Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam z rana dziewczyny ja już zakończyłam czas owulacyjnuy moze si jeszcze dziś dla pewności skusze na małe co nieco Teraz najgorsze to czekanie 2 tygodnie umówiłam się do ginkologa na przyszły miesiąc jeśli nic w tym miesiącu nie wyjdzie to lutym juz będę szukać przyczyny. Pójde prywatnie więc ie wiem czy zaczekać zeby on zlecił badania czy porobić na własną rękę?
-
Cześć dziewczyny.
My już w domu. Cała obolała jestem. Mam 2 tyg. L4.
Bułeczkę mleczna jem - to najsmaczniejsza rzecz pod słońcem. W końcu od 2 dni nic nie jadłam. Teraz kilka dni lekkostrawne, co by żołądka nie forsować. Nie schylać się i nie nosić rzeczy.
a tydzień na zdjęcie szwów, za dwa na kontrolę.
Za chwile idę spać, bo w nocy nie mogłam - na plecach spać nie umiem, na boku za bardzo bolało + wenflon przeszkadzał (był w łokciu)
Dziękuje wam wszystkim za miłe słowa i wsparcie
Polu - dalej za Ciebie kciuki trzymamWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 11:04
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
hej dziewczynki ja dziś z mężem odebrałam wyniki z tego co się oreintuje sa ok w srode skonsultuje jeszcze z doktorkiem .. wiec ja juz zgłupiałam jaka jest przyczyna naszych nie powodzeń. czekam na@ ma przyjsc jutro. zotało mi do wykonania jeszcze pare badań.Kurde może tez powinnam zrobic to badanie na drożność jajowodów,Mozg mi paruje od tego wszystkiego.;(Madzia tzrymamy kciuki teraz wszystko pojdzie jak z górki trzymaj sie i wracaj do formy...
-
Dzień dobry
Madziu, super, że już wypoczywasz we własnym łóżku Nigdzie nie wypoczywa się lepiej. No może w SPA, ale na to przyjdzie czas, jak już dojdziesz do siebie Jak będziesz miała chwilkę i siły to byłabym wdzięczna jakbyś mi coś napisała o tym inwestowaniu. Kiedyś wspomniałaś, że macie jakieś fundusze inwestycyjne, czy coś, ale ja nie mam o tym zielonego pojęcia i fajnie jakbyś chociaż w dużym skrócie zarysowała jak to wygląda, jakie są zasady i gdzie się opłaca
Blumen, jeśli ostatnio faktycznie mierzysz temp. o stałej porze, tak jak jest zaznaczone na wykresie to ja bym obstawiała cykl bezowulacyjny. Ale jeśli mierzysz jak wcześniej i tylko zaznaczasz stałą godzinę to wykresu się nic nie dowiemy. Bo taki zygzak raczej wskazywałby na to, że hormony szaleją i owulki pewnie w ogóle nie było. Myślę, że dobrze by było, jakbyś w przyszłym cyklu też prowadziła wykres, dokładnie, zawsze o tej samej godzinie od początku do końca. Wtedy zobaczysz jak to naprawdę wygląda. Albo spytaj lekarza o monitoring. To takie moje rady, ale może dziewczyny doradzą coś innego -
Pola ciągle zaglądam do Ciebie na wykres i wypatruje + w polu testu ciążowego
Blumen zgodze sie z tym co Pola napisała. Pomiary o różnych porach są bez sensu. To strata Twojego czasu i nerwów jakie niesie za sobą patrzenie na Twój wykres bo zachodzisz w głowe co sie dzieje, że wygląda jak wygląda.
Dodatkowo kup termometr z dwoma miejscami po przecinku bo z jednym to tez mierzenie bez sensu.
Poczytaj w zakladce BAZA WIEDZY -> PYTANIA I ODPOWIEDZI -> POMIAR TEMPERATURY tam jest kilka odnośników dot. mierzenia tempki. -
Dzień dobry
Powiem Wam, że jestem lekko podekscytowana tym, ze jutro zaczynam nową pracę. Zazwyczaj boję się zmian i bardzo ich nie lubię, ale kurczę, tym razem jestem naprawdę pozytywnie nastawiona Mam nadzieję, że to się nie zmieni po kilku dniach
Życzę Wam miłej niedzieliczekolada lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny