Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi sie tez wydaje,ze zabieg miała miec 15stego.
Moja bratowa dla maluszka tez tam wszystko zamawia. Super jest seria ziajki dla niemowląt- natłuszczający plyn do kąpieli jest tak samo dobry jak emoliumWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 12:51
-
Tu mąż Magdy, Magda leży obok i mi dyktuje.
3,5h temu zabieg się skończył, trwał 1,5h. Wyniki szczegółowe będę mieć za jakieś 2 tygodnie, ale na szybko Pan Doktor przyszedł i powiedział 3 rzeczy:
1. Oba jajowody niedrożne - zostały udrożnione
2. Zrosty po lewej stronie - usunięte
3. Ognisko endometriozy w macicy / miednicy mniejszej (nie pamiętam dokładnie, byłam wtedy jeszcze pod działaniem narkozy)
Aktualnie leżę pod kroplówką - jeszcze mnie czekają. Środki przeciwbólowe muszą być mocne bo na razie nic nie czuje. Jestem głodna ale nie mogę jeść, chce mi się pić a mogę conajwyżej lekko zmoczyć gardło.
Dziękuję za miłe słowa i wsparcie.
Pola - nie załamuj się, dopóki małpy nie ma jest nadzieja. Temperatura wygląda obiecująco. Zawsze możesz iść jutro bądź w ppniedziałek na bete.
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
Madziu, bardzo się cieszę, że udrożnili Ci jajowody i usunęli zrosty! Nie wiem co znaczy to o endometriozie, ale wierzę, że to też jest do ogarnięcia. Od początku wiedziałam, że to dobrze, że będziesz miała zabieg Teraz będzie tylko lepiej Trzymaj się dzielnie Długo jeszcze nie będziesz mogła jeść? Pewnie w kroplówkach podadzą Ci coś, dzięki czemu nie będziesz czuła głodu. Dobrze, że już jesteś po Wracaj szybko do formy i do nas! Aa... no i pozdrawiam Cię mężu naszej Madzi
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry Dziewczęta Powiem Wam, że mam mały stresik przed dzisiejszym szkoleniem. Chociaż pewnie większy będę miała w poniedziałek Miałam dzisiaj dziwny sen. Babka szukała dwóch nowych pracowników, a mi się śniło, że na szkolenie zostały zaproszone 4 osoby i jeszcze podczas szkolenia dokonywała selekcji.
-
Madzia cieszę się, że zabieg się powiódł..teraz dochodź do siebie, odpoczywaj no i...wiadomo co dalej dobrze, że w końcu jakieś pozytywne wieści...to przywraca nadzieję..
Pola a Ty odpuszczasz test dziś?Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️