Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Natalka jak leze to mi jeszcze gorzej cieplo sie ubralam i a to troszke poleze a to posiedze a to cos tam zrobie. A jutro dam znac, chociaz przeraza mnie ze w ogole brzuch mnie nawet lekko nie zaboli sam z siebie. Wiem, ze nie musi bolec ale chyba to troszke dziwne bo macica powinna.sie troszke powiekszac...
Robaczku na tym etapie nawet leki nie zaszkodza malenstwu. Nawet jesli dojdzie do implantacjo to chyba kolo 5 czy 6 tc lacza sie krwioobiegi. Nie wiem dokladnie w ktorym tyg ale na pewno nie od razu takze kuruj sie spokojnie zdrowka -
Witaj Robaczku. Fajnie ze do nas dołączyłaś. Twój wykres faktycznie ładnie wygląda. Przyłączam sie do kciuków Natt i życzę powodzenia.
Natt, dobrze by było jakby mały zbój posiedział jeszcze w środku, wytłumacz mu że nie ma co sie spieszyć,jeszcze zatęskni za brzuchem mamy
-
Kwiatuszku, wiem, że krwioobiegi łączą się później, teoretycznie leczenie nie powinno zaszkodzić, ale gdyby coś się wydarzyło, a okaże się, że jestem w ciąży, to bym sobie nie wybaczyła. Czytałam, że część leków np. tych na katar może powodować niedokrwienie macicy i utrudniać implantację. A po dupku mam takie mdłości, że nie ma sensu się z jednej strony męczyć a z drugiej zmniejszać swoje szanse.
-
Jak wolisz kazdy dziala po swojemu, ja bym brala normalnie na tym etapie jakis febrisan bo dobrze na mnie dzialal.
A moze zamiast dupka to luteine bierz? Gorsza w smaku ale moze nie hedziesz miala nudnosci po niej. Jak zajdziesz to pewnie dopochwowa lutke gin Ci przepisze jak dupek odpada -
Polu biedactwo! Wyobrażam sobie co przeżywasz! Jestem pewna że wszystko będzie dobrze! Beta na pewno piękna
Kwiatek, nie musi Cie nic boleć, naprawdę. Mnie na tym etapie nic nie bolało raczej, żadnych zmian w piersiach nie było. Bolały mnie tylko sutki ale na okres też mnie zawsze bolały. Trzymam kciuki za pozytywne wieści z wizyty! -
kwiatuszek789 wrote:A moze zamiast dupka to luteine bierz? Gorsza w smaku ale moze nie hedziesz miala nudnosci po niej. Jak zajdziesz to pewnie dopochwowa lutke gin Ci przepisze jak dupek odpada
Może, zobaczymy w następnym cyklu. Dupka biorę na regulację długości cyklu.
Pola, a wyniki będziesz miała dziś wieczorem?
-
Super Dorotko bo lepiej nie eksperymentować domowymi sposobami jak Cię wzięło na poważnie. Im wcześniej zwalczysz chorobę tym lepiej. Zdrowiej szybciutko i koniecznie zdaj relacje z jutrzejszej wizyty u ginekologa:)
Pola, ale miałaś pecha z tym laboratorium, niepotrzebny stres ale nic się nie martw, wszystko będzie w porządku. -
nick nieaktualny
-
Witaj 100krotko:)
Długo się staracie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 19:52
-
nick nieaktualny
-
To sporo, a jakieś badania itd robiłaś czemu się nie udaje?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny