Ciebie też wszystko elegancko.
Jola myślę, że to badanie wiele Ci wyjaśni. Nawet jeśli nie pójdzie po Twojej myśli (czego oczywiście nie życzę...) to przynajmniej będziesz wiedziała jakie podjąć kroki dalej. Trzymam kciuki.
Madzia zaczynam trzymać kciuki już dziś za obronę więc na bank dasz radę.
Pola to owulka! Na bank, czuję to!
A teraz zawijam dupę do wyra bo czuję, że łapie mnie choróbsko... Katar i gardło mi dokucza. Nie dobrze.
Dobranoc dziewczyny!Januszkowa lubi tę wiadomość
-
Marronku to smaze jutro wiecej nalesnikow
Asia super ze wszystko z Bejbikiem dobrze Jeeezu juz 19 tydzien o_0 jak ten czas leci szybko!
Natt odpoczywaj zeby Cie jakies dziadostwo na dobre nie dopadlo!
DobranocWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 00:22
Januszkowa lubi tę wiadomość
-
Witam się i ja
Natalko - odpoczywaj, może napij się herbatki z miodem lipowym (dobry na przeziębienia). Dbaj o siebie i maluszka
Dorotko - o której mogę zgłosić się po naleśniki
Też ten wątek trolla widziałam i... zastanawiam się czy tam nie napisać, żeby dziewczyny się nie przejmowały bo to kolejny troll. No ale... trollowi chodzi o to, żeby ktoś odpisywał. Chyba do wątku osoby podszywające się/trolle ją zgłoszę.Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny.
Ja też chcę naleśnika! Najlepiej z nutellą i bananami!
Mam dziś wolne i oczywiście od szóstej nie mogłam już spać.
Faktycznie troll troluje dalej i psuje ludziom krew. Nie wiem czy widziałyście jej post na forum o żalach i pretensjach więc pozwolę sobie przytoczyć :
' A skoro to temat do wyrzucania żali to ja też je z siebie wyrzucę...
Wkurzają mnie takie dziewczyny co mają już nie raz nie jedno dziecko, które zwykle przyszło bez problemu a potem chcą kolejne mija miesiąc czy drugi i nagle wielka rozpacz bo jak to?
Rekordzistką była tu dziewczyna co miała już 4 (!) dzieci, chciała piąte i narzekała, że przecież zawsze od razu zachodziła a tu w już 2 cykl starań i nic... Noż kurwa mać!
Albo te teksty dziewczyn mających dzieci - wasz ból jest mniejszy niż nasz, bo my wiemy jak to jest być w ciąży jak to jest móc trzymać maluszka. my wiemy za czym tęsknimy a wy nie!
Jakbym mogła to bym tym laską przywaliła z plaskacza, najlepiej krzesłem...'
dla mnie przedstawia ona zerowy poziom człowieczeństwa.
Chyba napiszę tam do dziewczyn żeby zignorowały co ona pisze bo szkoda nerwów. -
Też widziałam ten post - co ciekawe zdobył trochę polubień, więc część dziewczyn się z tymi poglądami zgadza... Albo polubienia dostała ze swoich innych fikcyjnych kontHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Dzień dobry
Wiecie co, mam wrażenie, że ta cała Yuno chyba jednak osiągnęła swój cel. Udało jej się wywołać poruszenie i pewnie u niejednej w jakimś stopniu poczucie winy. Ja udzielam się tylko w tym jednym wątku więc nie jestem na bieżąco z jej popisami, ale po tym co zacytowała Natalia stwierdzam, że faktycznie coś jest z nią mocno nie tak... Zresztą tutaj też zrobiła niepotrzebne zamieszanie. Mimo wszystko myślę, że najlepiej ignorować takie zachowanie, bo każda odpowiedź na jej zaczepki tylko powoduje, że ma większą motywację do "działania". Niektórzy po prostu lubią siać zamęt. -
nick nieaktualnyDla mnie to nie pojęte... W życiu by mi przez myśl nawet nie przeszło coś w stylu 'w czym jesteś ode mnie lepsza, że jesteś w ciąży a mnie się nie udało, nienawidzę cię'.
Nawet gdy się starałam. Ok, bywało, że informacje o ciąży innych wzbudzały we mnie emocje ale bardziej takie 'co jeszcze mogę zrobić żeby i mnie się udało' i naprawdę szczerze się z każdej takiej ciąży cieszyłam. Niestety czasem w ludziach brak życzliwości i zwykłego człowieczeństwa... -
nick nieaktualnyCholera przez to wszystko zapomniałam się Wam pochwalić, że kupiłam wczoraj bilety i za miesiąc lecę do mamy i siostry na 9 dni! No bo potem to pewnie nie polecę aż do czerwca lub lipca... Już się nie mogę doczekać!
Mam nadzieję, że wrócę już wtedy do normalnego jedzenia i apetytu i przez dziewięć dni będę się obżerać mamusinymi smakołykami. -
Natalcia super, ze sobie odpoczniesz w rodzinnym domku wszyscy juz wiedza o ciąży czy dopiero ozajmisz rodzince?
Na naleśniki zapraszam na podwieczorek bo jak zwykle cały czas cos a musze dogotowac kompotu bo jabłka prawie wszystkie wyjadłam i dla nas wszystkich nie starczy także kolo 17 zapraszam
Dziewczynki chyba jakiś przełom jest i na 90% podjelismy decyzje o staraniach pełna para ze wspomagaczami. Jak to stwierdzilismy - je**ć prace jak nie ta to inna myślimy zrobic sobie prezent na wigilie zobaczymy jak to sie uoze, wróce do pracy po urlopie i zobacze co słychac i zdecydujemy
A co do trolla to hmm, nasiała zametu ale tak na prawde ujawni sie teraz sporo dziewczyn, ktore maja takie zdanie jak ona wiec bedzie wiadomo kogo unikac na OF -
natt wrote:Cholera przez to wszystko zapomniałam się Wam pochwalić, że kupiłam wczoraj bilety i za miesiąc lecę do mamy i siostry na 9 dni! No bo potem to pewnie nie polecę aż do czerwca lub lipca... Już się nie mogę doczekać!
Mam nadzieję, że wrócę już wtedy do normalnego jedzenia i apetytu i przez dziewięć dni będę się obżerać mamusinymi smakołykami.
A mdłości masz po wszystkim co jesz, czy tylko po niektórych rzeczach? Bo moja ciocia jak była w ciąży (zarówno pierwszej jak i drugiej) musiała przejść na dietę gotowaną i praktycznie zero przypraw. Jak zjadła coś usmażonego lub mocniej przyprawionego to... od razu lądowało to w toalecie. A z napojów to tylko wodę mogła pić, względnie herbatę z jedną łyżeczką cukru (ale to już od dnia i humorów lokatora zależało )Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 12:27
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
kwiatuszek789 wrote:Na naleśniki zapraszam na podwieczorek bo jak zwykle cały czas cos a musze dogotowac kompotu bo jabłka prawie wszystkie wyjadłam i dla nas wszystkich nie starczy także kolo 17 zapraszam
To ja proszę o odłożenie kilku dla mnie na potem
O 17:15 mam wizytę u gina.Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
Wiecie co mi się wydaje, że Yuno jest po prostu bardzo nieszczęśliwa. Nie wrzucałabym jej do kategorii troli. Jej wypowiedzi są raczej spójne (jak na ten etap oczywiście). Chociaż może macie rację bo ma raptem 3 wpisy na całym forum i każdy jeden do hejt. No nieważne. Nie ma się co przejmować. Ważne, że my się ze sobą czujemy dobrze
kwiatuszek789 lubi tę wiadomość
-
kwiatuszek789 wrote:Kurde fajnie by było kiedys sie spotkac tak wszystkie razem
Już kiedyś chyba rozmawiałyśmy na ten temat. Tylko nie pamiętam na czym stanęło (ach ta skleroza).Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka