Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
miszkaaa wrote:Karola, nie diagnozuj sie z doktorem Google, bo od tego mozna zwariować. Pójdziesz do giną i wszystko sie okaże. Na pewno będzie dobrze
głową do góry. -
Karolka, Miszka ma racje - nie wyczytuj nic w necie tylko idz do lekarza. Nie zakładaj też, ze lekarz nie bedzie sie na tym znał. Z takim podejsciem to nie bedzie Ci łatwo zajść jak już na początku skreslasz lekarza i sama stawiasz sobie diagnoze.
A do mnie zawitała @. Tzn tak mi sie wydaje, ze to juz ona bo jest całkiem inna niz te krwawienie które mnie męczyło. Co to by nie było od jutra zaczynam znowu z CLO
Strasznie mnie boli prawe kolano i to samo zaczeło bolec, nie uderzyłam sie ani nic i wkurza mnie już to bo uprzykrza zycie -
kwiatuszek789 wrote:Karolka, Miszka ma racje - nie wyczytuj nic w necie tylko idz do lekarza. Nie zakładaj też, ze lekarz nie bedzie sie na tym znał. Z takim podejsciem to nie bedzie Ci łatwo zajść jak już na początku skreslasz lekarza i sama stawiasz sobie diagnoze.
A do mnie zawitała @. Tzn tak mi sie wydaje, ze to juz ona bo jest całkiem inna niz te krwawienie które mnie męczyło. Co to by nie było od jutra zaczynam znowu z CLO
Strasznie mnie boli prawe kolano i to samo zaczeło bolec, nie uderzyłam sie ani nic i wkurza mnie już to bo uprzykrza zycie -
Madzia myślałam, ze nowa staraczka napisała na forum a to Ty
Nie dziękuje żeby nie zapeszyc ale boje sie troche czy nie powtorzy sie sytuacja bo nie dosc ze cykl stracony to jeszcze prawie jego polowa z krwawieniem.
Odczarować to Wy wczesniej mozecie -
Nie to ze panicznie sie boje, to po prostu obawa delikatna biorac leki nie mam juz w sumie wplywu na to jak organizm bedzie "dzialal". Ciesze sie ze juz nowy cykl sie zaczal bo to juz z gorki lepsze to niz czekanie na kolejny a balam sie ze te krwawienie pomieszalo mi cykl bardziej a okazalo sie ze dupek o dzien go przyspieszyl wiec jest ok. Trzeba byc dobrej mysli i Ty Madzia tez musisz wierzyc ze bedzie ok musi byc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 20:14
-
No niestety. "Starym" forumowiczkom się jakoś niezbyt powodzi
Było kilka dziewczyn (nicków nie pamiętam) co wpadło do nas na chwilę a potem po napisaniu, że się udało znikły.
Może się wkrótce coś odmieni…
Madziu, fajnego avatara se ustawiłaś Jesteś fanką a&m, czy taki sentyment z dzieciństwa Ci się włączył?Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
Teraz, konkretnie od lipca zeszłego roku, wyszła w Japonii odświeżona wersja Sailorki - bardziej wierna mandze i nie taka grzeczna jak "oryginalna" wersja znana z TV.
Ja najbardziej lubiłam Makoto - tą z Jowisza
Karolka - pewnie na twoim miejscu robiłabym tak samo, zresztą… kogo ja chcę oszukać. Jak dostaję wyniki i coś jest nie tak (poniżej/powyżej normy) to zaraz szukam, co to może oznaczać. Oczywiście teraz znacznie mniej do serca biorę sobie te wszystkie wpisy i informacje, ale na początku… Przekroczona norma o jedną dziesiątą, czyli coś jest nie tak - szukamy rady na google.
Opanowanie tego jest trudne i niestety przychodzi z czasem. Jak piszesz, jutro masz wizytę u gina. Pierwsza u tego? Czy to jakiś sprawdzony?perelka89 lubi tę wiadomość
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Perelka - fakt, troszkę za dużo. A inne hormony tarczycy miałaś badane?Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
Ja jestem trochę przewrażliwiona na punkcie tarczycy - mam z nią mały problem.
Najlepiej zaczekaj co powie gin. Zawsze możesz też zrobić dodatkowo kilka badań i zapisać się do endo.
TSH dla staraczek powinno być w okolicy 1, do max 1,5-2. Wyższe może utrudniać zajście w ciąże (utrudniać, a nie uniemożliwiać).perelka89 lubi tę wiadomość
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka