Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Justyna, witaj w naszym gronie
Madziu, wiem, że na pewno do jutra stres Cię nie opuści, ale to dobrze, że będziesz miała zabieg Ja cały czas wierzę, że po nim wreszcie doczekacie się dziecka Poza tym pewnie dowiesz się co do tej pory było przeszkodą, a to też dobrze. Nie będziesz się już zastanawiała dlaczego się nie udaje mimo, że wszystkie wyniki ok. -
nick nieaktualny
-
Dzięki Dziewczyny Tak to właśnie ta praca. Mam tylko nadzieję, że w praktyce wszystko będzie wyglądało tak, jak było mówione na rozmowie, bo wiadomo jak to bywa. Ale jestem dobrej myśli tylko zaczęłam się zastanawiać czy nie poczekać z ciążą... Jakbyśmy się wstrzymali teraz 9 miesięcy to później miałabym już umowę na czas nieokreślony i normalny macierzyński. Z drugiej strony prawda taka, że nie wiadomo jak to będzie. Jak będziemy czekać, a babka i tak nie przedłuży mi umowy to będzie jeszcze gorsza sytuacja. Zobaczę co mąż powie, ale z tego co widzę jest nastawiony na starania i chyba nie chce ich przerywać
-
Gratuluje
Niecierpliwa Pola lubi tę wiadomość
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
Madzia jutro o tej porze juz bedziesz po wszystkim. Trzymam mocno kciuki zeby wszystko było dobrze! :*
Pola straaasznie sie ciesze, ze sie udało z pracą Porozmawiaj z meżem o staraniach i zdecydujcie co dalej. Jakby nie było, ważne, ze macie w sobie wsparcie a razem mozna naprawde wiele osiągnąćWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 18:15
-
Hehehe Jak Was czytam to gęba mi się sama śmieje I pewnie Was ucieszy fakt, że zdecydowałam, że jutro zatestuję. Nawet nie tyle z niecierpliwości, co dlatego, że na jutro planujemy noszenie mebli z powrotem tam, gdzie ich miejsce i stwierdziłam, że lepiej zrobić test i w razie, jakby wyszedł pozytywny poprosić kogoś o pomoc, żebym nie dźwigała.
monika_89, natt, miszkaaa, kwiatuszek789, pleasure lubią tę wiadomość
-
Pola gratuluje pracy Na zasilek macierzynski zawsze mozesz liczyc, nawet jesli ci pracodawca przedluzy umowe tylko do porodu wiec zawsze troche dobrego.A po roku macierzynskiego to sie jeszcze moze wszystko zmienic
Ja mam teraz umowe na 2,5roku i chcialabym zdazyc z ciaza w tym czasie. Ale na stanowisko wrocic to sama nie wiem czy bede chciala - 10-11 godzinne zmiany, wiec jakos ciezko sobie to wyobrazic przy malym dziecku... -
Pola chyba rano posikam sie nerwów jak bede czekała na Twój wynik melduj się jak najszybciej na forum a o której zamierzasz testowac? (pyt. kontrolne aby wiedziec o ktorej pilnowac forum )
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 22:45
miszkaaa lubi tę wiadomość