X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
Odpowiedz

Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! :)
    Dorcia, Pola jednak temp w górę! Juhuuuu! :) Dorcia daj znać koniecznie jak tam po monitoringu.

Wyczytałam wczoraj wieczorem na kwietnówkach, że nasza Kamila trafiła do szpitala z krwawieniem...
    Kamila odezwij się, mam nadzieję, że wszystko z Wami w porządku... :*

• D. Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane, u mnie grudzień okazał się szczęśliwy. Wczorajsza beta 37,4 :) jutro powtórka, mam nadzieje, że pięknie urośnie

miszkaaa, natt, kwiatuszek789 lubią tę wiadomość

[*] 14.09.2014 r.
    [*] 08.01.2015 r.
    [*] 11.10.2015 r.
    [*] 22.12.2015 r.
  • kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety tak to jest z kredytami. Ja juz mam historie kredytową bo z moim byliśmy na tyle głupi ze kiedys wzielismy i to duzy kredyt, straciliśmy prace i ciezko było. Teraz wyszliśmy na prosta, mamy jakieś małe raty ale i tak kupe lat trzeba by aby odłożyć na dom. Stwierdziłam, ze nie musi być piekny, ważne aby było w nim szczeście :)

Kamila kurcze mam nadzieje, ze nic złego sie nie dzieje. Daj nam szybko znac. Trzymam kciuki aby wszystko było dobrze!

Po monicie na pewno odezwe sie :) Mega jestem ciekawa co doktorek tam dziś ujrzy :D

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    D. wrote:
    Kochane, u mnie grudzień okazał się szczęśliwy. Wczorajsza beta 37,4 :) jutro powtórka, mam nadzieje, że pięknie urośnie

Gratuluję. <3
    Rozsiewaj teraz ludzkie zarazki, niech się reszta dziewczyn pozaraża. :)
    Trzymam kciuki za dalsze pozytywne wiadomości.

• miszkaaa Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorcia czekamy na wieści!

D. Gratulacje !

wredota lubi tę wiadomość

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • Niecierpliwa Pola Ekspertka

Wysłany: 30 grudnia 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila, czekamy na wieści czy wszytko u Was dobrze! Mam nadzieję, ze tak <3

• jolaaa89 Ekspertka

Wysłany: 30 grudnia 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    D. Gratuluję :)
    *
    Kamila daj znać co i jak. Mam nadzieję, że wszystko w porządku.
    *
    Co do kredytów to na szczęście my nie mamy żadnego, bo byłoby ciężko skoro tylko mąż pracuje, a ja na razie nie. My mamy swoją górę w domu. Na dole teściowie mają sklep. Na razie to nam w zupełności wystarcza. Ważne, że mieszkamy sami, pomimo, że moi teściowie są super i w nic się nie wtrącają. Kiedyś może coś sami wybudujemy, ale to za jakieś 20 lat jak będziemy we dwójkę pracować i będzie nas stać :)
    U mnie dziś 21 dc. Na razie staram się nie doszukiwać objawów. Bolą mnie cycki, jajnik prawy i podbrzusze, ale ja tak mam często więc się nie nakręcam, chociaż wczoraj zakupiłam 2 testy :o. Bardziej staram się myśleć o jutrzejszej sylwestrowej imprezie, żeby nie zwariować. A Wy jakie macie plany na sylwestra?

• miszkaaa Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila przesyłam uściski!!!! <3

Jola zapowiada sie dobrze u Ciebie, ale masz racje nie ma co sie nakręcać.

Jezeli chodzi o plany na Sylwka to nie mamy żadnych, mamy żałobę w rodzinie wiec jutro siedzimy w domu. Swoją drogą będzie to nasz pierwszy sylwester spędzony w domu, zawsze to cos nowego ;)

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • Natka89 Koleżanka

Wysłany: 30 grudnia 2014, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) Ale zimno!!!

D. gratulacje!! :)

Wysłany: 30 grudnia 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My w sylwka w domku siedzimy, nie chde nam sie nigdzie isc. Biore jutro prace do domu żeby troche nadgonić wiec bede miała zajęcie :P

D. gratuluje!

Jola czekaj spokojnie na dzień @, nie ma co sie nakrecac. ja wole byc przygotowana na @ zeby pozniej sie rozczarowac.

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Marronek Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    D. Gratuluje :)

Jolu - trzymam mocno kciuki :)

A my sylwestra tradycyjnie spędzamy w domu z psem :P Pewnie jakiś film obejrzymy, michę popcornu zjemy i grzecznie po północy pójdziemy spać :P

Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
    25.03.2015 - biochemiczna.
    6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).

Naturalny cud w czerwcu 2020 roku :) Spodzewamy się synka :)
  • perelka89 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2016, 01:29

klz920mm8wuzprdr.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojejku, ja nie wiedziałam że wy tu wiecie że u nas coś nie w porządku! Jak bym wiedziała to bym się odezwala duzo wczesniej. Bylo krwawienie, ale niewielkie i jednorazowe. Byłam na noc w szpitalu, wyszlam dzisiaj kolo 11. Z zaleceniem leżenia, mam l4 od dzisiaj. Mój lekarz prowadzący uważa że to lekko odklejające sie łożysko ale lekarz w szpitalu nie potwierdził tego. Najważniejsze że jest dobrze, mąż wziął wolne w pracy i sie nami opiekuje :)

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do kredytów to niestety moim zdaniem są konieczne. My teraz mamy swój drugi hipoteczny. Najpierw kupiliśmy male mieszkanko, spłacaliśmy 4 lata niewielkie raty (korzystaliśmy z rodzina na swoim) i zrobiliśmy male oszczednosci. Po sprzedaży to co nam zostało mieliśmy jako wkład własny w duze mieszkanie, juz nasze wymarzone i docelowe z ktorego nie mamy planów sie przeprowadzać. Niestety bez pomocy banku nie bylo by to mozliwe. Alee jeszcze tylko 29 lat :D

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila, ciesze się, że wszystko w porządku! teraz dbaj o siebie, na zwolnieniu będziesz miała czas na odpoczynek przed narodzinami maleństwa. :) relaksuj sie i dużo leniuchuj!

ex2bmg7yxswzkwmo.png

Wysłany: 30 grudnia 2014, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila super, ze na strachu sie skonczyło :) odpoczywaj teraz duzo niech wróci wszystko do normy :) kamien z serca :)

A ja po monicie. Ładne ciałko zółte widziałam i resztke płynu w zatoce doglasa, powiedział doktorek, że jakies 3 dni temu mogła być uwulka i wykluczył, że była w nocy z Wigilii na I Dzien Świąt. Teraz czekamy na efekty :)

Aaa pytałam tez czy CLO nie uszkodziło endometrium i powiedział, ze na tak wczesnym etapie stymulacji bardzo rzadko upośledza endo. I u mnie jest ok :)

miszkaaa lubi tę wiadomość

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2014, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila zaglądam na kwietniowki pomimo, że się tam nie udzielam i zauważyłam Twojego posta. Cieszę się, że wszystko w porządku. Odpoczywaj i uważaj na siebie i Franka. ;)

Dorcia cóż za dobre wieści! :)
    Trzymam kciuki! :*

Wysłany: 30 grudnia 2014, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I tak pewnie sie nie uda :P jak cos to kolejny cykl tez na clo+monit. Już mam dość świecenia gołym tyłkiem u lekarza :P

klz9io4pkfldzhbc.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tam się nie uda od razu! Nie można się nastawiać, że na pewno się uda ale ttzeba mieć nadzieję. Najważniejsze, że owu była. Teraz nie macie na nic wpływu. Trzymam kciuki!!!!

kwiatuszek789 lubi tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • czekolada Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 00:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane piszę dziś bo jutro zwariowany dzień, praca, szykowanie, impreza.
    Życzę Wam aby 2015 był lepszy od tego co mija, przede wszystkim abyśmy miały siłę i cierpliwość na dalszą walkę aby każdy trud i smutek został wreszcie wynagrodzony a przede wszystkim życzę aby każda z Nas doczekała się swojego potomstwa :-)
    Tym co się udało życzę Wam dużo sił i energii i zarażajcie Nas swoimi wiruskami :-)
    Ściskam Wszystkie <3 <3 <3

Jakub <3
    f2wli09klx6li47m.png
    f2w3rjjgfdv6rpfo.png
‹‹ 363 364 365 366 367 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ