Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny:) U mnie świeci słonce, wczoraj było słonecznie ale bardzo zimno, wiało...
Ela wynik jeszcze może się zmienić za kilka dni..
Nie mierzyłam temperatury w niedziele, wydaje mi sie ze owu mialam w sobotę,dziś śluzu mniej..sama nie wiem...
Nie miałam pojęcia że można tak obserwować swoje ciało i tak bardzo zmienia się przez cały cykl:)
zaciekawiło mnie to.
Mąż wczoraj mi powiedział że mysli o staraniach i jakos go to spina..
Ja co prawda takze o tym mysle ale nie chce sie tak nakręcać.
Dziś sie tak zastanowilam czy jest sens to wszystko robić mierzyc itd mimo ze jest to bardzo ciekawe..
Jakos zwątpiłam dziś..
Za dwa tygodnie wielkanoc, robiłyście już porządki wiosenne? czy nie robicie wcale, czy po wielkanocny?
-
Hmm... ja nie robię czegoś takiego jak porządki wiosenne. Po prostu co jakiś czas robię trochę większe porządki niż na co dzień, ale nie mają na to wpływu zbliżające się święta itp. No i wiosną i na jesieni zmieniam ułożenie garderoby w szafach, ale jeszcze za wcześnie na wyciąganie letnich sukienek i chowanie swetrów Ale fakt - słońce i piękna pogoda dodają energii i człowiekowi aż się chce posprzątać
-
Ja także nie robię jakiś wielkich porządku przed wielkanocą, ale wiele osób znajomych mi ,uważa że jak i przed wielkanoc i bozym narodzieniem robią wielkie porządku, wiecie mycie okien dywany trzepanie itd...mimo że mroz zimą to okna myją, ja zazwyczaj przewracam dom do góry nogami jak mąż jest w delegacji, to takie dodatkowe sprzatanie robie zeby nie siedziec sama. czas szybciej leci.
a w garderobie to co jakiś czas przebieram ubrania w ktorych nie chodzę i oddaje, nie lubie jak mi cos za długo leży. -
Ja w tym roku tez odpuszczam sprzatanie, w sobote chcielismy dokladniej posprzatac tak w sensie z myciem podlog i skonczylo sie na tym ze mezu prawie caly dom ogarnal bo sil nie mialam. Na swieta tez tylko tyle zrobimy i aby okna ogarniemy. Gotowac tez wiele nie zamierzam
Jajnik mi daje dzis popalic -
Cześć dziewczyny...
Przepraszam, że nie odnoszę się do waszych wpisów - później nadgonię. Ale jestem tak roztrzęsiona...
Wczoraj testom nie chciałam wierzyć, ale wynikowi bety już chyba uwierzyć muszę. A ta wynosi 35,5... Jutro powtórka...
Boże... udało się... Po 21 cyklach wreszcie się udało...
Jestem najszczęśliwszą kobietą na świecie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 12:00
dmuchawiec, kwiatuszek789, 100krotka:), Pola 89, natt, jolaaa89, paprota, adk_1989, czekolada, monika_89 lubią tę wiadomość
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
Marronek, gratuluję serdecznie:) Trzymam kciuki, żeby wszystko było w jak najlepszym porządku:)
Marronek lubi tę wiadomość
-
Gratuluję marronek!!! Świetna wiadomość warto wierzyć i walczyć i jestes tego przykładem. Spokojnej zdrowej ciąży życzę
Elka podbijam ja też trzymam kciuki, daj znać jak zatestujesz, mam nadzieję ze pozytywną informacją nas powalisz jak marronekMarronek lubi tę wiadomość
-
Dżelka, dziękuję za kciuki:)
Nie wytrzymałam i testowałam dzisiaj, ale nie z pierwszego moczu. Wyszła jedna kreska. Jednak @ dalej nie ma więc czekam -
Madzia poprawiłaś mi humor, dziękuję Od samego rana chodzę zbita jak pies bo skazuje swój cykl na niepowodzenie i tak sobie właśnie myślałam że skoro mi nie poszło to chociaż niech któraś z Was zafasolkuje a tu taka informacja. Pięknie, że wreszcie Ci się udało Niech wszystko będzie w porządku przez najbliższe 9 miesięcy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 12:20
Marronek lubi tę wiadomość
-
Dziękuje wam dziewczyny...
Ja dalej nie mogę w to uwierzyć...Pragnąca, dmuchawiec lubią tę wiadomość
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
nick nieaktualny
-
Uwierz kochana uwierz:) zaczniesz wierzyć jeszcze bardziej jak brzuszek będzie rosnąć naprawdę świetna wiadomość z poniedziałku.
Wiara czyni cuda jesteś tego przykładem:)Marronek lubi tę wiadomość
-
100krotka:) wrote:Marronek ja rowniez gratuluje:)
Czytajac takie informacje wierze ze i na mnie przyjdzie czas:)
dokładnie, odrazu siły do staranek wracają
Elka- tulamWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 13:00
100krotka:) lubi tę wiadomość