Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Kochane Na razie weszłam, żeby napisać, że test zrobię po 8:00, jak mąż wyjdzie do pracy. Jakby jakimś cudem był pozytywny chce mu to powiedzieć w jakiś miły sposób a nie w biegu przed wyjściem no chyba, że nie będę w stanie wytrzymać tak długo z sikaniem... Powiem Wam, że po dzisiejszej temp. sama się podekscytowałam. Ale strasznie się boję testu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 08:37
miszkaaa lubi tę wiadomość
-
W sumie dobrze, że się nastawiałam na taki finał, przynajmniej nie czuję jakiegoś wielkiego rozczarowania. Wiadomo, jak już przyszło do robienia testu to trochę miałam nadzieję, ale niezbyt wielką. Poza tym może fakt, że jutro mam szkolenie, a w poniedziałek zacznę nową pracę też trochę odciąga moje myśli na inne tory. Teraz czekam tylko na @ i zaczynamy drugi cykl z clo.
-
Jeśli chodzi o test to wyszedł dziwnie. Zazwyczaj dość szybko tło robiło się białe i nie było śladu drugiej kreski (choć baaardzo się jej doszukiwałam). Za to dzisiaj druga kreska jest widoczna, ale odwrotnie niż powinna być Jest biała na różowym tle.
Na zdjęciu jest to troszkę mniej widoczne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 09:01
-
Pola jak dla mnie to ten test jakiś taki jak nie test. Może wadliwy jest? Nie powinno być chyba tej czerwonej smugi i białej kreski. Ja bym powtórzyła na Twoim miejscu. Albo poczekała może po jakimś czasie zrobi się bardziej klarowny.
Magda trzymam kciuki.
-
nick nieaktualny