Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kwiatuszek, dziękuję za kciuki:*
-
Ellka szkoda ze @ przyszła. Ale nowy cykl to nowa nadzieja wiec powodzenia.
Pola. W pełni popieram zdanie Dorotki! Ważne że jest pęcherzyk,nie ważne czy wczesniej czy później. Myślę, że ewentualna stymulacja Clo to bardzo dobry pomysł. Ale decyzję musicie podjąć sami
Dorotko. Ja tak pomyślałam czy to nie jakas infekcja Ci sie przypałętała. Dosyć to częste u kobiet w ciąży. Nie pozostaje Ci nic innego jak skonsultować sie z ginem. -
Wiecie co, lekarz trochę mnie nastraszył, bo powiedział, że jak pęcherzyk tak długo rośnie to w momencie kiedy pęka może być niedojrzały, albo mogą w nim już zachodzić procesy wsteczne więc chyba jednak lepiej jakby pękał w okolicy 14dc. Wiem, że Natalia i Kamila miały owu koło 50dc i lada moment będą szczęśliwymi mamami, ale to niestety nie reguła. A w cyklu z poronieniem miałam owu w 23dc i teraz się zastanawiam czy to nie wina wadliwej komórki. Może to przez to, że za wolno dojrzewała...
-
Wlasnie tez podejrzewam infekcje z tym ze nie piecze i nie swędzi. W pracy mam zapisane kiedy moj gin bedzie to moze przejde sie. Najgorzej ze od swiat do konca kwietnia go nie ma bo wzial dlugi urlop. Nie lubie takich przerw i tej swiadomosci ze nie mam do kogo sie udac w razie czego.
-
Polcia! Widzisz u dziewczyn tez pewnie wolno rosly a wszystko jest okej. Przestaw sie na myslenie ze teraz juz nic nie zrobisz i nie masz wplywu na przebieg cyklu wiec trzeba byc dobrej mysli. Negatywne myslenie tym bardziej zle wplynie. Zamiast sie smucic lepiej biegnij do mezulka na jakies zeby armia byla w pelnej gotowosci glowka do gory :-*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 21:20
-
Elka przykro mi że tym razem się nie udało. Trzymam kciuki za nowy cykl
Pola może faktycznie nie ma się czym martwić, były tu dziewczyny które owulację miały dużo później i udawało się zajść. Nie stresuj się bo ma to zły wpływ na wszystko. Lekarz może też nie miał nic złego na myśli mówiąc o kształcie. Czasem mam wrażenie że chlapną coś a później kobieta tylko przeżywa a wcale nie ma to większego znaczenia. Odnośnie leków się nie wypowiem bo nie miałam jeszcze z nimi styczności. Trzymam kciuki żeby się udało tylko się nie załamuj
-
Pragnąca, dziękuję:*
-
Tak Marlenko jestem niedowiarkiem...
I zapowiada się na to, że miałam rację... To było zbyt piękne aby było prawdziwe.
Dzisiejsze testy (różnych firm) - na żadnym nawet cienia cienia W niedziele niemal od razu się druga kreseczka pokazała...
No i temperatura spadła...
Zaraz lecę na powtórkę bety... Możliwe, że nawet dziś będą wyniki...
Tak bardzo się bojeHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
Obyś miała rację...
Krew oddana. Po 17 mam dzwonić o wyniki...
To będzie jeden z najbardziej stresujących dni...Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
Witajcie Dziękuję za słowa otuchy Dzisiaj już mi trochę lepiej, chociaż idealnie jeszcze nie jest.
Madziu, doskonale rozumiem Twój lęk, ja się zmartwiłam, jak po dwóch dniach na teście druga kreska nie była ani odrobinkę ciemniejsza, ale mam nadzieję, że u Ciebie zakończenie będzie szczęśliwe Trzymam kciuki za ładny przyrost bety! -
dziewczyny mam resztę wyników i chyba przyczynę niepowodzeń
LH- 6,30
FSH- 6,30
więc to chyba ok?
Prolaktyna Prolaktyna 1260,00 mIU/l 102,00 496,00 H
Wirus zapalenia wątroby typ B Przeciwciała anty HBs 233 mIU/ml
Wirus zapalenia wątroby typ C Przeciwciała anty HCV niereaktywny
Toxoplazma gondii Przeciwciała w kl. IgG 27,2 IU/ml
Wirus różyczki (Rubella virus) Przeciwciała w kl. IgG 34,80 IU/ml
Cytomegalowirus (CMV) Przeciwciała w kl. IgG 147,4 U/m
Mogłybyście mi pomóc w interpretacji? Kompletnie się na tym nie znam. Co jest powodem zbyt wysokiej prolaktyny?
27.08.2015 (*) cb
08.02.2016 (*) cb