Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
My tesciowa chyba przetestujemy, powiemy o ciazy ale z zastrzezeniem ze to tajemnica. Jak sie ktos dowie to wiadomo ze od niej. A jestem pewna ze powie.
A mnie rozklada przeziebienie gardlo boli, katar wchodzi, zimno mi. A jak na zlosc jutro na chwile do pracy musze isc -
Pola, super wiadomość Gratulacje,że Wam się udało:)
Pola 89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPola no to teraz na urodziny Picollo i ostra impreza.
Mnie też tak przypadło świętować urodziny moje i trzydziestkę męża.
Dorota moja teściowa to jakby ją kroili to słowem nie piśnie. Jak się wydała swojej siostrze przez przypadek jak już byłam w piątym miesiącu to przepraszała mnie kilka dni a ja się śmiałam bo myślałam, że do tej pory to już wszyscy wiedzą i zresztą już tego nie ukrywałam.
Za to moja mama... O Jezusieeee! Zaraz na drugi dzień pobiegła z winem do siostry i każdej koleżanki po kolei pochwalić się, że będzie babcią. Ale ona absolutnie się za plotkarę nie uważa, a w życiu! -
Dorota nie dawaj się przeziębieniu. Do łóżka i wygrzewaj się. Leki teraz masz ograniczone także bezpiecznie walcz z chorobą.
Odnośnie przekazania informacji o ciąży to ja chyba bym nie powiedziała zbyt szybko ani teściowej ani Mamie bo wszyscy w rodzinie, sąsiedzi i ludzie których nawet nie znam by wiedzieli Tylko z drugiej strony jak ukrywać tak fantastyczną nowinę jak człowiek ma ochotę się nią podzielić Mam nadzieję, że niedługo sprawdzę to w praniu i przekonam się jak długo to ukryję -
Z lekow niestety tylko syrop Prenalen moge przynajnmiej z takich bez recepty. Prawdziwego soku z malin nie mam jeszcze sa od gardla tabletki, tez prenalen ale nie kupowalam i w to miejsce zaopatrzylam sie w miod i zrobie sobie z mlekiem i maslem.
Chcialam czosnek podjesc ale moj mezu zjadl bo tez go rozklada choroba i smrod tego juz strawionego mnie rozwala. Kiedys mi tak bardzo nie przeszkadzal jego zapach.
Do tego dzis po bulce slodkiej popitej sokiem jablkowym stalam nad kibelkiem...
Mam nadzieje ze do rana bedzie lepiej -
Polu, a czytałaś książkę?
Bo fanom książki film się strasznie podobał (np. mnie ), a tym co nie czytali wydaje się momentami nudny i ogólnie bez sensu (co to za igrzyska bez igrzysk).
Żeby do końca zrozumieć o co chodzi trzeba znać książkę, bo niektóre sceny są zbyt mało czytelne.Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Paprotko, dziękuję Tak na pocieszenie powiem, że ja też praktycznie w każdym cyklu miałam plamienia. Jak w tym cyklu znów się pojawiły to myślałam, że już przepadło, a jednak mały lokator mnie zaskoczył Także póki @ nie ma trzeba mieć chociaż cień nadziei
A ja teraz muszę wysuszyć włosy i pędzę do apteki po dupka. Doktor odpisał mi wczoraj, że mam brać 3x1. Żałowałam, że nie wykupiłam wcześniej, bo już wczoraj wieczorem bym wzięła, ale zaraz kupię i łyknę
Życzę Wam miłego dnia!paprota lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny!
Ja niedziele spędzam w łóżku, @ już się zbliża, brzuch zaczyna boleć więc dzisiaj leże i odpoczywam
Dorotko, życzę zdrówka, nie daj się chorobie. Zrób sobie mleko z miodem i czosnkiem- najlepsze na przeziębienia oraz pij dużo herbaty z miodem. Jak byłam dzieckiem to moja mama robiła mi syrop z cebuli z sokiem z cytryny i miodem. Brzmi może niesmacznie ale ja bardzo go lubiłam
hmm jeżeli chodzi o informowanie o ciąży to jak kiedyś stanę przed takim dylematem to z pewnością będę chciała poczekać tak myślę, że do 7 tygodnia. Ale znając mnie i mój długi język może wyjść zupełnie inaczej
Miłego dnia
-
Dzien dobry
Ja wrocilam z pracy, zrobilam sobie mleczko z miodem i maselkiem i leze z mezem pod kocykiem. Gardlo juz mniej boli,najgorzej glowa i katar. Ale najwazniejsze ze goraczki nie mam.
W pracy gadali zebym polopiryne wziela ale nieswiadomi sa niczego i tylko usmiechnelam sie pod nosem
Pola ciesze sie ze dupka bedziesz brala. Zawsze jakies zabezpieczenie tym barfziej jak miewasz te plamienia.
Udanego dnia dziewczyny -
zaczełam dziś 43 cykl starań.... ale jestem spokojna dostałam takie tabletki ode lekarze psychiatry że możemy się starać, zmieniła mi ale są bezpieczne, ale zobaczymy może rzeczywiście wszystko ma swój czas, może dzidzia czeka aż kupimy w końcu to mieszkanie i będzie miała warunki? Wszystkim Miłej niedzieli, ja oddaje się lenistwu
POLA jeszcze raz Gratuluję zdrówka dla Was i samych szczęśliwych dni
Dorcia, może zrób sobie syrop z cebuli jak lubisz??
-
jakiś czas temu rozmawiałam z dziewczyną która starała się 4,5 roku podsumowała to słowami że dziś wie że nie ma co przyspieszać widocznie to był dla nich najlepszy czas. Wiem że łatwo się mówi ale bądź silna! Trzymam za ciebie i za pozostałe dziewczyny kciuki.
A jak wam mija niedziela? Ja leniuchuje na całego. Wstyd się przyznać ale jestem jeszcze w pizamie w łóżeczku zaraz trzeba będzie wstać i iść do kosciola pozdrawiam was Serdecznie. Dorotko wracaj do zdrówka!
27.08.2015 (*) cb
08.02.2016 (*) cb