Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się w tym ostatnim dniu w roku
Jeszcze tylko 15 godzin w tym roku zostało
Macie jakieś plany czy postanowienia na nowy rok? A jak postanowienia z zeszłego roku? Udało się spełnić?
Kamila - to dobrze, że to nic poważnego. Nie straszcie nas tak więcej!
Ja wam również dziewczyny chciałam na ten nowy rok, życzyć spełnienia tego jednego, największego marzenia
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
Kamila no to super, że już wszystko w porządku. Nie straszcie nas więcej i dbajcie o siebie
*
Dziewczyny też Wam życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku i spełnienia tego największego marzenia
*
Ja postanowień też nie robię, bo u mnie to się nie sprawdza W każdym razie mam tylko małe życzenie, żeby za rok powitać Nowy Rok we trójkę. A teraz lecę ugotować rosołek na dziś i jutro, a później się bardzo powoli zbierać
*
Trzymajcie się i udanej nocy sylwestrowej Do "zobaczenia" w nowym roku -
nick nieaktualnyW tamtym roku postanowiłam olać noworoczne postanowienia bo same pewnie wiecie jak z nimi bywa. Obiecałam za to sobie, że będę wierzyć, że rok 2014 będzie rokiem spełnionych marzeń i że zrobię wszystko co tylko mogę żeby tak było. Dziś ostatniego dnia 2014 roku z ręką na sercu mogę powiedzieć, że robiłam tyle ile mogłam i że wiara naprawdę czyni cuda! spelnilam wiele marzeń, nie tylko swoich ale też moich bliskich a to cudowne uczucie.
Życzę Wam żebyście miały siłę i wiarę walczyć o swoje marzenia bez względu na to jak nierealne się one wydają.miszkaaa lubi tę wiadomość
-
I ja sie dołączam do życzeń noworocznych i życzę Wam Zielonego Nowego Roku.
A tak przy okazji chciałabym o coś zapytać. Mianowicie OF wyznaczył mi owulke na 15 dc. Chociaż ja byłam przekonana ze powinien wyznaczyć 14dc, bo na to wskazywały objawy. Pytanie moje jest take czy w takim razie spadek temp zwiastuje owulke, zaś pierwszy dzień skoku jest wlasnie w dniu owu? Bo ja myślałam, że wlasnie spadek temp jest w dniu owu, zaś po niej następuje wzrost temp. I juz się troche pogubiłam -
Miszka też się czasami nad tym zastanawiałam ale to tylko system OF wiec tez nie mozna mu wierzyc w 100%. Ja to tylko traktuje poglądowo bo wygodnie wrócic do starego cyklu i wiedziec co i jak. Pewnie tu jest kwestia tempki i o iles musi wzrosnac zby wyznaczylo owulke. Kiedys czytałam ze o 0.2 stopnia. Zapamiętaj sobie tą z 15dc i ciutkę ją zwiększ np o 0,03 stopnia i zobacz czy Ci cos sie zmieni na wykresie a pozniej znowu wpisz tą własciwą
Ja czasami tak kombinuje i obserwuje zarazem co i jak się zmienia pod wpływem niewielkiej roznicy tempki. -
kochane, moja dzisiejsza beta 107,5 - trzykrotnie wyższa od poniedziałkowego wyniku!! w piątek dla pewności pójdę jeszcze raz, a w sobotę mamy pierwszą wizytę u lekarza
wysyłam Wam wiruski i liczę na to, że w styczniu spotkamy się na fioletowoje stronie
[*] 14.09.2014 r.
[*] 08.01.2015 r.
[*] 11.10.2015 r.
[*] 22.12.2015 r. -
My przed chwilą wróciliśmy z kina W sumie to ja już jestem zmęczona i najchętniej poszłabym spać ale wytrzymam do północy, wzniosę toast z mężem, pewnie się wzruszę, bo na pewno będzie życzył nam bobasa. Potem jakiś film, może miłe figle i spać.
Życzę Wam wszystkiego dobrego w nowym roku! Spełnienia marzeń
Oby nadchodzący rok przyniósł nam nasze upragnione skarby... -
Ja wziełam akta z pracy i chciałam troche nadgonic z robota ale oczywiscie prawie nic nie zrobilam. Spac mi sie chce, zmeczmna jestem i szczesliwa ze nie musze teraz gdzies udawac radosnej i skorej do zabawy Nawet nie żałuje, ze nigdzie nie poszliśmy a myślałam, ze tak bedzie
-
U mnie wczorajszy wieczór wyglądał podobnie, ledwo wytrwałam do północy a zaraz po niej poszłam spać. Tera leniuchuje w łóżku przed telewizorem.
A powiedzcie mi jeszcze dlaczego OF nie odlicza mi dni po owulacji? Zauważyłam, ze niektórym użytkowniczkom odlicza, a u mnie nie. -
nick nieaktualnyDzień dobry!
My z M zamówiliśmy wczoraj największą pizzę, której oczywiście nie daliśmy rady zjeść, on wypił piwo i o godzinie 00:07 byliśmy już w łóżku. Za to dziś wieczorem wybieramy się ze znajomymi do indyjskiej restauracji naszego kolegi na porządną kolację.
Miszka o ile się nie mylę to odliczanie po owulacji jest tylko w abonamencie premium. -
Witajcie w nowym roku My go zaczęliśmy chorobą... Na szczęście nic bardzo poważnego, oboje jesteśmy mocno przeziębieni, ale korzystamy z tego, że dziś nigdzie nie musimy wychodzić i leniuchujemy. Ja przed chwilą łyknęłam leki i leżę pod kołdrą.
Miszka, tak, jak pisze Natalka - OF odlicza dni po owu w abonamencie premium. -
Witam sie w tym nowy roku
Myśmy z mężem tez nigdzie nie wychodzili. To kilka fajnych filmów pizza i niezdrowe przekąski
Ale spać koło 2-3 poszłam i nie wiem czy ignorować temperaturkę czy nie... Zaczekamy do jutra jakanedzie.
Miszka - dokładnie, w premium masz ten głupi detektor, statystyki ( ovu Ci wylicza kiedy powinna być owulka a kiedy małpa ) no i liczenie dni po owulacji. Niezbyt opłaca sie premium kupować. Zwłaszcza ze co jakiś czas możesz sama uzbierać punkty na abonament. Ja już 4 albo 5 raz mam abonament premium gratis.Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
WItam sie i ja w szczesliwym dla nas 2015 roku
Obudził mnie mega ból głowy a wypiłam tylko odrobinkę szampna. Chyba zmiana pogody tak zadziałała bo u mnie odwilż.
Ja dzis tempki nie mierzyłam bo szłam spac o 2 i stwierdzilam ze bedzie niemiarodajna. W ogóle musze chyba recznie wstawic owulke na któryś dzień, moze na sobote po świetach bo nie wyznaczy mi dobrze. Chociaz nie wiem jak to interpretować bo gin we wtorek powiedział, ze byla owu pod koniec tygodnia, max jakies 3 dni temu wiec wychodzi na sobote/niedziele ale skok tempki miałam we wtorek dopiero.
Pola dużo zdrówka dla Was
Mi i mężowi dzis sniło sie dziecko jemu, że trzymał na rekach i skromnie mówił "o jakie śliczne dziecko, podobne do mnie" a mi się sniło, ze jakoś dziwnie urodziłam i dziecko sie udusiło obudziłam sie wystraszona i teraz jakos mi to z głowy nie moze wyjść -
Dzięki Dorcia Kurczę, czasem przychodzą takie dziwne sny i męczą człowieka przez pół dnia. Ja też się zastanawiałam, czy nie zaznaczyć ręcznie owulacji, ale sama nie wiem. Moim zdaniem już powinno być po. Dziś zaczęła brać dupka. Ale temp jakoś tak dziwnie się kształtuje, że program nie wyznacza.
-
Dzięki dziewczyny za info. Tam myślałam, że opcja ta jest w abonamencie premium. W sumie liczyć sama potrafię wiec system ni ie musi tego robić za mnie hihi
Pola życzę zdrówka, dzisiaj wolny dzień wiec odpoczywajcie.
Dorotko, czasami złe sny zwiastują dobre rzeczy -
nick nieaktualnyNa przykładzie Poli i Doroty po raz kolejny widać, że nie ma co zdawać się całkiem na program. Owulki potwierdzone przez lekarzy a temp taka sobie a program nic nie zaznacza.
Także wspomagajcie się programem ale też nie ufajcie mu fo końca bo można zwariować.kwiatuszek789 lubi tę wiadomość
-
Tak samo jakbym miała patrzec na sluz - był bardziej lepki i taki kremowy niz typowo owulacyjny. Wpisałam sobie tak dla picu ciutkę wyzsza tempke niz byla wczoraj i zaznaczylo mi owulkę w poniedziałek, jak ja usunełam i wpisałam wyższa tempke na jutrzejszy dzien to nie wyznacza mi owlacji w ogole. I gdybym nie miala owu potwierdzonej to pownie bym juz gryzła pazurki i serduchowała na silę żeby tylko armia była w pogotowiu.
Pola ja też dzis dupka zaczełam brac
W ogóle bede testowała w moje urodziny Miałam nie testowac i zrobic dopiero jakby @ sie spozniala bo nie lubie testów robic ale przy takiej okoliczności licze na prezent