X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
Odpowiedz

Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)

Oceń ten wątek:
  • kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalka jak leze to mi jeszcze gorzej :-\ cieplo sie ubralam i a to troszke poleze a to posiedze a to cos tam zrobie. A jutro dam znac, chociaz przeraza mnie ze w ogole brzuch mnie nawet lekko nie zaboli sam z siebie. Wiem, ze nie musi bolec ale chyba to troszke dziwne bo macica powinna.sie troszke powiekszac...

Robaczku na tym etapie nawet leki nie zaszkodza malenstwu. Nawet jesli dojdzie do implantacjo to chyba kolo 5 czy 6 tc lacza sie krwioobiegi. Nie wiem dokladnie w ktorym tyg ale na pewno nie od razu takze kuruj sie spokojnie :-) zdrowka :-)

klz9io4pkfldzhbc.png
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Robaczku. Fajnie ze do nas dołączyłaś. Twój wykres faktycznie ładnie wygląda. Przyłączam sie do kciuków Natt i życzę powodzenia.

Natt, dobrze by było jakby mały zbój posiedział jeszcze w środku, wytłumacz mu że nie ma co sie spieszyć,jeszcze zatęskni za brzuchem mamy :)

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • Robaczek89 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kwiatuszku, wiem, że krwioobiegi łączą się później, teoretycznie leczenie nie powinno zaszkodzić, ale gdyby coś się wydarzyło, a okaże się, że jestem w ciąży, to bym sobie nie wybaczyła. Czytałam, że część leków np. tych na katar może powodować niedokrwienie macicy i utrudniać implantację. A po dupku mam takie mdłości, że nie ma sensu się z jednej strony męczyć a z drugiej zmniejszać swoje szanse.

43kt9vvjbmmercyy.png

Wysłany: 2 marca 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak wolisz :-) kazdy dziala po swojemu, ja bym brala normalnie na tym etapie jakis febrisan bo dobrze na mnie dzialal.

A moze zamiast dupka to luteine bierz? Gorsza w smaku ale moze nie hedziesz miala nudnosci po niej. Jak zajdziesz to pewnie dopochwowa lutke gin Ci przepisze jak dupek odpada

klz9io4pkfldzhbc.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polu biedactwo! Wyobrażam sobie co przeżywasz! Jestem pewna że wszystko będzie dobrze! Beta na pewno piękna :)

Kwiatek, nie musi Cie nic boleć, naprawdę. Mnie na tym etapie nic nie bolało raczej, żadnych zmian w piersiach nie było. Bolały mnie tylko sutki ale na okres też mnie zawsze bolały. Trzymam kciuki za pozytywne wieści z wizyty!

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png

Wysłany: 2 marca 2015, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila piersi cały czas odczuwam, raz mniej, raz bardziej. I na tym sie koncza moje objawy. Dobrze,że jutro jest juz jutro :P

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Robaczek89 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatuszek789 wrote:
    A moze zamiast dupka to luteine bierz? Gorsza w smaku ale moze nie hedziesz miala nudnosci po niej. Jak zajdziesz to pewnie dopochwowa lutke gin Ci przepisze jak dupek odpada

Może, zobaczymy w następnym cyklu. Dupka biorę na regulację długości cyklu.

Pola, a wyniki będziesz miała dziś wieczorem?

43kt9vvjbmmercyy.png

Wysłany: 2 marca 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robaczek89 wrote:
    Może, zobaczymy w następnym cyklu. Dupka biorę na regulację długości cyklu.

trzymam kciuki aby nastepnego cyklu nie było :)

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Pola 89 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wierze... Utknelam w korku, zajechalam na styk, a laboratorium bylo zamkniete. Teraz jade do psychologa, bede pzniej.

Czekamy na Julię :)
    0d1ye6hhxav2ezmq.png
    [*] 07.03.2015 - 6tc

Wysłany: 2 marca 2015, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ehhh :/ czyli trzeba czekac do jutra...

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Robaczek89 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uuu, przykro mi. Wszystko będzie dobrze :)

43kt9vvjbmmercyy.png

Wysłany: 2 marca 2015, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Internista przyjmie mnie po 20. Cale szczescie :-)

Robaczek89, Pola 89 lubią tę wiadomość

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Pragnąca Przyjaciółka

Wysłany: 2 marca 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super Dorotko bo lepiej nie eksperymentować domowymi sposobami jak Cię wzięło na poważnie. Im wcześniej zwalczysz chorobę tym lepiej. Zdrowiej szybciutko i koniecznie zdaj relacje z jutrzejszej wizyty u ginekologa:)

Pola, ale miałaś pecha z tym laboratorium, niepotrzebny stres ale nic się nie martw, wszystko będzie w porządku.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam rowiesniczki przygarniecie do swojego grona jeszcze jeszcze jedna staraczke:)

• Ellka Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj 100krotko:)
    Długo się staracie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 19:52

Lista Staraczek
    https://robotkiszydelkoweivuli.blogspot.com/
    c55fyx8d0vs14fe0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś

Witam :) w kwietniu bedzie juz 3 lata

• Ellka Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To sporo, a jakieś badania itd robiłaś czemu się nie udaje?

Lista Staraczek
    https://robotkiszydelkoweivuli.blogspot.com/
    c55fyx8d0vs14fe0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2 lata temu mnilam HSG wszystko ok hormony leciutko za wysokie tsh dostalam lek pozniej sie okazalo ze prplaktyna szleje nastepne leki :( na dzien dzisiejszy wiem ze wszystko jest ok a i tak sie nie udaje

• dreambaby Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj 100krotko :-) mam nadzieje ze będzie ci z nami dobrze :-)

w57vpc0zzn2en7nx.png
    27.08.2015 (*) cb
    08.02.2016 (*) cb
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj napewno bedzie:)milo jest miec kogos z kim mozna porozmawiac i kto cie rozumnie

‹‹ 444 445 446 447 448 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ