Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pereka ja chyba miałam prawie identyczna tarczyce o ile nie ciutke wyższa. Tylko mam skleroze czy mowilam o tym ginowi czy nie bo to skierowanie od internisty było Napisz koniecznie co Ci powiedział lekarz na taaki wynik TSH. Jeśli ten cykl bedzie nieudany to zapytam mojego gina czy nie warto by jej zbadać.
Czekam na podpisanie umowy z compensą na pakiet lux medu i moge biegac po lekarzachperelka89 lubi tę wiadomość
-
Hej ja mam takie tsh jak Ty perełka89 i byłam wczoraj u endokrynologa i powiedziała że dla kobiet które chcą zajść w ciążę najlepiej żeby było 1-2 bo wyższe może hamować owulacje. Przepisała mi eutyrox w najmniejszej dawce. Ale pewnie co lekarz to inna opinia
-
Owulke mam/miaalam przy clo ladna zobaczymy jak teraz bedzie. Wieec jesli tylko to mialoby utrudniac to chyba tragedii nie mam. W nastepnym cyklu zapytam gina o ta tarczyce dla swietego spokoju.
Perelka bede placila 85zl/msc. Przy staraniach i pozniej mam nadzieje w ciazy to bardzo oplacalne bedzie. Wielu lekarzy mam w pakiecie, jak cos to moge wrzucic tu jutro co sie w 4 roznych pakietach zawiera. Tylko warunkiem podpisania umowy jest dobry stan zdrowia i nie mozna byc w ciazy. Dlatego ja na wszelki wypadek wole teraz to wykupic, mimo ze u meza mam pakiet za 25zl (reszte firma doplaca) ale tylko kilku lekarzy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 23:12
-
Dobrze, ze dziewczyny piszecie o tym TSH. Ja mialam robione jakos w zeszłym roku badania: Ogólne morfologia, ob, glukoza, cholesterol i wlasnie tsh. Lekarz rodzinny powiedział,że jest w normie( bo mieściło sie w widełkach) ale dla świętego spokoju odkopie te wyniki i zobaczę dokladnie ile tam było
-
Perełka ja mam TSH 2,38 i moja gin powiedziała, że jest ok. Nie kazała nic z tym robić i nie powiedziała też, że za wysokie albo, że powinno być niższe. Ty masz trochę wyższe ode mnie, ale może też jest ok. To chyba zależy jakie są wyniki z pozostałych hormonów tarczycy. Ja inne też miałam w porządku. Najlepiej zapytać ginekologa.
-
nick nieaktualnyPytacie o pogodę... Mnie dziś zima zaskoczyła... Wstaję rano a tu śnieg! Nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie to, że w Irlandii śnieg to praktycznie jak zjawisko paranormalne. Co prawda nie ma go dużo i pewnie za maksymalnie dwie godziny nic z niego nie zostanie ale pomimo wszystko jest sensacja w kraju.
Byłam dziś rano w szpitalu na spotkaniu z położną. Jak weszłam tam i poczułam szpitalny smród to ogarnęła mnie panika. Na szczęście miła położna powiedziała, że jeśli wszystko jest ok to wypuszczają do domu po porodzie już po 12 godzinach. W razie czego są pod telefonem i przyjeżdżają do domu w każdej chwili jeśli jest taka potrzeba.
Pola może to jednak Ty odczarujesz wątek w tym roku jako pierwsza? -
Witajcie!
U mnie pogoda cudowna już drugi dzień! Może dzisiaj będzie mi się chciało skorzystać i wybiorę się na jakiś spacer
No, mogłyby tu jakieś dobre wieści się pojawić ale nic na siłę, wszystko w swoim czasie. Najważniejsze, że działacie nie siedzicie z założonymi rękoma i nie czekacie na cud! A on się i tak zdarzy! Pola, jak dzisiaj? Lecę do Ciebie na wykres.podejrzeć -
nick nieaktualnyWitam, dołączam się do wątku jako lipcówka '89. My z mężem staramy się już od 7 lat o maleństwo. Za nami już ciąża jajowodowa i dwa poronienia. Od 5 lat cisza. Dwa miesiące temu miałam podejrzenia co do ciąży, ale po tygodniu plamień i <1 hcg stwierdziliśmy, że to fałszywy alarm. Teraz mam 37 dc a okresu brak Z testowaniem poczekam do poniedziałku, ale przez ostatni tydzień chodzę spać o 19, więc może coś z tego będzie.
-
Witajcie
U mnie pogoda w kratkę (chociaż niewiele widzę, bo cały pokój mam zastawiony meblami z kuchni i sypialni i zasłaniają okna ). Jeszcze przed chwilą mocno świeciło słońce, aż poszłam oglądać jak wyszło malowanie sypialni. A teraz zrobiło się ponuro.
Dziewczyny mam prośbę... między 11:00 a 12:00 ma zadzwonić babka i powiedzieć mi czy dostałam pracę. Już mi się żołądek zacisnął. Na rozmowach było sporo osób i wiem, że kilka ma już doświadczenie w podobnej pracy. Ja nie mam. Przyjmą dwie osoby. Bardzo Was proszę trzymajcie mocno kciuki. Baaardzo się zaczęłam denerwować. -
Cześć dziewczyny
U mnie pogoda taka sobie… Zimno, brzydko, ale chociaż nie pada.
Justynka - witaj w naszym gronie
Pola - trzymam kciuki
Kurczę… jeszcze godzina jedzenia mi została Potem do 22 tylko woda, a od 22 już nic nie mogę pić
Coraz bardziej się stresuję jutrem… Najchętniej bym wypiła mocnego drinka i poszła spać, ale… alkohol zakazanyHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
nick nieaktualny