Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda tez boje sie za wczesnie ale troszke mnie to nakrecilo bo tak na prawde nie wiem kiedy byla ta owulka. Zaznaczylam ja mniej wiecej. Od wczoraj rana jestem na dupku (2x1) to plamienie samo z siebie nie powinno sie pojawic. Bynajmniej nigdy tak nie mialam. No nic, czekam dalej
Oby Twój nowy endo okazal sie dobry. Każdy lekarz ma inne podejscie do każdej osoby wiec moze cos zmieni u Ciebie na lepsze -
Magda ja mam ten 520 z taka pomarańczową etykietką. A brałam od tego dnia, gdzie już nie miałam żadnego krwawienia do wizyty u gin kiedy się dowiedziałam, że już jest po owulacji czyli do 13 dc.
*
Dorota może akurat implantacyjne trzymam kciuki.
U mnie raczej nic z tego myślę, że jakby coś było to chociaż cień cienia bym zobaczyła. Miałam czekać do dnia @, ale nie wytrzymałam, a to wszystko przez te cholerne testy co miałam w domu i przez to, że 21 dc miałam ból po prawej stronie macicy no i ten jajnik prawy też bolał więc zaczęłam się nakręcać. Wiem, że nie powinnam i że robię się powoli jedną z tych dziewczyn u których wszystko jest objawem ciąży, ale ciężko jest myśleć inaczej jak się tak długo stara o maleństwo. -
Miszka widzialam ten topic. Kurcze az sie wierzyc nie chce ze ktoś moze mieć siłe walczyć tak długo o swoje szczescie. Ale ten przypadek jak i koleżanki Madzi są przykładem na to, że nie wolno przekreślac marzeń o macierzystwie i ciąża zaskoczy nas w momencie, w ktorym najmniej sie jej spodziewamy
Madzia wiem, ze stres jest anszym wrogiem. U mnie jest nie tyle stres co zdziwienie i ciekawość. Tym bardziej że to pierwszy cykl z CLO. -
jola nie obwiniaj sie o to ze wkrecasz sobie (albo i nie wkrecasz) objawy. Kazda dziewczyna która pragnie dziecka wyszukuje tych objawów. Jest to złe bo nam szkodzi ale wg mnie jak najbardziej naturalne.
Ja siedze w pracy i nie moge sie na niczym skupic przez te moje objawy. Tym bardziej że przych pobolewa @, a to cos piknie w jajniku a to przeszyje taki ciągnący ból. Tłumacze sobie że nie wyszukuje objawów tylko stwierdzam fakty
-
Miszka - znam tę dziewczynę Od początku jak jestem na forum z nią piszę. Faktycznie jej historia jest niesamowita
Jolu - tak jak mówi dorotka, dopóki nie ma @ jest szansa. Więc dalej trzymam kciuki
Dorotko - owulacje miałaś niby w sobotę/niedzielę, dziś piątek czyli teoretycznie implantacja może być. Ale spokojnie, nie nakręcaj się. Poczekaj parę dni i zróļ testaHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
Temperatura nie daje 100% potwierdzenia ze akurat w danym dniu wystapila owulacja. Ja mam potwierdzona owulacje ze byla przy koncowce ubieglego tyg a wzrost temp mam.dopiero we wtorek. Zrob jutro test i zobaczysz czy krecha bedzie jeszcze ciemniejsza czy zblednie. A najlepiej juz dzialaj bo przed owulka podobno jest skuteczniej.
-
nick nieaktualnyPola coś mi się poknociło, że miałaś owulkę potwierdzoną przez lekarza. No ale co tam, wykres wygląda bardzo ładnie i daje nadzieję na pozytywne zakończenie czego oczywiści Ci życzę.
Dorcia i Madzia nie chcę Was nakręcać i czegoś sugerować ale takie plamienia mogą być jak najbardziej objawem ciąży. U mnie trwały one prawie do 7 tc co oczywiście na początku odczytywałam jako brudy oznajmiające nadejście okresu a potem ginekolog mi tłumaczyła, że często się tak dzieje gdy macica jest silnie ukrwiona podczas wczesnej fazy ciąży. Zresztą miesiąc temu przyszła do mnie koleżanka z tym samym problemem Madzia i też okazało się, że to ciąża jednak była a ona już się zamartwiała, że znów coś nie tak z okresem.
Wiem, że łatwo się gada i doradza ale poczekajcie i zobaczymy co dalej. Chociaż Ty Madziu mogłabyś poczekać kilka dni a jeśli @ się nie pojawi dobrze by było zrobić test... Wiem, że wolisz unikać rozczarowań ale nie ma też co czekać w nieskończoność jeśli termin @ mija.
Trzymam za Was kciuki moje dzielne wojowniczki.
A co do donga... powtarzam i będę powtarzać. Podczas jego brania sprawdzajcie temp bo można go brać tylko od momentu całkowitego ustania krwawienia/ plamienia po okresowego aż do momentu owulacji. Potem nie nie nie!
-
Dajecie dziewczyny nadzieje :* koooochane jestescie :*
U mnie teraz uż nie ma w ogole sluzu tylko sama krew ale najczesniej tylko "wylatuje" jak robie siusiu. Obawiam sie jednak, ze to cos sie popieprzyło znowu. No ale ozostaje tylko czekanie. Aaaa no i brzuch boli typowo jak na @.
Madzia ja juz bym testowała bo może to być plamienie wystepujące zamiast @. Ja bym wolała se rozczarowac niz zachodzic w głowe co sie dzieje. Trzymam kciuki -
Witajcie
Mnie wczoraj mocno bolało podbrzusze z prawej strony, nawet nie wiem czy to jajnik, czy raczej macica. Ból promieniował do pachwiny i do kręgosłupa, momentami nawet do uda, Dzisiaj z kolei rano miałam typowy ból miesiączkowy. A teraz po gorącej kąpieli wszystko przeszło. Ciekawe jak będzie dalej.
Pleasure, zrób test!
Dorotko, mam nadzieję, że lada dzień plamienie przejdzie i zobaczysz II krechy na teście -
hej zrobiłam dzis 3 test owoulacyjny i widać ,że kreska jest słabsza. Wydaje mi sie ,że owulacja jednk była wczoraj;D ale serduszkowalam z mężęm 2 razy rano i wieczoem;D wiec może coś się uda.Dizś oczywiście tez mu nie podaruje hehe biedny;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2015, 12:57