X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
Odpowiedz

Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)

Oceń ten wątek:
  • Pragnąca Przyjaciółka

Wysłany: 28 lutego 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pola, Wspaniała wiadomość <3 Gratuluje Ci i cieszę się ogromnie :) Zdrowych i spokojnych 9 miesięcy Ci życzę :)

Dreambaby do dzieła. Trzymam Kciuki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 09:48

Pola 89 lubi tę wiadomość

• kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My tesciowa chyba przetestujemy, powiemy o ciazy ale z zastrzezeniem ze to tajemnica. Jak sie ktos dowie to wiadomo ze od niej. A jestem pewna ze powie.

A mnie rozklada przeziebienie :-\ gardlo boli, katar wchodzi, zimno mi. A jak na zlosc jutro na chwile do pracy musze isc :-\

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Ellka Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pola, super wiadomość:) Gratulacje,że Wam się udało:)

Lista Staraczek
    https://robotkiszydelkoweivuli.blogspot.com/
    c55fyx8d0vs14fe0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pola no to teraz na urodziny Picollo i ostra impreza. :D
    Mnie też tak przypadło świętować urodziny moje i trzydziestkę męża. :D :D :D

Dorota moja teściowa to jakby ją kroili to słowem nie piśnie. Jak się wydała swojej siostrze przez przypadek jak już byłam w piątym miesiącu to przepraszała mnie kilka dni a ja się śmiałam bo myślałam, że do tej pory to już wszyscy wiedzą i zresztą już tego nie ukrywałam.

Za to moja mama... O Jezusieeee! :D Zaraz na drugi dzień pobiegła z winem do siostry i każdej koleżanki po kolei pochwalić się, że będzie babcią. Ale ona absolutnie się za plotkarę nie uważa, a w życiu! :D

• blumen21 Ekspertka

Wysłany: 28 lutego 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pola serdeczne gratulacje;)

24afed3688.png
  • Pragnąca Przyjaciółka

Wysłany: 28 lutego 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorota nie dawaj się przeziębieniu. Do łóżka i wygrzewaj się. Leki teraz masz ograniczone :) także bezpiecznie walcz z chorobą.

Odnośnie przekazania informacji o ciąży to ja chyba bym nie powiedziała zbyt szybko ani teściowej ani Mamie bo wszyscy w rodzinie, sąsiedzi i ludzie których nawet nie znam by wiedzieli :) Tylko z drugiej strony jak ukrywać tak fantastyczną nowinę jak człowiek ma ochotę się nią podzielić :) Mam nadzieję, że niedługo sprawdzę to w praniu i przekonam się jak długo to ukryję :)

• Pola 89 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorcia, jeśli masz możliwość to pij sok z malin :) Taki prawdziwy.

Natalka, ja będę świętowała urodziny walcząc z pracą inżynierską :D :P

Czekamy na Julię :)
    0d1ye6hhxav2ezmq.png
    [*] 07.03.2015 - 6tc
  • pleasure Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 18:38

Marzec x 2 <3 <3
  • Pola 89 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak Wam mija sobotni wieczór? :) my za moment będziemy oglądać Igrzyska śmierci Kosogłos cz.1. Tak się złożyło, że nie byliśmy w kinie i dzisiaj przyszedł czas, żeby obejrzeć ;)

0d1ye6hhxav2ezmq.png
    [*] 07.03.2015 - 6tc

Wysłany: 28 lutego 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z lekow niestety tylko syrop Prenalen moge :-\ przynajnmiej z takich bez recepty. Prawdziwego soku z malin nie mam :-\ jeszcze sa od gardla tabletki, tez prenalen ale nie kupowalam i w to miejsce zaopatrzylam sie w miod i zrobie sobie z mlekiem i maslem.

Chcialam czosnek podjesc ale moj mezu zjadl bo tez go rozklada choroba i smrod tego juz strawionego mnie rozwala. Kiedys mi tak bardzo nie przeszkadzal jego zapach.

Do tego dzis po bulce slodkiej popitej sokiem jablkowym stalam nad kibelkiem...

Mam nadzieje ze do rana bedzie lepiej ;-)

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Marronek Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polu, a czytałaś książkę?
    Bo fanom książki film się strasznie podobał (np. mnie :P), a tym co nie czytali wydaje się momentami nudny i ogólnie bez sensu (co to za igrzyska bez igrzysk).
    Żeby do końca zrozumieć o co chodzi trzeba znać książkę, bo niektóre sceny są zbyt mało czytelne.

Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
    25.03.2015 - biochemiczna.
    6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).

Naturalny cud w czerwcu 2020 roku :) Spodzewamy się synka :)
  • Pola 89 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziu, nie czytałam książki, ale film mi się podobał :)

0d1ye6hhxav2ezmq.png
    [*] 07.03.2015 - 6tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pola Serdeczne gratulacje! Jakoś tak cieplej się robi kiedy czyta się podobne nowiny.

U mnie znowu raczej na pewno bezowocnie :( dzisiaj 28 dc. i pojawiło się plamienie- jak zwykle przed okresem. I tak już 8 cykl mija bez rezultatu...

• Pola 89 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Paprotko, dziękuję :) Tak na pocieszenie powiem, że ja też praktycznie w każdym cyklu miałam plamienia. Jak w tym cyklu znów się pojawiły to myślałam, że już przepadło, a jednak mały lokator mnie zaskoczył :) Także póki @ nie ma trzeba mieć chociaż cień nadziei ;)

A ja teraz muszę wysuszyć włosy i pędzę do apteki po dupka. Doktor odpisał mi wczoraj, że mam brać 3x1. Żałowałam, że nie wykupiłam wcześniej, bo już wczoraj wieczorem bym wzięła, ale zaraz kupię i łyknę :)

Życzę Wam miłego dnia! <3

paprota lubi tę wiadomość

0d1ye6hhxav2ezmq.png
    [*] 07.03.2015 - 6tc
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!

Ja niedziele spędzam w łóżku, @ już się zbliża, brzuch zaczyna boleć więc dzisiaj leże i odpoczywam :)

Dorotko, życzę zdrówka, nie daj się chorobie. Zrób sobie mleko z miodem i czosnkiem- najlepsze na przeziębienia oraz pij dużo herbaty z miodem. Jak byłam dzieckiem to moja mama robiła mi syrop z cebuli z sokiem z cytryny i miodem. Brzmi może niesmacznie ale ja bardzo go lubiłam :)

hmm jeżeli chodzi o informowanie o ciąży to jak kiedyś stanę przed takim dylematem to z pewnością będę chciała poczekać tak myślę, że do 7 tygodnia. Ale znając mnie i mój długi język może wyjść zupełnie inaczej :P

Miłego dnia :)

ex2bmg7yxswzkwmo.png

Wysłany: 1 marca 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :-)

Ja wrocilam z pracy, zrobilam sobie mleczko z miodem i maselkiem i leze z mezem pod kocykiem. Gardlo juz mniej boli,najgorzej glowa i katar. Ale najwazniejsze ze goraczki nie mam.
    W pracy gadali zebym polopiryne wziela ale nieswiadomi sa niczego i tylko usmiechnelam sie pod nosem ;-)

Pola ciesze sie ze dupka bedziesz brala. Zawsze jakies zabezpieczenie tym barfziej jak miewasz te plamienia.

Udanego dnia dziewczyny :-)

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Dariaa Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zaczełam dziś 43 cykl starań.... ale jestem spokojna dostałam takie tabletki ode lekarze psychiatry że możemy się starać, zmieniła mi ale są bezpieczne, ale zobaczymy może rzeczywiście wszystko ma swój czas, może dzidzia czeka aż kupimy w końcu to mieszkanie i będzie miała warunki? Wszystkim Miłej niedzieli, ja oddaje się lenistwu :)

POLA jeszcze raz Gratuluję :):) zdrówka dla Was i samych szczęśliwych dni
    Dorcia, może zrób sobie syrop z cebuli jak lubisz??

2.06.2019 <3 mama Marysi nasz cud :*

phv3n5q.png

Wysłany: 1 marca 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najadlam sie czosnku to cebule narazie odpuszczam bo chyba jej nie przelkne. Ostatnio i tak sporo jej jadlam. We wtorek gina zapytam co robic jak zlapie przeziebienie.

klz9io4pkfldzhbc.png
  • dreambaby Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakiś czas temu rozmawiałam z dziewczyną która starała się 4,5 roku podsumowała to słowami że dziś wie że nie ma co przyspieszać widocznie to był dla nich najlepszy czas. Wiem że łatwo się mówi ale bądź silna! Trzymam za ciebie i za pozostałe dziewczyny kciuki.
    A jak wam mija niedziela? Ja leniuchuje na całego. Wstyd się przyznać ale jestem jeszcze w pizamie w łóżeczku :-) zaraz trzeba będzie wstać i iść do kosciola :-) pozdrawiam was Serdecznie. Dorotko wracaj do zdrówka!

w57vpc0zzn2en7nx.png
    27.08.2015 (*) cb
    08.02.2016 (*) cb
  • dreambaby Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Początek jest skierowany do Darii coś przypadkiem mi się wykasowalo

w57vpc0zzn2en7nx.png
    27.08.2015 (*) cb
    08.02.2016 (*) cb
‹‹ 442 443 444 445 446 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ