Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Również życzę miłego i przede wszystkim owocnego weekendu
-
Pola, u mnie podobnie, też ponury poranek. Z tą tylko różnicą, że wczoraj było podobnie;)
-
Pragnąca, powodzenia:)
-
Cześć dziewczyny
A ja od dziś znowu mam zajęcia. I jak patrze na plan to się załamuje… Bloki wykładów/laboratorium po 4,5 h, w piątki od 15:45 do 22 w soboty od 8 21:30… 2 projekty, 2 egzaminy i jeszcze mgr napisać
Chyba trzeba będzie trochę urlopu wykorzystać aby ten semestr zaliczyć…
Pragnąca - powodzenia w nowym cyklu
Miłego dniaHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
Pragnąca widzę że mimo wszystko masz pozytywne nastawienie tak trzymaj!
Pola nadal trzymam za Ciebie kciuki
miszkaaa ja chodziłam kiedyś na zumbe super sprawa ale jakoś przestałam nie wiedzieć czemu, teraz ćwiczę na orbitreku chodź do ideału mi daleko, słodycze to moja wielka słabość, kiedyś zastanawiałam się jaki wpływ mają słodycze na płodność, słyszałyście coś może?
27.08.2015 (*) cb
08.02.2016 (*) cb -
Tak szybko się nie uwolnię
Ale od października będzie lepiej - to ja będę gnębić studentów, błahahahahahaPola 89, czekolada lubią tę wiadomość
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
Madziu dzięki za chęci łóżko to w sumie bardziej kwestia finansowa żeby coś fajnego i praktycznego kupić za nie duże pieniądze (mam na myśli do 3tys.) a komodę mam na zamówienie właśnie od takiego fachowca co sobie dorabia więc tragedii nie ma.
Pragnąca powodzenia w nowym cyklu ja lada dzień zaraz dołączę do Ciebie.
A jaki będzie ten mój cykl okaże się po 15.00 więc proszę trzymać kciuki!
Blumen gratuluję pracy. -
hej
Miszka we wtorek ide tylko na szybkie usg zobaczyc czy jest zarodek i mam nadzieje serduszko a 17.03 mam normalna wizyte taka konkretna, na któa mam z badaniami juz przyjsc.
Marlenko trzymam kciuki
Pola stresujesz mnie swoim wykresem Niech sie zazieleni bo stresowac sie nie moge
Pragnąca oby ten cykl byl ostatnim!czekolada lubi tę wiadomość
-
Jestem. Stres że hej.
A więc tak, najważniejsze Torbiel wchłonął się
Czysto było i endometrium ok.
W nowym cyklu idę na HSG. Myślałam, że jeden cykl stymulowany a potem drożność ale z drugiej strony po co tracić czas. Bez sensu.
więc spokojnie czekam na @ i umawiam się na zabieg.
z wynikami mam przyjść i wtedy wyznaczy dalszy plan działania.
Super cieszę sięPola 89 lubi tę wiadomość