X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
Odpowiedz

Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)

Oceń ten wątek:
  • kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalka jak leze to mi jeszcze gorzej :-\ cieplo sie ubralam i a to troszke poleze a to posiedze a to cos tam zrobie. A jutro dam znac, chociaz przeraza mnie ze w ogole brzuch mnie nawet lekko nie zaboli sam z siebie. Wiem, ze nie musi bolec ale chyba to troszke dziwne bo macica powinna.sie troszke powiekszac...

Robaczku na tym etapie nawet leki nie zaszkodza malenstwu. Nawet jesli dojdzie do implantacjo to chyba kolo 5 czy 6 tc lacza sie krwioobiegi. Nie wiem dokladnie w ktorym tyg ale na pewno nie od razu takze kuruj sie spokojnie :-) zdrowka :-)

klz9io4pkfldzhbc.png
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Robaczku. Fajnie ze do nas dołączyłaś. Twój wykres faktycznie ładnie wygląda. Przyłączam sie do kciuków Natt i życzę powodzenia.

Natt, dobrze by było jakby mały zbój posiedział jeszcze w środku, wytłumacz mu że nie ma co sie spieszyć,jeszcze zatęskni za brzuchem mamy :)

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • Robaczek89 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kwiatuszku, wiem, że krwioobiegi łączą się później, teoretycznie leczenie nie powinno zaszkodzić, ale gdyby coś się wydarzyło, a okaże się, że jestem w ciąży, to bym sobie nie wybaczyła. Czytałam, że część leków np. tych na katar może powodować niedokrwienie macicy i utrudniać implantację. A po dupku mam takie mdłości, że nie ma sensu się z jednej strony męczyć a z drugiej zmniejszać swoje szanse.

43kt9vvjbmmercyy.png

Wysłany: 2 marca 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak wolisz :-) kazdy dziala po swojemu, ja bym brala normalnie na tym etapie jakis febrisan bo dobrze na mnie dzialal.

A moze zamiast dupka to luteine bierz? Gorsza w smaku ale moze nie hedziesz miala nudnosci po niej. Jak zajdziesz to pewnie dopochwowa lutke gin Ci przepisze jak dupek odpada

klz9io4pkfldzhbc.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polu biedactwo! Wyobrażam sobie co przeżywasz! Jestem pewna że wszystko będzie dobrze! Beta na pewno piękna :)

Kwiatek, nie musi Cie nic boleć, naprawdę. Mnie na tym etapie nic nie bolało raczej, żadnych zmian w piersiach nie było. Bolały mnie tylko sutki ale na okres też mnie zawsze bolały. Trzymam kciuki za pozytywne wieści z wizyty!

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png

Wysłany: 2 marca 2015, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila piersi cały czas odczuwam, raz mniej, raz bardziej. I na tym sie koncza moje objawy. Dobrze,że jutro jest juz jutro :P

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Robaczek89 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatuszek789 wrote:
    A moze zamiast dupka to luteine bierz? Gorsza w smaku ale moze nie hedziesz miala nudnosci po niej. Jak zajdziesz to pewnie dopochwowa lutke gin Ci przepisze jak dupek odpada

Może, zobaczymy w następnym cyklu. Dupka biorę na regulację długości cyklu.

Pola, a wyniki będziesz miała dziś wieczorem?

43kt9vvjbmmercyy.png

Wysłany: 2 marca 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robaczek89 wrote:
    Może, zobaczymy w następnym cyklu. Dupka biorę na regulację długości cyklu.

trzymam kciuki aby nastepnego cyklu nie było :)

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Pola 89 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wierze... Utknelam w korku, zajechalam na styk, a laboratorium bylo zamkniete. Teraz jade do psychologa, bede pzniej.

Czekamy na Julię :)
    0d1ye6hhxav2ezmq.png
    [*] 07.03.2015 - 6tc

Wysłany: 2 marca 2015, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ehhh :/ czyli trzeba czekac do jutra...

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Robaczek89 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uuu, przykro mi. Wszystko będzie dobrze :)

43kt9vvjbmmercyy.png

Wysłany: 2 marca 2015, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Internista przyjmie mnie po 20. Cale szczescie :-)

Robaczek89, Pola 89 lubią tę wiadomość

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Pragnąca Przyjaciółka

Wysłany: 2 marca 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super Dorotko bo lepiej nie eksperymentować domowymi sposobami jak Cię wzięło na poważnie. Im wcześniej zwalczysz chorobę tym lepiej. Zdrowiej szybciutko i koniecznie zdaj relacje z jutrzejszej wizyty u ginekologa:)

Pola, ale miałaś pecha z tym laboratorium, niepotrzebny stres ale nic się nie martw, wszystko będzie w porządku.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam rowiesniczki przygarniecie do swojego grona jeszcze jeszcze jedna staraczke:)

• Ellka Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj 100krotko:)
    Długo się staracie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 19:52

Lista Staraczek
    https://robotkiszydelkoweivuli.blogspot.com/
    c55fyx8d0vs14fe0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś

Witam :) w kwietniu bedzie juz 3 lata

• Ellka Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To sporo, a jakieś badania itd robiłaś czemu się nie udaje?

Lista Staraczek
    https://robotkiszydelkoweivuli.blogspot.com/
    c55fyx8d0vs14fe0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2 lata temu mnilam HSG wszystko ok hormony leciutko za wysokie tsh dostalam lek pozniej sie okazalo ze prplaktyna szleje nastepne leki :( na dzien dzisiejszy wiem ze wszystko jest ok a i tak sie nie udaje

• dreambaby Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj 100krotko :-) mam nadzieje ze będzie ci z nami dobrze :-)

w57vpc0zzn2en7nx.png
    27.08.2015 (*) cb
    08.02.2016 (*) cb
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj napewno bedzie:)milo jest miec kogos z kim mozna porozmawiac i kto cie rozumnie

‹‹ 444 445 446 447 448 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ